reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych pociech !!

I my po wczorajszym szczepieniu zważeni i zmierzeni;-)
Waga 6700 g (urodzeniowa 3700) więc jest ok
wzrost 72 cm

reklama
Zwykle dzieci podwajaja wage urodzeniowa do poł roku !
Fifol podwoił ja JUZ w 13 tygodniu
waga urodzeniowa 3050g
13 ,5 tyg - mial juz 6250 g

NO ale teraz to juz bardzoooo powoli idzie mu waga ,no i wiecej zaczol sie ruszac biega nogami i rekami wiec to chyba tez dlatego

Ostatnia edycja:
Zwykle dzieci podwajaja wage urodzeniowa do poł roku !
Fifol podwoił ja JUZ w 13 tygodniu
waga urodzeniowa 3050g
13 ,5 tyg - mial juz 6250 g

NO ale teraz to juz bardzoooo powoli idzie mu waga ,no i wiecej zaczol sie ruszac biega nogami i rekami wiec to chyba tez dlatego

to co ja mam pwoiedziec heheheh
waga urodzeniowa:4150g
waga w 11tyg: 8200g

no no, Jula niezły klopsiczek, taki w sam raz do schrupania :tak::-D
Daniel chyba też ok 8 kg waży, ale dowiemy się za 2 tygodnie na szczepieniu.

moja Agatka wlasnie dobila do wagi urodzeniowej swojej mamusi :) wazy 5640 !!! wzrostu nam nie mierza ale pytalam jak oni mierza czy do pientki czy do paluszkow i powiedzieli ze do paluszkow i moja agacia ma 64cm :)

reklama
Do góry