reklama
umi2
Fanka BB :)
A u mnie raczej nie bo od strony tatusia dziecka dzieci miały powyzej 4 kg a u mnie od 3500 do 4 kg i boje sie zebym czasem nie miała dziecka które wazy 5 kg ale sadząc po wagach innych maluszków które osiagają 400g wiecej niz moje t moze mi sie uda.
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Ja gdy się urodziłam miałam niecałe 3500g , a mój starszy brat 3000g. W rodzinie męża też nie było dużych dzieci, a jednak nasza Ania miała 4080g. I rodziłam naturalnie. Ktoś ostatnio mnie pocieszył, że drugie dzieci często się rodzą większe niż pierwsze 

Na razie Agatka pasuje idealnie wagą do tygodni i porównując z tym co podałyście to jest raczej średnia.
Niestety nie mogę porównać wagi Agatki z wagą Ani jak byłam z nią w ciąży, bo wtedy chodziłam do innego gina i on miał kiepski sprzęt i nigdy nie zważył mi ANi.
Pamiętam, że na porodówce ordynator na obchodzie pytał ile waży dziecko, a ja nie wiedziałam. Kazał mi wtedy zrobić USG - na 2 godziny przed narodzinami Ani!

Na razie Agatka pasuje idealnie wagą do tygodni i porównując z tym co podałyście to jest raczej średnia.
Niestety nie mogę porównać wagi Agatki z wagą Ani jak byłam z nią w ciąży, bo wtedy chodziłam do innego gina i on miał kiepski sprzęt i nigdy nie zważył mi ANi.
Pamiętam, że na porodówce ordynator na obchodzie pytał ile waży dziecko, a ja nie wiedziałam. Kazał mi wtedy zrobić USG - na 2 godziny przed narodzinami Ani!
umi2
Fanka BB :)
Kurcze to faktycznie kicha chodzic do lekarza który ma tak felerny sprzet. Ja mam o tyle pecha z siostra mojego chłopaka wazyła 5 kg!! a mój chłopak 4 wiec jakby popatrzec na to co ci ktos powiedział to sie sprawdza ze drugie dziecko jest wieksze.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
U mnie pierwsza córcia ważyła 3100 i była 59cm długa, druga córcia też miała 3100 i 56 cm długości. Za to teraz podobno spory chłopaczek nam rośnie.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Mój synuś dzisiaj w 31 tyg waży 2130g.
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
gosiaczek1973 nio to kawal chlopaczka ci rosnie:-) gratuluje;-)
mam nadzieje, ze jak my pojdziemy na nastepna wizyte to nasz synus tez bedzie tyle wazyl
conajmniej tyle;-)
hi hi tylko u nas to juz bedzie 35tydz..
mam nadzieje, ze jak my pojdziemy na nastepna wizyte to nasz synus tez bedzie tyle wazyl

reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Gosiaczek to faktycznie kawał chłopa! Moja Agatka w 30 tyg. - 1380g.