reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Ja jestem obecna, ze szpikiem po brodę, bólem głowy i wgl gorączką.
Kalinka też... biedactwo. Dziś pani dr dała silniejszy antybiotyk na infekcję, ale dzięki Bogu ucho już ok. Za to króluje kaszel, katar i gorączka... :(

dagne oj biedactwa :* a ssssioooooo ssssiooooo choróbsko.

sil laleczko wracasz tutaj? :-) wiesz że cię lofciam (żona nie patrz ciebie też ba nawet kochom cie)

ja zmykam się szykować wypłata małża jest to trzeba po zakupy jechać i uwaga Gosia z dziadkami zostaje. Jakaś odmiana nastąpiła nie wiem na ile ale jest. może jak to ktoś mi powiedział dziś dobra kobita z niej tylko się kamufluje haha :-)

Ja na chwileię burzy....

Zaraz o 8.55 na Dzień Dbry TVN będzie o poronieniach jakby to kogoś interesowało.

Wczoraj rozmawiałam z Magdaleną. U niej w porządku, mały pochłania jej całą uwagę. A nie zagląda bo monitor laptopa jej wylał... i czeka na naprawę. Ściska was gorąco i dziękuje za pamięć :-)

Lily
jak fajnie cię widzieć!!! Ależ ta twoja panienka jest śliczniutka!!! :* Zaraz roczek skończy a pamiętam jak jeszcze robiłaś test ciążowy.... ależ ten czas zasówa...

Hej Sil!! Wracasz do nas? :-D

Aga j
uż końcówka twoich mężczarni zaraz zaczynasz II trymestr i bedzie lepiej :*

Lam no to ładnie wam choryby wyjazd załatwiły... zdrówka życzę itobie i malutkiej :* a jak teraz się czujesz?

Ewika
też tak często mam.... zaglądam, nadrabiam a tu mały zacztyna mi marudzić i koniec siedzenia... tak to jest z tymi naszymi bąbelkami :-D

Kwiatuszku buziaki dla ciebie! Może warto czasem stracić nadzieję żeby twoje marzenia się spełniły! Życzę ci tego z całego serca! :****** i kciuki za wizytę!! &&&&&&&&&&

Sleepy
to jest chyba taki okres... mój też przestał gadać pare mies temu i zaczał krzyczeć... baaa wręcz piszczeć że aż benbenki wysiadały... :baffled: Na szczęście przeszło mu i teraz na nowo pięknie rozmawia :tak:

Zafasolkuję i jak @? Przyszła? Nie martw się... wiele dziewczyn ma takie rozsterki bo po porodzie @ muszą się jeszcze uregulować :-)

Dagne
oj współczuję chorubksa... kurcze teraz taki okres tych przeziębień i gryp.... po kolei wszytkich rozkłada....

Necia
hahaha skąd ja to znam! U mojego wypłata jest dzisiaj więc też szykujemy się na większe zakupy! Odezwę się później w sprawie paczuszki :*

reklama
Bry :-)

Dagne zdrówka!

są wieści jakieś od Miq?

Jakoś tak zamiera forum, chyba taki czas..
dzisiaj miałam pobudkę o 5 i nic mi się nie chce..

Buziole

Do góry