reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
a mnie nic nowego, poza tym,że mam zapalenie rogówki.. i wygladam jakbym się naćpała na jedno oko tylko :/ :D

a jutro praca, a po pracy widzę,że z moją wakacyjną " Przygodą " :D

Natkusia mam jeszcze taka na sprzedazhttp://babynet.pl/canpol-babies-mata-do-zabawy-z-pozytywka-mis-2265-p-661.html

Cześć dziewczynki :-)

Nie odzywałam się w weekend bo miałam takiego lenia, że szok... w sobotę pół dnia przespałam, a drugie pół sprzątałam mieszkanko... :tak: Wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżeczku.... A po 18 przyjechał mój mąż z taką ogromną ilością grzybów, że skończyliśmy przy nich pracę dopiero o 23 :szok: - ale ile mam prawdziwków i podgrzybków to głowa mała :-)

Nadal czuję się świetnie :-) Głód już troszkę ustąpił... - no oprócz porannego wstawania, ale do tego można się przyzwyczaić... :-D

Sun oj!!! Zazdroszczę tego grzybobrania.... jak ja kocham zbierć grzyby.... już dwa lata nie byłam w lesie... :-( później takie grzybki z cebulką i ze śmietaną.... mmmmmmmm.... obślinię monitor!! :-D

Cieszę się że dobrze się czujesz! Mówi się że jak dobrze się czuję w ciąży to będzie dziewczynka ale nie bardzo wierzę w te wróżby :-p

Madziu :********* udanego spotkania!!! :*

Fasolka podziwiam cię za chęci! :-D Wytrwała jesteś w tym ćwiczeniu :-) I jak mała Łu w nocy?

Necia a jak tam Małgosia dzisiaj? :*

Kwiatuszku a jak tam u ciebie starania? Tak wiem ze powinnam na staraczki zajrzeć... ale ostatnio mam mało czasu.... :sorry:

Atan no to Amelka wczoraj wcześnie padła jak na nią :-D

Ale dziewczyny pogineły.... SLEEP LILY MAGDALENA LAMIA DAGNE EWIKA EVEKE I INNE DZIEWCZYNY!! Wracać :*

Fifka wypluj te słowa... bo my obstawiamy chłopca ;-) A fakt czuję się wyśmienicie:-) Moja siostra rzygała 4 m-c i czuła się fatalnie i ma córę więc te wróżby chyba się nie sprawdzają ... :-D

reklama
cześć laseczki

Fifka dziękuję że pytasz. Wczoraj były dwie godzinne histerie poza normalnym marudzeniem po wielkich bojach przespała się od 17 do 18.30 pobawiła się z tatą do 20. wykąpaliśmy dałam jej kaszę mannę na noc z butelki ale zjadła tylko 100 ml poprawiła 70 ml mleka samego jeszcze i spała do 5tej. zobaczymy jak dziś będzie

lam jest u sióstr w Anglii jak będzie miała chwilę zajrzy tutaj

madzia udanego spotkania :-)

sun niech takie samopoczucie cię trzyma jak najdłużej :-) i odpoczywaj ile wlezie :-)

aga gdzie ty się podziewasz? jak się czujecie?

właśnie ciekawe co u magdaleny?

Do góry