reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
hej dziewczyny:) wieki tutaj nie pisałam ale widzę już praktycznie nikt tu nie pisze... rozumiem ze każda ma swoje sprawy, to zrozumiałe w końcu opieka nad dziećmi to nie lada wyzwanie;) sama nie mam na nic czasu... ale ciekawa jestem strasznie co u was? co tam u dziewczyn które się tak dawno dawno nie odbywaly? np sil czy ewika, czy sleepy i w ogóle całą resztą:) napiszcie laski co u was:)

fifka moje ogromne gratulacje z powodu dzidziusia :D

Witam kwiatuszku ha zaglądam ale co mam pisać zabkami się nie pochwałę bo nadal czekamy na 1 ząb.. I niewiem kiedy się doczekamy prędzej będzie rengen gdy będą 2 lata chyba że wyjdzie 1 ząb do tego czasu panna coraz lepiej chodzi męcząca strasznie bo maruda do kwadratu choć ją do tego przyzwyczajona ale teściowa niebardzo.. Mąż zdał egzamin na 5 pedagogiczny :-) a ak to po staremu

to super gratki dla meza
wczoraj bylismy zbadac nasionka wyniki i wizyta zaraz za jednym razem w srode bedzie
na poczekalni czekalo tez malzenstwo na transfer strasznie sie denerwowali a ja odczulam ze moze ja niedlugo bede tez tak sie denerwowac z tego powodu

zonko...gratulacje dla mężusia!!! 5:szok: no ladnie!!! ja jutro mam egzamin konczacy moja podyplomowke, ciekawe jak mi pojdzie;-) bo cos czuje, ze w ciąży to mój mozg średnio pracuje:tak:
kwiatek...super wiadomości, ze caly czas działacie!! trzymam kciuki za dobre wyniki meza!:-)

a u mnie po wizycie jest dobrze! lozysko podciagnelo się do góry, nie jest już przodujące ale nisko schodzące, no i możliwe ze będzie się podnosić nadal do góry! szyjka dluga 4cm i zamknieta, trzyma pięknie! no i najważniejsze Marcel to już byk, ma około 26-30cm i wazy 850gram
shocked.gif
dr smial się, ze ma spory zoladek, wiec pewnie pasibrzuszek będzie...
laugh.gif
w zaleceniach nadal mam uwazac na siebie, dużo odpoczywac, ale mogę wyjść na krotki spacer
yes2.gif

Zoneczko super wiesci !!! :-) ciesze sie :-) no mi na usg mowilli w lutym ze ma prawie 4 kg a urodzila sie tydzien pizniej z waga 2980 wiec niewierze zbytnio w wage usg ale dobrze ze przybiera na wadze :-) moja tez powoli coraz ciezsza bo dlugo niedaje rady ja nosic.
Kwiatuszku ja za cieboe i pyscka caly czas trzymam kciukasy i modle sie.!! Wiec czekam.na super wiesci :-)
A my dzis na spacerku byly z beatanica niuni kuzynka poronbila nam foty :-) sa na fb :-)

witajcie kochane

Na reszcie mam chwilę żeby się odezwać. Niestety ostatnie tygodnie nie były dla mnie dobre, był to bardzo ciężki okres wypełniony cierpieniem, bólem i łzami. Wczoraj był pogrzeb mojego dziadziusia. W czwartek również dowiedziałam się, że moja przygoda z programem się zakończyła. Jednak to nie koniec moich zmagań nie osiągnęłam jeszcze założonego celu. Będę sama pracowała dalej.

Natuś kochanie rehabilitacja nie jest przyjemna ale robisz to dla dobra Misiaczka :* i jesteś najwspanialszą mamą na świecie dla niego.

Fifka rośnijcie robaczki,ależ się doczekać nie mogę kiedy dowiem się kogo tam nosisz :)

Milaa kochana jakże się cieszę, że jest poprawa, dbaj o siebie dużo odpoczywaj i będzie dobrze

kwiatuszku trzymam z całego serca kciukasy za was żeby wam się udało.

atan moja chyba już cięższa od twojej ;) pulpecik mi się robi. Naprawdę długo wam te ząbki mimo wszystko nie wychodzą :eek:

sun z tego wszystkiego chyba ci nie pogratulowałam za co kajam się przeogromnie. Widziałam fotki synuś przystojniak pierwsza klasa.

reklama
Do góry