reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

A ja dzisiaj dostałam takie śliczności do pokoiku:-) Karuzela otwiera listki a mój nienormalny pies skacze jak piłka:-) Czarno widzę uruchomienie sprzętu:-D

reklama
Morka, karuzela pierwsza klasa. :tak:
Labamba, ważne, że macie pomieszczenie. My mamy dwa pokoje i jakoś ciężko nam się upchać.

Labamba - ważne, że przestrzeń jest. Zaczniesz urządzać jak poczujesz, że to właściwa pora, bez przymusu czy presji. Wątpię, że synek w momencie kiedy pojawi się na świecie od razu zażąda własnego pokoju, dekoracji czy innych pierdołek etc. Na pewno za to zażąda miłości a w to jesteś wyposażona pod dostatkiem :tak:

Morka - Karuzela super, też taką chciałam ale z braku przyzwoitego zaopatrzenia w sklepach tutaj stanęło na innej.. Mam nadzieję, że dzieciaczek będzie zachwycony a z psem usiądź i mu po ludzku wytłumacz, że to dla dzidzi i żeby nie wariował. Kto wie, może zrozumie...

A ja dziś zamówiłam naklejki - pianki:-)
O takie: Pianki 24cm zestaw 4szt. KUBUŚ PUCHATEK od T_S (846991429) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jeszcze literki z imieniem. Myślałam o czymś takim: KUBUŚ PUCHATEK LITERKI IMIE DZIECKA DISNEY !!!! (838075870) - Aukcje internetowe Allegro
No i karuzela: taka Karuzela Wyspa Marzeń PILOT!!!! Tiny Love MK (843368715) - Aukcje internetowe Allegro
lub taka Karuzela Klasyczna Tiny Love Lampka Pozytywka MK (842550847) - Aukcje internetowe Allegro
i kącik dla Bartusia będzie gotowy.
Też mały nie ma swojego pokoju, zatem nasza sypialnia stanie się po prostu bardziej kolorowa. Jak tylko wszystko będzie gotowe, to porobię zdjęcia i wrzucę na BB.
Nie bardzo chcę się spieszyć z zakładaniem pościeli, baldachimu itd., bo mam wrażenie, że wszystko się zakurzy, ale myślę, że między świętami a Sylwestrem zabiorę się za dekorowanie pokoju:-)

Labamba - ważne, że przestrzeń jest. Zaczniesz urządzać jak poczujesz, że to właściwa pora, bez przymusu czy presji. Wątpię, że synek w momencie kiedy pojawi się na świecie od razu zażąda własnego pokoju, dekoracji czy innych pierdołek etc. Na pewno za to zażąda miłości a w to jesteś wyposażona pod dostatkiem :tak:.
Też tak sądzę, a na razie po prostu nie mogę się za to zabrać, brak mi chęci:cool:

A ja dzisiaj dostałam takie śliczności do pokoiku:-) Karuzela otwiera listki a mój nienormalny pies skacze jak piłka:-) Czarno widzę uruchomienie sprzętu:-D

A ja dziś zamówiłam naklejki - pianki:-)
O takie: Pianki 24cm zestaw 4szt. KUBUŚ PUCHATEK od T_S (846991429) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jeszcze literki z imieniem. Myślałam o czymś takim: KUBUŚ PUCHATEK LITERKI IMIE DZIECKA DISNEY !!!! (838075870) - Aukcje internetowe Allegro
No i karuzela: taka Karuzela Wyspa Marzeń PILOT!!!! Tiny Love MK (843368715) - Aukcje internetowe Allegro
lub taka Karuzela Klasyczna Tiny Love Lampka Pozytywka MK (842550847) - Aukcje internetowe Allegro
i kącik dla Bartusia będzie gotowy.
Też mały nie ma swojego pokoju, zatem nasza sypialnia stanie się po prostu bardziej kolorowa. Jak tylko wszystko będzie gotowe, to porobię zdjęcia i wrzucę na BB.
Nie bardzo chcę się spieszyć z zakładaniem pościeli, baldachimu itd., bo mam wrażenie, że wszystko się zakurzy, ale myślę, że między świętami a Sylwestrem zabiorę się za dekorowanie pokoju:-)
suuuuper:-)

Joasia, super przygotowane, komoda szczególnie mi się podoba.
Natomiast pod łożeczkiem to twoja spakowana torba? ;-)

reklama
Do góry