reklama
Kwiatuszek34
Fanka BB :)
Żadne słowa nie ukoją bólu jestem tylko osobą z internetu, ale mam Cie mocno w sercu.Update już ostatni.
Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków, wsparcie, rady. Jesteście niesamowite Jestem właśnie w szpitalu, serduszko mojego skarba już nie bije. Czekam na poronienie. Raczej nie będę badać przyczyny, myślę że to była moja ostatnia ciąża, więcej nie dam rady już udźwignąć tego stresu (chodź mówiłam tak przy każdym poronieniu)
Jeszcze raz dziękuję, że byłyście ze mną
Pamiętaj proszę o sobie i swoim bólu, w razie potrzeby nie wahaj się prosić o pomoc i jej szukać. Nie musisz zostać z tym sama, a pomoc specjalisty nie jest czymś złym. Tak samo może być z Twoim Mężem/Partnerem, zadbajcie o siebie.
Mocno trzymam kciuki za Ciebie i Męża/Partnera.
Owca91
Moderator
Update już ostatni.
Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków, wsparcie, rady. Jesteście niesamowite Jestem właśnie w szpitalu, serduszko mojego skarba już nie bije. Czekam na poronienie. Raczej nie będę badać przyczyny, myślę że to była moja ostatnia ciąża, więcej nie dam rady już udźwignąć tego stresu (chodź mówiłam tak przy każdym poronieniu także kto wie)
Bardzo mi przykro, cały czas Wam po cichu kibicowałam i miałam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Tule mocno wirtualnie
Czescjaksiemasz
Aleksandra893
Ogrom miłości i uścisków dla Ciebie. Tak mi cholernie przykro, że sprawa tak się potoczyłaUpdate już ostatni.
Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków, wsparcie, rady. Jesteście niesamowite Jestem właśnie w szpitalu, serduszko mojego skarba już nie bije. Czekam na poronienie. Raczej nie będę badać przyczyny, myślę że to była moja ostatnia ciąża, więcej nie dam rady już udźwignąć tego stresu (chodź mówiłam tak przy każdym poronieniu także kto wie)
Żołna
Strasznie mi przykro ściskam mocnoUpdate już ostatni.
reklama
reklama
Podziel się: