reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Witam się. Chciałam serdecznie pogratulować staraczkom, które tracąc nadzieję doczekały się swego cudu.

Oraz Pok i Miq, jesteście Mamusiami. Gratuluję :)

Amen.

reklama
Cześć dziewczyny :)))
Zaglądam tu do Was i podczytuję, ale nie zawsze mam siłę odpisać :zawstydzona/y:
Bo cały czas mdłości trzymają, ciągle jestem zmęczona i senna. To już 10 tydzień leci. Mam nadzieję, że w 12 to minie.

W piątek idę po raz pierwszy (w ciąży) do lekarza, który od 13 tygodnia będzie ostatecznie prowadził moją ciążę i u którego chcę rodzić. Bo do końca 12 tygodnia ciążę prowadzę w Novum. I tak szczerze - oczekuję 24.10., bo wtedy mam USG genetyczne. Już się doczekać nie mogę! Choć z drugiej strony mi strasznie szkoda, bo to będzie chyba nasza ostatnia wizyta teraz :-( A moją panią doktor polubiłam baaaardzo :tak:

A co do płci - nam jest zupełnie obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Bardziej myślimy (czujemy?!), że chłopak, ale czasem już się wahamy - to trochę jak wróżenie z kart... :-p :-D Co by nie było pokochamy jak swoje :-D

Miq super, że malutką masz już obok siebie. Piękna dziewczynka z niej :)
Lilly ty masz już dużą kobitkę! Piękna! :)))

A mamusiom ząbkujących szkrabów bardzo współczuję. Trzymacie się dziewczyny, potem będzie już tylko lepiej! :-)

hej dziewczynki ,pozdrowienia z Newhampton :-), ja to mam pecha, przed dzien wyjazdu Ada dostała kataru, było to w nocy z czwartku na piatek, dzisiaj jest troche lepiej, ale wczoraj mi pare razy zwymiotowała , tym co zjadała, a jadła i tak bardzo malutko, caly czas sie martwiłama, ale na szczescie dzisaj apetyt jej wrócił i juz mniej katarku ma. Za to ja w dzien wyjazdu dostalam @, a dzisiaj czuje ze mnie chyba angina bierze :no:, jak tak pójdzie to nic nie zobacze tylko przesiedze cały wyjazd w domu.
Miq; gratulacje kochana w koncu jestes ze swoja kruszynka :-)

miq Lilianka śliczna :) a jaka duża wydaje się na zdjęciu
fifka ja jestem prawie codziennie ale zanim zdąrze was nadrobić Lili wstaje i dupka z pisania bo odrazu za klawiature łapie ;/ postaram się poprawić :zawstydzona/y:
Lili ale Malutka już pannica!! Hehe niedugo roczek będziemy obchodzić, prawie razem!!
natkusia w sprawie mat nie pomogę, mieliśm jakąś zwykłą i to była pomyłka, zabawki wysoko mała nie sięgała więc szybko się nudziła i leżała na niej może ze 3-4 razy. Dobrze, że pożyczona więc pieniędzy nie utopilismy, swoją drogą miałam kilka akich "rzeczowych" wtop co niby mega potrzebne a u nas nie zdało egzaminu. Ale te maty co dziewczyny pokazuja są super
fasolka u nas też nocka dupa!! Najpierw w tamtym tygodniu masakra bo zęby wychodziły (mam takie sutki pogryzione, że normalnie krew sika) a teraz wychodzi dwójka (już prawie przeita) i niunia non stop musi nieć coś w buzi (oprócz gryzaków bo są bee) tak więc śpi z cycem przez pół nocy a jak jej wypadnie to ryk!!

Necia Fifka u nas po staremu jutro bede emka rejestrowac na kontrole o ile androlog wlaczy telefon...
Ogolnie wczoraj spalam pol dnia a nocka zarwana przypomnial mi sie moj zmarły pies i wyłam pol nocy...
Juz jestem dawno po owu jak wspomnialam bardzo wczesnie mialam w tym cyklu a co bedzie to sie okaze juz trace nadzieje

no i przepadłam. ale za to mój syn został zapchany łososiem z dynią, a dla rodziców i ciotki która nas odwiedzi powstał krem z brokuła. jaaaaaka jestem zmęczona ostatnio to nawet nie mówię. Zupełnie nie wiem od czego. a dziś jeszcze moja nocka jak na złość;P

lam: wracaj bezpiecznie z tych stanów i pamiętajcie żeby wyskoczyć w gdyni. Będę czekać na balkonie tylko daj mi jeszcze znać o której będziecie.

lilly: mała już taaaaka duża! masakra jak ten czas szybko leci. Dopiero co II kreski widziałam na teście, dołączyłam do was, wy wszystkie w ciąży byłyście a tu prosze... już mój pierworodny 5 miesięcy ma a wasze i prawie rok co poniektóre.. oświadczam, że robię się stara i to już chyab pewne...

nie wiem co jest z tym moim dzieckiem. z jakieś 2,3 tygodnie temu przestał "gadać" tylko krzyczy. ja już nie wiem czy to normalne jest aby. Patrzy na zabawkę i się drze na nią. ja jestem człowiek baaaardzo cierpliwy ale przyrzekam że jeszcze trochę i osiwieje...

sleepy z tym krzykiem to normalka i powiemCi, że mnie po tych awanturach z zabawkami spotkała gorsza atrakcja Łucja nauczyła siępiszczeć i niestety ten dźwięk jej siębardzo podoba - jak dla mnie za bardzo
ewika u mnie z tym spaniem z cyckiem to samo,jakwypadnie to ryk na całego, a najczęściej wypada pod łóżeczko,więc szukam go poomacku żeby się i jej przy okazji światłem nie wybudzić
kwiatuszek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla was.

czaść lamiav no to macie wyjazd nietęgi, spoko najwyżej w grudniu polecicie drugi raz ;-)

reklama
Do góry