WItam Maksik ma 111cm i okolo 18kg. tak jak pare z was mam problem ze spodniami. Jak na dlugosc sa dobre to w pasie nawet szelki nie pomagaja. Naszescie ostatnio udalo mi sie kupic mu 2 pary portek z regulacja :-):-) NIe wspominam juz ze stope ma szczuplutka, a rozmiar butow 29. TO dopiero problem kupic mu buty
reklama
Agusieńka
Mama Oliwki i Wiktorka
O kurde to moja pociecha bardzo mała w porównaniu do waszych mierzyła w lutym 99 cm a waży 15 kg
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Moje maleństwo waży 13kg i ma 98cm jest drobną kruszyną ale jest wcześniakiem.(ur.30.05.2003 w 30hbd,605gr/30cm).:-)
mój Kacper ma 5 lat waży 15 ,5 kg i mierzy 104 cm a przy tym ma alergię pokarmową i często choruje jak na takie dziecko to nie jest żleNo no Punta to masz kawał chłopa w domku. :-) Mój to w porównaniu z twoim szkieletorek waży 14 kilo i jest okropnie chudziutki. Wzrost to 105 cm ale u nas też jest największy w grupie. My oboje z mężem jako dzieci byliśmy przerażliwie chudzi więc siętym nie martwię. Przyjdzie jego czas to nadrobi, a jak sie poda do tatusia to nawet z nadmiarem
witam przepraszam że tak troszke nie w temacie, ale obecnie prowadzę badania dotyczące odżywiania maluszków, jeżeli ktoś miałby ochotę wypełnić ankietę dla dzieci w wieku 3-5 lat, proszę pisać na mój mail stgz@tlen.pl jest anonimowa i zajmie max 10 minut serdecznie zapraszam
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
A moja Gosia.....wzrostu jej przybyło ale wagi nie....wygląda jak szczypiorek.....102,5cm/13kg
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama
Edysiek
odkrywca
Angela, ma 114 cm i waży 19 kg. Zawsze myślałam, że straszna z niej chudzina, nawet lekarz na bilansie 4 - latków powiedział, że waży troszkę za mało. Ale zobaczyłam, że inne dzieci ważą podobnie, albo nawet mniej, więc nie ma czym się przejmować. :-)