reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
hej dziewczyny:) wieki tutaj nie pisałam ale widzę już praktycznie nikt tu nie pisze... rozumiem ze każda ma swoje sprawy, to zrozumiałe w końcu opieka nad dziećmi to nie lada wyzwanie;) sama nie mam na nic czasu... ale ciekawa jestem strasznie co u was? co tam u dziewczyn które się tak dawno dawno nie odbywaly? np sil czy ewika, czy sleepy i w ogóle całą resztą:) napiszcie laski co u was:)

fifka moje ogromne gratulacje z powodu dzidziusia :D

Witam kwiatuszku ha zaglądam ale co mam pisać zabkami się nie pochwałę bo nadal czekamy na 1 ząb.. I niewiem kiedy się doczekamy prędzej będzie rengen gdy będą 2 lata chyba że wyjdzie 1 ząb do tego czasu panna coraz lepiej chodzi męcząca strasznie bo maruda do kwadratu choć ją do tego przyzwyczajona ale teściowa niebardzo.. Mąż zdał egzamin na 5 pedagogiczny :-) a ak to po staremu

to super gratki dla meza
wczoraj bylismy zbadac nasionka wyniki i wizyta zaraz za jednym razem w srode bedzie
na poczekalni czekalo tez malzenstwo na transfer strasznie sie denerwowali a ja odczulam ze moze ja niedlugo bede tez tak sie denerwowac z tego powodu

zonko...gratulacje dla mężusia!!! 5:szok: no ladnie!!! ja jutro mam egzamin konczacy moja podyplomowke, ciekawe jak mi pojdzie;-) bo cos czuje, ze w ciąży to mój mozg średnio pracuje:tak:
kwiatek...super wiadomości, ze caly czas działacie!! trzymam kciuki za dobre wyniki meza!:-)

a u mnie po wizycie jest dobrze! lozysko podciagnelo się do góry, nie jest już przodujące ale nisko schodzące, no i możliwe ze będzie się podnosić nadal do góry! szyjka dluga 4cm i zamknieta, trzyma pięknie! no i najważniejsze Marcel to już byk, ma około 26-30cm i wazy 850gram
shocked.gif
dr smial się, ze ma spory zoladek, wiec pewnie pasibrzuszek będzie...
laugh.gif
w zaleceniach nadal mam uwazac na siebie, dużo odpoczywac, ale mogę wyjść na krotki spacer
yes2.gif

Zoneczko super wiesci !!! :-) ciesze sie :-) no mi na usg mowilli w lutym ze ma prawie 4 kg a urodzila sie tydzien pizniej z waga 2980 wiec niewierze zbytnio w wage usg ale dobrze ze przybiera na wadze :-) moja tez powoli coraz ciezsza bo dlugo niedaje rady ja nosic.
Kwiatuszku ja za cieboe i pyscka caly czas trzymam kciukasy i modle sie.!! Wiec czekam.na super wiesci :-)
A my dzis na spacerku byly z beatanica niuni kuzynka poronbila nam foty :-) sa na fb :-)

witajcie kochane

Na reszcie mam chwilę żeby się odezwać. Niestety ostatnie tygodnie nie były dla mnie dobre, był to bardzo ciężki okres wypełniony cierpieniem, bólem i łzami. Wczoraj był pogrzeb mojego dziadziusia. W czwartek również dowiedziałam się, że moja przygoda z programem się zakończyła. Jednak to nie koniec moich zmagań nie osiągnęłam jeszcze założonego celu. Będę sama pracowała dalej.

Natuś kochanie rehabilitacja nie jest przyjemna ale robisz to dla dobra Misiaczka :* i jesteś najwspanialszą mamą na świecie dla niego.

Fifka rośnijcie robaczki,ależ się doczekać nie mogę kiedy dowiem się kogo tam nosisz :)

Milaa kochana jakże się cieszę, że jest poprawa, dbaj o siebie dużo odpoczywaj i będzie dobrze

kwiatuszku trzymam z całego serca kciukasy za was żeby wam się udało.

atan moja chyba już cięższa od twojej ;) pulpecik mi się robi. Naprawdę długo wam te ząbki mimo wszystko nie wychodzą :eek:

sun z tego wszystkiego chyba ci nie pogratulowałam za co kajam się przeogromnie. Widziałam fotki synuś przystojniak pierwsza klasa.

reklama
Do góry