reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Kasia - gratuluję nowej umiejętności Kubusia! To niesamowite, jaki on szybcior we wszystkim:szok::szok::szok:

A moje pachole waży już 9 kg. Główka 43 cm, a klata 47 cm. Na długość ciała nie mierzony ale może jutro się wezmę i sama zmierzę. Wg ubranek to gdzieś w okolicach 70 cm. Może ciut więcej.

:happy:chyba dziewczynka zawsz poteznae drobniejsza bo co za laska by z niej byla gdyby byla taka duuza:-D Super dzieciaczki macie wszystkie:blink::sorry2: czy ktorys bobas juz troche chodzi??? moj misio tylko podskakuje zeby dojsc do celu..:-D:-D:rolleyes:

Mateuszek raczkuje no i chodzi trzymając się mebli:tak:

Olo tez, chociaz zaskoczyl mnie kilkoma kroczkami (ale to bardziej wypadek przy pracy).

kurcze, no to moj syn tez drobny. Nie znam wymiarow, ale ma okolo 9 kg.

moj piotrek wazy niecale 10 kilo i wydawalo mi sie caly czas, ze jest maly ale po spotkaniu u luandzi i porownaniu go z innymi dziecmi w jego wieku stwierdzam, ze jest DUUUUZY

Iza ja już dawno nie ważyłam Zuzi ale wydaje mi się że ok 9 może ważyć (u nas w ośrodku jest waga która pokazuje chyba kilo za dużo:baffled:) więc trudno stwierdzić ile ona na prawde waży... Piotruś jest na prawdę duży i okrąglutki i pewnie dlatego jest mu sie trudniej podnieść do raczkow ale jak się nauczy i zacznie "zasuwać " po calym domu to wysmukleje.

reklama
Rehabilitantka ostatnio mi powiedziała że to ma znaczenie i dzieciom które mają trochę więcej do "noszenia" trudniej jest się podnieść oczywiście od każdej reguły są wyjątki.

Do góry