reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Witam ja od swiat na telefonie jakos i ciezko mi sie zebrac by cos napisac zaraz pewnie sie obudzi tak w skrocie raczkuje jak jej sie chce wiecej ja klecaco sue bawi skacze wspina stoi czasem sie puszcza i bam na tylek rosnie wagowo powoli tez 7.30kg w dwa tyg 300 udalo sie chyba te ciasteczla tucza ja :-) a tqk to luzik caly czas zemna zbinnymi ciezko 30 minut i mnie szuka wiec dobrze ze do pracy nie poszlam.

Sun sliczny brzusio
Fifka zdrowka dla weaszej 3
Necia witamy spowrotem
Miq no to super ze panna rosnie :-)
Mili zoneczko czekam na zdjecie dzidzi :-)

reklama
Oo jak ruszyło! :-)

Milia ja mam się dobrze... gorzej z małym a jemu na razie nie bardzo jest czym psikać więc męczy się biedny zanim antybiotyki zaczną działać... no ale to już drugi dzień na antybiotyku więc powinno być już jutro lepiej!

Necia widzę że u ciebie też malutka na antybiotyku.... zdrówka dla małej! Oby szybko z tego dziadostwa wyszła!
No i gratuluję decyzji! Dla mnie przyszły też lepsze czasy i w końcu waga ruszyła! :cool2: Już ponad 3 kg spadło i jeszcze z 3 bym chciała zrzucić!

Miq
super wieści! I faktycznie wielką pannice masz! Tylko cię cieszyć! Oby ją choróbska omijały wszystkie bo to jest najgorsze.... :-(

Atan no to gratulację dla małej!

Mój już chodzi normalnie ku mojemu utrapieniu bo teraz wszędzie wlezie... Sporo gada no i uczymy się nocnikowania :-D Fajnie mu idzie bo pod choinkę nocnik od babci dostał. Jak zrobi siku to aż się trzęsie z radości i zagląda do nocnika co tam jest :-)

Fifka współczuję szpitala w domu :-( Mam nadzieję tylko, że synuś szybko wyzdrowieje, bo wy sobie jakoś poradzicie.... ale najbardziej szkoda szkraba.... Fajnie, że Konradek przyzwyczajany jest do nocnika, bo im szybciej tym lepiej... a skoro ma przy tym radochę to na prawdę super :-)

Vin pytałaś czego możesz się spodziewać na pierwszej wizycie... i tak jak Fifka napisała... zbada Cię, potwierdzi ciąże... zrobi krótki wywiad zdrowotny... (jak będzie potrzeba to da leki na podtrzymanie ciąży)... i to wszystko... Nie ma się czym stresować... Będzie dobrze :-)

A w poradni mała zdrowa w 100 % juz nie musimy się tam pokazywać,mała waży 5700 i uwaga ma 68 cm,lekarz był w szoku wyszła za siatkę centylową;-)
WOW :szok: nieźle rośnie! moja Misia miała 68 miesiąc temu ;-)
natkusia co do tego ulewania - próbowaliście zmienić mleko? pewnie tak :-D przejdzie mu &&& z mężem też na pewno będzie co raz lepiej bo już pół roku minęło a zwykle tyle to trwa :tak: no i 100 lat na pół roczku dla Michasia!!! a u nas - w zasadzie wszystko ok, Misia zdrowa i pogodna, przyjmuje już pozycję na czworaka ale jeszcze nie wie co z tym zrobić :-D chyba dziąsła jej co raz bardziej dokuczają bo od kilku dni gorzej śpi a od wczoraj masakra przy jedzeniu łyżeczką :dry: ja od miesiąca pracuję ale jakoś daję radę a teraz będę miała ponad trzy tygodnie urlopu :happy2:
Fifka zdrówka dla twoich mężczyzn!
Atan super że Amelka przybiera na wadze :tak:
Neciuszka zdrówka dla Gosi!

reklama
witajcie kobietki :)

Atan dziękujemy :)

my zabiegane kilka dni bo mężu się pochorował więc miałam drugie dziecko w domu, Gosia, do tego ten program odchudzający i treningi. Dziś też pędzę na trening :-D

Do góry