reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Na to wygada ze to taki dziwny wirus... dzisiaj rano już miał tylko stan podgorączkowy - nie podawałam leków w nocy. Więc chyba mija.

Idziemy dzisiaj do lekarza sprawdzić jeszcze raz gardełko, bo wczoraj lekarka widziała jakieś białe kropki i w sumie nie wiadomo czy to angina czy po prostu mleko się osadziło bo gardełko było blade.

Domek mojego Franusia: 22t1d.jpg

Witajcie w nowym roku
miliaa gratulacje i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za zdrowe silne serducho
Sun piękna willa;-)
A u Nas jutro wizyta kontrolna w Poradni Patologii Noworodka,strasznie sie denerwuje mimo,że czuje,że wszystko dobrze. Mała się ślicznie rozwija,strasznie rozgadana jest;-) od paru dni łapie zabawki w dwie rączki,a co do rączki to do buzi:-D

Ah ten czas wirusów,Fifka oby malemu szybko przeszło,nasza Lila zdrowa,ale dla mnie końcówka roku i początek nowego kiepska,dzień przed sylwestrem cos mnie tak wymęczyło,że wymiotowała potwornie i przestałam widzieć,tzn tylko plamy widziałam,potem coś mi w.szyję wlazło i trzyma do dziś,a dzisiaj się katar przypałetał ah

sun
śliczny brzuszko-domek :)

Ja dopiero w poniedziałek 6go stycznia idę do lekarza. To będzie mniej więcej 49dc. Powiedzcie mi czego mogę się spodziewać, bo na razie to podejrzewam, że da mi skierowanie na krew i USG. Czy coś więcej powinno się podczas wizyty wydarzyć o czym nie wiem ? :)

:)

witajcie kochane kobietki :)

Przede wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku :)

troszeczkę zatęskniłam za Wami choć czasu jak na lekarstwo w szczególności teraz. Przygarniecie z powrotem mnie?

Mili gdzie jesteś?? :-D Wypatruję cię z utęsknieniem!

Necia jasne że przyjmiemy! :* Jak tam Małgosia?

Śliczny brzuszek Sun! Ależ ten czas pędzi.... dopiero co dostałam smsa ze zdjęciem testu... :szok:

Viv na razie Gin potwierdzi ciąże i tyle :-) Koło 7 tygodnia będzie widać serduszko na USG :-D Trzymam kciuki za wizytę! &&&&&&&&&&&&&

Miq biedna malutka.... teraz taki okres że wszyscy chorzy są... :-( I jak wizyta w poradni?? Mam nadzieję że wszytko w porządku &&&&&&&&&&&

No i wyszło ze mały ma anginę... mój mąż też i siedzi na zwolnieniu no i mnie zaczyna łapać.... noce są okropne bo małego gardełko boli i spać nie może więc chodzę ledwo żywa... drzemie w dzień jak tylko mały padnie... No i oczywiście dostał swój pierwszy antybiotyk.... :-(

Fifka...moj maz mial tak, ze jednodniowa wysoka goraczka a potem przeszlo...mysle, ze to wirusowka...ale zycze zdrowka!
edit: JESTEM, JESTEM!!!!
jezeli to angina, to ty zakup szybko tantum verde i psikaj albo plucz gardlo woda z sola to oczysci z bakterii...
sun...piekny domek...ale Franus szybko rosnie:tak:

miq...a dlaczego Poradni Patologii Noworodka? czy to tak strasznie brzmi czy cos sie stalo?

Neciuszka..juz jako pelnoprawna wystarana przyjmuje cie do zacnego grona... opowiadaj co u was? mala pieknie rosnie! widzialam zdjecia na fb, jest cudowna!

Fifka malutka zdrowa to ja biedna;-)
A w poradni mała zdrowa w 100 % juz nie musimy się tam pokazywać,mała waży 5700 i uwaga ma 68 cm,lekarz był w szoku wyszła za siatkę centylową;-)

Miliaa a do PPN musieliśmy iść ze względu na ciężki poród,mała startowała 1 pkt.

reklama
tyle co przejrzałam ostatnie posty:
miq cieszę się że malutka tak pięknie się rozwija :tak:

vin miło cię tutaj widzieć :)

milaa ty wiesz... ogromnie się cieszę że rośnie w tobie pączuszek malutki i dziękuję za przyjęcie :-D

sun piękny domek, baaa apartamenty pierwsza klasa :tak:

Fifka oj biedny malutki

a co u nas Gosia choruje od świąt na zapalenie oskrzeli znów, niestety antybiotyk dostała, mamy dwa ząbki, raczkować nie ma zamiaru ale podskakuje na pupie i tak się przemieszcza, ogólnie dobrze się rozwija choć nie wszystko idzie tak kolorowo jak bym chciała. A ja podjęłam się odchudzania na łamach gazety lokalnej która sponsoruje wszystko więc sporo czasu trzeba na to poświęcić. Jutro niestety będę po raz pierwszy straszyć ludzi z gazety ;)

Do góry