reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

reklama
witaj aludek - jak tak patrze na Twojego Kubusia to takie typowy mezczyzna z niego :-)
My idziemy na szczepienie jutro - obstawiam wage 8200... :szok: I oby nie bylo wiecej...

Moje obstawianie okazalo sie mylne - Jasio troche przystopowal z tyciem :-D
Tak wiec - Jasio w wieku 4,5 miesiaca :-)
waga: 7975g - czyli mniej niz 8000g :-p
glowa: 45cm :szok:
klata: 43cm
wzrost (nie mial mieroznego, tylko my metoda chaupnicza): 69cm

mój mąż idzie dzisiaj z zuzią na szczepienie, bo ja chora jestem:sick: więc dopiero po 14:50 dam wam znać na forum ile moja bułeczka waży i mierzy;-) ale wasze pocieszy ważą pięknie!

aludek- witaj po dłuuugiej przerwie, synus bardzo męski, Mysz ma rację:-):tak:

My też dzisiaj szczepienie ale dopiero o 19.00, z waga juz przywykłam, że mało przybywa ale mam nadzieję, że troszkę urósł, bo też z tym licho bardzo:-(

Quinten 4,5 miesiąca
waga 6140
główka 42

reklama
Dzieki dziewczyny !
My wczoraj po szczepieniu. Młody szczepiony był na kolankach i zabawiany misiem i skrzywił się tylko troszkę ale nie płakał.
Parametry na 4m i 12 dni
Waga : 7900 kg
Głowa ; 45 cm
Klatka: 44,5 cm
Wzrost : musze sama zmierzy to napisze, bo w przychodni nie mierzą

Do góry