reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Haha Sun chcecie synka czy tam czujesz? :-D Ja niemal od początku czułam ze będzie synek no i jest Konrad :-) Choć jak się starałam po cichu liczyłam n dziewczynkę :-p Teraz bym chciała córeczkę ale pokocham to co los da!

Necia to spała ładnie! Nawet ładniej niż mój dzisiaj.... mam nadzieję ze dzisiaj już będzie lżej... może mała jakiś skok ma albo zęby idą...

Właśnie Aga jak tam samopoczucie????

Aaaa no i Lilianka cudna!! Miq już niedługo o domu wrócicie :*

reklama
wiedziałam że zapomniałam komuś napisać coś bo mnie tu Gosia z leżaczka zaczepia.

miq Lilianka jest cudowna :-)

Fifka zęby idą na pewno bo dziąsełka są nabrzmiałe i widać że ją swędzą skok tygodniowo chyba też by się zgadzał.

sun ja byłam pewna że chłopiec będzie a tu masz jest Gosia :-).

Dziewczynki ważne jest aby było zdrowe... a jaka płeć to mało ważne... :-) I tak będzie strasznie mocno kochane...

Mój mąż już mówi do brzuszka i go całuję... :-)

Ostatnia edycja:
Sun masz rację ważne że zdrowe! .. ja od początku bardzo chciałam mieć dziewczynkę.. pamiętam że przed pierwszymi badaniami prenatalnymi (13tc) odmieniło mi się i zaczęłam modlić się o chłopca.. na badaniach Pani dr pokazała nam siusiaka :-D ojj byliśmy mega szczęśliwi :-) i jest Michaś

Ja tylko na chwilę bo mam dużo spraw do załatwiania dzisiaj..

Mój pierworodny dzisiaj o 5 oczy jak 5zł, uśmiech na twarzy i wyspany :szok: teraz kawa ratuje mi życie ;-)

Miłego dnia kochane, będę później :*

Siema
U nmnie chyba akcja zęby, Łucja zserwowała mi taką nic, ze beczeć mi się chce ze zmęczenia. Ona teraz leży na macie i oczywiście kozłuje. Wczoraj albo drzemała, albo cały czas na rękach. Poszła spać o 19 i było jak Cię mogę do 1, a później jazda i niestety jazda z rykiem i histeryzowaniem - pierwsza taka noc odkąd Łucja jest w domu (mowa o histeryzowaniu).

Żeby było bardziej dobijająco to jest zimno jak szlak - 5 stopni, pizga jak cholera i popaduje co troche i mało tego - nawet sniegiem posypała - tylko chwilka ala takakaszka biała leciała.

Ide coś porobić będę zaś.

Ostatnia edycja:
hejka dziewczęta:) co tam u was? nie nadrabiam, tyle tylko co mi się obiło o oczy;)

przede wszystkim wieeeeeeelkie gratulacje dla dzielnej miq!! biedna wiele przeszłaś ale już masz liliankę:) GRATULACJE!!:*

zaczęłam parę głupot robić promocyjnych i ostatnio nie mam wg czasu na forum:( niecfh no mi jakaś dobra dusza streszczenie walnie

Sleepy przede wszystkim ze streszczenia to to ze dziewczyny cały czas o ciebie pytały :-D Tak poza tym to dzieci marudy... i chyba nic poza tym takiego nowego... niema nowych fasolek no a o Miq wiesz :-)

Fasolka o matko... współczuję... może dzieciaki też odczuwają tą zmiane pogody? Ja sama czuję że nastrój nie ten sam co latem,... :confused2:

Sun masz świętą rację :* Oby zdrowe! :-D bo to najważniejsze!

Żonko no mój o 12 stwierdził ze to dobry czas na oglądanie świata... myślałam ze mnie coś weźmie... ale na szczęście niedługo potem padł i spał do 7.30 więc da sie zyć.

Necia mojemu idą tak zęby i wyjść nie mogą XD już od 4 miesiąca drapał dziąsła i widać było że mu przeszkadzają... a do dzisiaj szczerbaty... :-p

A mój mały nauczył się od jakiegoś czasu buzi dawać w usta.... a później ja mówie "Fu!!!" a on się ze mnie śmieje.... :-D ot mama pokazała... i teraz jak tylko ma w zasięgu moje usta to łapie mnie za policzki i buzi daje :-p a FU W TAKIEGO ŚLIMAKA!!! XD

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)

Nie odzywałam się bo miałam cały weeckend zjazd na uczelni, więc nie miałam nic a nic czasu...No a poza tym dopiero od wczoraj czuję, że choroba mnie puszcza :) Jakaś masakra to była a nie choroba :confused2:
Moje dziecie na szczęście zdrowe, więc może się walić i palić, ważne żeby jej nic nie doskwierało :tak:

Bardzo się cieszę, że u Mig już lepiej i że ma już piękną Liliankę przy sobie :-)

Fifka mi się bardzo podoba ten wózek który kiedyś tam pokazywałaś;-) Jak Tobie się podoba to ja bym go brała, bo przecież nie dźwiga się tych wózków nie wiadomo ile ;) Ja mój wózek mam 15 czy 16 kg, i nie mam problemu z wnoszeniem/wynoszeniem go z wózkowni (pół piętra), ani z autobusami czy innymi środkami transportu :happy:

Natkusia
my mamy taką matę Mata Edukacyjna Biedronka Bright Starts 8966 - Zabawki, Huśtawka, Leżaczek, Bakugan, Tomek I Przyjaciele, Stacyjkowo, Chuggington, Kiddieland, Hasbro, Cobi, Epee - Elcik.pl i byliśmy z niej baaaardzo zadowoeni :) ten przenośny grający panel na górze, mogłam zawiesić przy tej macie, przy wózku, łóżeczu, foteliku itd i kiedyś jak jeszcze Julia byłą mniejsza, to nie raz ratował mi życie ;-) zawieszałam ten panel, włączałam i miałam pół godziny z głowy bo Julia się nim zachwycała :D ma dwa tryby grania, jeden - gra cały czas, drugi - po uderzeniu w zwisającą biedronkę wydaje zabawne dźwięki:) do dziś czasem go wygrzebie z dna zabawek i go tam smyra :) ogólnie mata bardzo fajna, porządnie wykonana i godna polecenia :) Już jej nie używamy, bo Jula z niej wyrosła, więc leży już w piwnicy.

Neciuszka widziałam zdjęcia Małgosi :) śliczna dziewuszka i jak już pięknie siedzi :D a spotkania z Dziurką zazdroszczę :tak:

Fasolka
współczuję nocki :confused2: niestety zęby robią swoje, ja nie spodziewałam się, że nas to spotka, bo Julia od początku spałą ładnie, ale ostatnio jak miła kumulacje ząbkowania to nocki były podobne jak Twoja dzisiejsza :no:

Sleepy pokaż Filipka :-)

A ja wklejam obiecane wcześniej zdjęcia :)

oooo coś nie mogę wgrać tych zdjęć :eek: dziwne... kiedyś mogłam :cool: może spróbuję założyć galerię tak jak Wy?

oooo...wgrało się:eek: ja już nic nie kumam :sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry