reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
justyś - łóżeczko i pościel śliczna - moje ulubione kolory; wiesz co... tylko ja chyba odsunęłabym chyba od drzwi je trochę.
Właśnie nad ustawieniem kołyski ciągle rozmyślam. Oczywiście synek będzie miał swój pokoik ale wątpie aby pierwsze tygodnie w nocy tam spał. Nasza kołyska jest więc na kólkach aby w nocy byla w sypialni a w dzień może w jego pokoiku bo bliżej kuchni i w ogóle. Ale mam potrzebe "schowania" jej jakoś - tzn lekko w jakejs wnęce czy ciut za szafką - jakoś tak aby to gniazdko było przytulne ;-)
Właśnie nad ustawieniem kołyski ciągle rozmyślam. Oczywiście synek będzie miał swój pokoik ale wątpie aby pierwsze tygodnie w nocy tam spał. Nasza kołyska jest więc na kólkach aby w nocy byla w sypialni a w dzień może w jego pokoiku bo bliżej kuchni i w ogóle. Ale mam potrzebe "schowania" jej jakoś - tzn lekko w jakejs wnęce czy ciut za szafką - jakoś tak aby to gniazdko było przytulne ;-)
P
patrysia*
Gość
JUSTYŚ śliczny kącik:-)ps.masz zakupiony przewijaki taki sam jak ja chce kupico ile bedzie w tym sklepie bo kupuje z Kościerzyny po drodze jak pojade do gina
A to jest kacik Alanka:-)
A to jest kacik Alanka:-)
labamba23
podwójna mama
kruszynka0988
Wdrożona(y)
Wszystkie kąciki macie piękne, aż mi głupio bo mój wygląda tak
Labamba nie przejmuj sie jeszcze troszke poukladasz sobie wszystko i bedzie tez pieknie, moj maluszek nie bedzie mial swojego pokoiku tylko bedzie mieszkac z nami...
P
patrysia*
Gość
Synus takze nie ma swojego pokoiku narazie co LABAMBA spokojnie;-)łóżeczko stoi tu gdzie my spimy dopiero jak juz nie bedzie z niego korzystał to bedzie spał w pokoju z Dominisiem bo tam juz sa 2 łózka czyli jedno Dominisia i drugie dla Alanka;-)
Dziękuję wszystkim ale jak pisałam na razie to tylko przymiarki :-)
Tak wiem łóżeczko nie będzie stało w samych drzwiach tylko trochę inaczej ale Z musi szafę przesunąć.
Patrysia86 dzieki a przewijak dostaniesz na pewno,pełno ich w sklepach
Labamba nie martw się na pewno twój kacik malucha będzie prześliczny jeszcze jest trochę czasu zdążysz;-)
justyś - łóżeczko i pościel śliczna - moje ulubione kolory; wiesz co... tylko ja chyba odsunęłabym chyba od drzwi je trochę
Tak wiem łóżeczko nie będzie stało w samych drzwiach tylko trochę inaczej ale Z musi szafę przesunąć.
Patrysia86 dzieki a przewijak dostaniesz na pewno,pełno ich w sklepach
Labamba nie martw się na pewno twój kacik malucha będzie prześliczny jeszcze jest trochę czasu zdążysz;-)
Ostatnia edycja:
Kaja_10
Fanka BB :)
labamba - zapowiada się nieźle - najważnejsze, że pomieszczenie jest widzę, że u ciebie ktoś intensywnie trenuje
A to cuś na przodzie to przwijak? Czy do wanienki czy spania czy 3 w 1 ?
Coś mi się kojarzy, że kroiła ci się jakaś przeprowadzka czy znów mi główka zawodzi
Coś mi się kojarzy, że kroiła ci się jakaś przeprowadzka czy znów mi główka zawodzi
reklama
labamba23
podwójna mama
to jest przewijak z wanienką, fajna rzecz Z przeprowadzki nic nie będzie niestety:-(labamba - zapowiada się nieźle - najważnejsze, że pomieszczenie jest widzę, że u ciebie ktoś intensywnie trenuje
Podziel się: