reklama
Pumpkin
Fanka BB :)
Labamba - ważne, że przestrzeń jest. Zaczniesz urządzać jak poczujesz, że to właściwa pora, bez przymusu czy presji. Wątpię, że synek w momencie kiedy pojawi się na świecie od razu zażąda własnego pokoju, dekoracji czy innych pierdołek etc. Na pewno za to zażąda miłości a w to jesteś wyposażona pod dostatkiem
Morka - Karuzela super, też taką chciałam ale z braku przyzwoitego zaopatrzenia w sklepach tutaj stanęło na innej.. Mam nadzieję, że dzieciaczek będzie zachwycony a z psem usiądź i mu po ludzku wytłumacz, że to dla dzidzi i żeby nie wariował. Kto wie, może zrozumie...
Morka - Karuzela super, też taką chciałam ale z braku przyzwoitego zaopatrzenia w sklepach tutaj stanęło na innej.. Mam nadzieję, że dzieciaczek będzie zachwycony a z psem usiądź i mu po ludzku wytłumacz, że to dla dzidzi i żeby nie wariował. Kto wie, może zrozumie...
A ja dziś zamówiłam naklejki - pianki:-)
O takie: Pianki 24cm zestaw 4szt. KUBUŚ PUCHATEK od T_S (846991429) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jeszcze literki z imieniem. Myślałam o czymś takim: KUBUŚ PUCHATEK LITERKI IMIE DZIECKA DISNEY !!!! (838075870) - Aukcje internetowe Allegro
No i karuzela: taka Karuzela Wyspa Marzeń PILOT!!!! Tiny Love MK (843368715) - Aukcje internetowe Allegro
lub taka Karuzela Klasyczna Tiny Love Lampka Pozytywka MK (842550847) - Aukcje internetowe Allegro
i kącik dla Bartusia będzie gotowy.
Też mały nie ma swojego pokoju, zatem nasza sypialnia stanie się po prostu bardziej kolorowa. Jak tylko wszystko będzie gotowe, to porobię zdjęcia i wrzucę na BB.
Nie bardzo chcę się spieszyć z zakładaniem pościeli, baldachimu itd., bo mam wrażenie, że wszystko się zakurzy, ale myślę, że między świętami a Sylwestrem zabiorę się za dekorowanie pokoju:-)
O takie: Pianki 24cm zestaw 4szt. KUBUŚ PUCHATEK od T_S (846991429) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz jeszcze literki z imieniem. Myślałam o czymś takim: KUBUŚ PUCHATEK LITERKI IMIE DZIECKA DISNEY !!!! (838075870) - Aukcje internetowe Allegro
No i karuzela: taka Karuzela Wyspa Marzeń PILOT!!!! Tiny Love MK (843368715) - Aukcje internetowe Allegro
lub taka Karuzela Klasyczna Tiny Love Lampka Pozytywka MK (842550847) - Aukcje internetowe Allegro
Też mały nie ma swojego pokoju, zatem nasza sypialnia stanie się po prostu bardziej kolorowa. Jak tylko wszystko będzie gotowe, to porobię zdjęcia i wrzucę na BB.
Nie bardzo chcę się spieszyć z zakładaniem pościeli, baldachimu itd., bo mam wrażenie, że wszystko się zakurzy, ale myślę, że między świętami a Sylwestrem zabiorę się za dekorowanie pokoju:-)
labamba23
podwójna mama
Też tak sądzę, a na razie po prostu nie mogę się za to zabrać, brak mi chęciLabamba - ważne, że przestrzeń jest. Zaczniesz urządzać jak poczujesz, że to właściwa pora, bez przymusu czy presji. Wątpię, że synek w momencie kiedy pojawi się na świecie od razu zażąda własnego pokoju, dekoracji czy innych pierdołek etc. Na pewno za to zażąda miłości a w to jesteś wyposażona pod dostatkiem .
P
patrysia*
Gość
A ja dzisiaj dostałam takie śliczności do pokoiku:-) Karuzela otwiera listki a mój nienormalny pies skacze jak piłka:-) Czarno widzę uruchomienie sprzętu
suuuuper:-)A ja dziś zamówiłam naklejki - pianki:-)
reklama
Podziel się: