reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
hej ja też jestem codzienie!!
kwiatuszku kciukasy cały czas zaciśnięte!
fifka buziaczki dla Konradka na te 10 m-cy, jejku jak to szybko zleciało! zaraz roczek!!!

hej kobietki
ja też zaglądam ale jak tylko mam coś pisać to mała się budzi. Dzisiaj byliśmy na pierwszym szczepieniu, ale mała była dzielna, kobietka urosła nam 6 cm od urodzenia i waży 4700 nooo jest już co ponosić:)
aktualnie walczymy z ciemieniuszką... koszmarności, mała ma nawet na twarzy:(

Hej hej! Ja cały dzień spędziłam u mamy! :-D Malutki szaleje ale chyba czeka na tate bo zaraz wróci :-) Ostatnio to on go usypia!

Miq nie pomogę z ciemieniuchą bo Konrad nie miał tego problemu....

Kwiatuszku ale by była niespodzianka! Nie mogę się doczekać kiedy wpadniesz z dobrymi nowinami! :laugh2: Zdrówka życzę :*

Ewika powiem ci ze jak jeszcze byłam w ciąży to gdy ty urodziłaś to ten mój termin porodu wydawał się taki odległy... a teraz im więcej czasu mija tym bardziej ta różnica wieku się zaciera :-D Oj trzeba powoli myśleć już nad przejęciem urodzinowym :-)

A właśnie już dawno miałam pisać... Sil jak tam nauka robienia na nocnik? Ja właśnie się zaczynam przymierzać do oswajania małego z tym "urządzeniem" :-D Ale na dobre będziemy uczyć go dopiero na wiosnę jak będzie ciepło! Wtedy majteczki na tyłek i sikaj :-)

Ja tez jestem codziennie ale jak nic nie piszecie to poco ja mam pisac czas leci jak szalony niunia rosnie powoli chodzi kilka krokow gdy sie za raczki trzyma ale dlugo nie bo niechce jej meczyc ale fajnie ze wie ze trzeba raz prawa raz lewa noge do przodu :-) musiala przytyc cos i urosnac bo coraz wieksze policzki a ciuszki 74 malawe lub zamale a rosciagac nie bede wiec wsztstkie prawie 80 wyjete :-)

Kwiatuszku zdrowka :-* i potem odwiedz nas zanim sniegi spadna :-) i trzymamy &&&&

Fifka sto lat dla konradka !!!!! A co do sianka tak to jest niestety ...

Ewika mamy ten krem i faktycznie nie ma porównania z oliwką,szkoda,że te yubki takie małe...
Fifka ciesz się,że nie miałaś do czynienia z tym paskudztwem...
Wiecie co moja mała pożera 150 mojego cycowego mleka :szok:

reklama
Miq nas ogólnie ominęły różne tego typu nieprzyjemności.... chyba jedyna jaka dość mocno nam dokuczała to były kolki do 4 miesiąca życia... :dry:
Oooła! No to ładnie mała wszamała! :-D Mój mały teraz tyle je MM :-)

Atan
no to długa mała :) My jesteśmy teraz na 80 i niektórych 86 :laugh2: Muszę po wypłacie troszkę ciuszków kupić (znaczy bluzeczek i bodów na podkoszulek)

Magdalena dobry dobry! Co tam? :-)

Do góry