reklama
scarlet121
Fanka BB :)
Witam Mamuśki.
Podziele sie i swoim;
eryk ur.28.01.2003r.
wzrost 116cm.
waga 17,5kg
Może go podtuczyc?
Podziele sie i swoim;
eryk ur.28.01.2003r.
wzrost 116cm.
waga 17,5kg
Może go podtuczyc?
witam mam problem mam 6 letnia corke i na bilansie okazalo sie za wazy zaledwie 14,5 kilo ma 3 decyle ponizej normy pomozcie co zrobic zeby przybrala na wadze szczeze powiem ze do jedzenia nie jest skora praktycznie nic niechce jesc a jak prosze i zmuszam to jest awantura pomocy
Moze sprobuj badania zrobic - czesto zupelny brak apetytu powodowany jest anemia wiec zrob morfologie i zelazo. No i moze kup jej syropek Apetizer - ponoc tez troszke pomaga....Moja tez niestety niejadek ale na szczescie mniejsze klopoty z waga. Wszystkiego dobregowitam mam problem mam 6 letnia corke i na bilansie okazalo sie za wazy zaledwie 14,5 kilo ma 3 decyle ponizej normy pomozcie co zrobic zeby przybrala na wadze szczeze powiem ze do jedzenia nie jest skora praktycznie nic niechce jesc a jak prosze i zmuszam to jest awantura pomocy
Ostatnia edycja:
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Moja Malgosia miesci sie w siatkach centylowych,przy gornej granicy jesli chodzi o wzrost,jest wysoka dziewczynka(nie pamietam teraz ile mierzy),ale wage ma nie ze duza(ale sie jeszcze miesci w normie) wazyla ostatnio ponad 20 kg....
Myslalam ze teraz na bilansie 6-latkow sie dowiem wiecej szczegolow,ale doktorka rodzinna powiedziala,ze teraz bilans robia w zerowce.....wrr....wiec musze czekac jeszcze troche.....glupota,bo ona jest z maja a zanim oni sie zabiora za tem bilans w szkole to im jeszcze zejdzie moze do listopada...hi,hi....
Myslalam ze teraz na bilansie 6-latkow sie dowiem wiecej szczegolow,ale doktorka rodzinna powiedziala,ze teraz bilans robia w zerowce.....wrr....wiec musze czekac jeszcze troche.....glupota,bo ona jest z maja a zanim oni sie zabiora za tem bilans w szkole to im jeszcze zejdzie moze do listopada...hi,hi....
reklama
Edysiek
odkrywca
Byliśmy dzisiaj na bilansie 6 latków. Angela nie ma jeszcze 6 lat, ale cała "zerówka" była. I teraz ma 122 cm wzrostu i waży 21 kg.