reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

U nas stan na początek 5 miesiąca

Waga: 8600 kg
Wzrost: 73 cm
Głowa: 45 cm

Normalnie nie mam siły nosi własnego dziecka. W foteliku ledwo daje rade, a na rękach zaczyna też byc nie lekko

reklama
taaa.... no u nas tradycyjnie,ponizej wszelkich norm :baffled: Quint i Szymon nas przegonią :-(

6,5 miesiąca: waga 6750 g
głowa 44 cm
klatka piersiowa 43 cm.

tak,taki urok,bo na każdej wizycie waży więcej,ale Wasze majaki choć później urodzone,są większe.właściwie to dla mnie dobrze,bo nie powinnam nosić ciężarów i im dłużej ona jest w miarę lekka,tym lepiej dla mnie :cool2:

Betko Quinten i Szymon to chłopaki, którzy muszą w przyszłości bronić takich drobnych księżniczek jak Twoja Marianka;-), dlatego my z Krupką chciałybyśmy żeby trochę bardziej męscy byli;-):-D, ale Ty nie masz się czym przejmować, masz poprostu drobniutką dziewczynkę;-).

Oliwka w dniu 8 listopada 2007 po szczepieniu:
5 i pół miesiąca

waga - 7800
główka 44
klatka 44

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

betka17 nie martw sie! nasze dzieci sa drobniejszej budowy Wazne zeby sie prawidłowo rozwijały, a nie zeby były duże :-)
Misiek tez dobija dopiero do 7kg.
A ja 7 kg wazyłam jak miałam rok, bo duzo chorowałam :-( Więc się ciesze, że Michał tak super sie rozwija :-D i w sumie nie ma z nim problemów

reklama
Do góry