reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

my dzisiaj tez po ważeniu:)
Zuzia wazy 8500 i ma 73cm a wiec dokładnie przez miesiąc przybrała 300b i urosła 3cm:-D dla mnie w normie bo i tak pulpecik jest:)
Ważenie było przy okazji kontrolnej wizyty:)

reklama
Moja Gaja w poniedziałek ważyła 8200 a jak ja mierzę po swojemu to wychodzi ok 70 cm więc Caro chyba nasze dziewczynki są największe ze wszystkich kwietniowych dziewuszek :)
Edycja: doczytałam jeszcze, że Violi córcia też taka z górnej półki :)

Ostatnia edycja:
Marcelek dziś waży 7,8kg ( pielęgniarka wpisała ze to 25c?? i wyszło że spadł z centyli ) Obwód główki 43,5 cm (75c) Obwód klatki 45cm (75c). Ile ma wzrostu nie wiem bo u nas nie mierzą do roku czasu, a jak sama mierze to mi wychodzi ok 70cm, ale dokładnie nie wiem.

Moja Tośka też nie jest gigantem - waży 6400 i ma 65 cm. Urodziła się mała bo 2840 i 52 cm więc chyba przez to mniej waży teraz w porównaniu z innymi.

reklama
Do góry