reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

hej kobietki
neciuszka brawo za odwagę i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sukces
wiecie co od ponad tyg czuje się fatalnie, potwornie boli mnie głowa i to tylko z lewej strony, nie wiem co jest grane i nawet nie mam jak do lekarza iść, chociaż dzisiaj jest już ciut lepiej
no ale nie po to wpadłam, wklejam kilka zdj, z chrzcin tylko takie z kościoła i te w domu nie wiadomo gdzie przepadły:(jedno świąteczne i dwa aktualne z ostatnich dni, muszę się pochwalić, że widoczna na zdj spódniczka i opaska na główce zrobiłam ja sama:zawstydzona/y:

reklama
Mua :*

Necia ja jestem Twoją fanką! :* zdrówka dla dzieciątek :-)

Kwiatuszku na dniach Ci wyślę :*

Nasz sklep ruszył na FB Pluto - wszystko dla Dziecka | Facebook która jeszcze nie polubiła to kaman! :-) i znajomych prosić.. jak już będzie nas spora liczba to ruszamy z ciekawostkami i mam w planach konkursy :-)

Buziole

miq dziękuję :) jak dziś się czujesz? może jakoś powinnaś do tego lekarza się wybrać. Lilianka przepięknie wygląda rośnie jak na drożdżach

natkusia potrzeba mi takich fanów :) sklep polubiłam i udostępniam co jakiś czas :) jak michaś się miewa?

na potrzeby programu założyłam bloga gdyby, któraś chciała poczytać Zmagania z samą sobą i lodówką - czyli Zmień się na zdrowie okiem Neciuszki jak by nie było jest to akcja medialna z czym się liczyłam przystępując do tego :) i trzeba się popularyzować, robić wszystko zgodnie z zaleceniami żeby jak najdłużej zostać w programie

Neciuszka już jest lepiej,tylko boli jak.pochylam głowę,ale na prawdę trzeba uważać teraz,epidemią straszą a niedaleko Nas.w przedszkolu sepse wykryli,aż strach na spacer wychodzić
Qurcze ja też bym musiała wziąć się za siebie,waga ok ale ciało nie te,macie może jakieś ćwiczenia z.bobaskami? Trzeba wspierać neciuszkę

Kwiatuszek wyślę w tym tygodniu.. ojj masz racje reklama to podstawa i muszę przyznać, że bez kosztów nie ma lekko :sorry2: musiałabym mieć jakoś z 2tyś :-D ale ogólnie interes się kręci i z msca na msc jest lepiej :tak: teraz działam na fb żeby poszerzyć grono! A co tam u Ciebie Kochana? :*

Necia :* .. u nas ok, Mały ostatnio nas ustawia :-D wiesz.. próbuje nas wychować ale jest kochany :tak: jak chwaliłam się na fb przesypia nam pięknie nocki, ładnie się rozwija itd .. jedynie nam nadal wymiotuje, wczoraj beczałam jak bóbr jak przebierałam go 10 raz :-( no ale nadal mamy nadzieję, że przejdzie.. a jak tam Gosieńka?? Kurcze zazdorszcze Ci tego programu ;-) ja biorę się za siebie od poniedziału, dieta+ćwiczenia i nie ma zmiłuj! Mąż chce jechać gdzieś za granice na wakacje więc nie będę siedziała na plaży w ubraniu :crazy: a blog widziałam, dodałam do ulubionych i będę zaglądać :tak:

Claudusia ślicznego masz tego synka :tak:

Atanku na pewno sprzedasz karuzele bo jest bardzo fajna :tak:

Dzieki natkusia tylko kiedy sie sprzeda :-)
Claudusia gratulacje sto lat dla kajtka sliczzny

natuś Małgosia właśnie zamiast spać demontuje łóżeczko. Dziś jęczy i marudzi o ile dobrze dojrzałam wychodzą górne jedynki. Cieszę się ogromnie z tego programu mam nadzieję zostać w nim jak najdłużej, a przed nami lada dzień pomiary kontrolne, i eliminacja 5 najmniej starających się osób. Jutro "odetchnę" jadę do miasta na trening a teściowa będzie się zajmować małą. dziś ledwie żywa jestem bo jeszcze @ przylazła. Ten Michaś twój kochany jest :) a teraz was sprawdza co może ;) mam nadzieję że to ulewanie mu przejdzie.

claudusia słodziak mały

atan sprzedasz zobaczysz

coś ja miałam jeszcze ale zapomniałam jak zwykle ;)

reklama
Dobry wieczor :p ja wiem, ze nie powinnam tak samolubnie ale musialam to zobaczyc (suwaczek) bo dzisiaj o godz 18.05 moj synus skonczyl roczek :D jakbyscie mnie widzialy jak ja to przezywalam :p

Necia podziwiam i trzymam mocno kciuki za Ciebie!

Jeja dziewczynki, jak ja bym chciala miec juz sprawny ten zakichany komputer. wtedy moglabym byc z Wami czesciej :( ale niestety aktualnie po grudniu i przed zblizajaca sie impreza Bartka jestem totalnym bankrutem.

Do góry