reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

reklama
Po dzisiejszej wizycie tj. 22 tydz. + 2 dni waga mojego maluszka wynosi 544 gramy :-) długości nie da sie niestety zmierzyc, bo już mały nie mieści się w skali.

Bubasek chyba raczej nie grubasek;-) nasz synus tez wazy mniej wiecej tyle.. niop moze ciutke mniej (dokladnie 408g), ale mi sie raczej wydaje, ze to chudzinka..

Bubasek chyba raczej nie grubasek;-) nasz synus tez wazy mniej wiecej tyle.. niop moze ciutke mniej (dokladnie 408g), ale mi sie raczej wydaje, ze to chudzinka..
a to zobacz co aisha napisala wyzej, nad moim postem :

Nasza niunia też w 21 tyg+4 dni - ma 408 gr :-D
Całkiem duże te nasze kruszynki...

a moja dzidzia 2 dni mlodsza to pomyslalam ze grubasek :-D

ale nawet jak nie grubasek to i tak dobrze :-)

A mój synek wczoraj czyli 19tc1d ważył dokładnie 333g :-)
Z tego kalkulatora co kiedyś zostaw tu wstawiony to jest troszkę większy. Bo kalkulator wskazuje 260g. Rośnie moje serce ku uciesze rodziców :-)

dziewczynki nam tez lekarka nie podala wzrostu na usg polowkowym.. tez powiedziala, ze sie w skali nie miesci:-) mnie troche wgial ten tekst, juz myslalam ze nam wielkolud rosnie, a ona wtedy nam wytlumaczyla, ze im na usg polowkowym wzrost nie jest do niczego potrzebny i jest wartoscia, ktora ich tak naprawde nie interesuje, gdyz oni maja za zadanie pomierzyc i sprawdzic inne rzeczy jak np serduszko, czaszka itd.. a wzrost moze podac lekarz robiac rutynowe badanie usg:-)

reklama
Do góry