reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

a no u mnie dobrze :-)
od 10.11.12 jestem szczesliwa mezatka
pracuje, studiuje, gotuje, prasuje, sprzatam i tak w kolo...
teraz musze przystopowac troche, bo wracam do gry i walki o mojego dzidziusia...
uparlam sie, zeby teraz podejsc do crio...no i takie plany poki co, zaczelam juz brac jakies leki na ladne endometrium, co by moj maluszek chcial sie u mnie zadomowic:tak:
jezeli sie nie uda, a nie daja nam zbyt duzych szans musze isc na operacje usuniecia tych torbieli endometrialnych...
takze mozna powiedziec, ze u mnie i dobrze i zle :blink:

wzystkie was caluje w czulko, bo nie jestem w stanie nadrobic, zrobilam sobie wielka przerwe i normalnie nie ogarniam ;-) ale wiecie, ze zawsze cieplo o was mysle:tak:

Fifka...za testowanko &&

reklama
Atan a co lekarka na tą wagę małej? To niezbyt dobrze ze ona tak mało przybiera... owszem każde dziecko rozwija się według własnych norm, ale ona na prawdę jest drobna...

Współczuję tego wymiotowania....

Milia
w takim razie trzymam kciuki zeby się fasolka zadomowiła!!! :laugh2: Kurcze i cholernie współczuję ci tej operacji.... ale skoro trzeba to nie da rady...

Bry :-)

Fasolcia
dzięki za odp :* no u Micha znowu podejrzewają problemy z wziernikiem a to troszkę gorzej.. Kochana on mi wymiotuję ok 3 razy po jedzeniu, potrafi nawet 4 godz od posiłku, dziennie eh może z 15 razy jak nie więcej.. najgorsze że go chyciłam że w nocy przez sen mi ulewa a to już nie jest śmieszne i dochodzi strach czy mi się nie zakrztusi..

Belka jasne że pamiętam :tak: chyba informacja o tym że urodziłaś umknęła mi gdzieś :zawstydzona/y: gratulacje wielkie! Mam nadzieję, że będziesz do nas częściej wpadać!

Lam oszalałam, piękne ząbki :-D będę musiała gdzieś faktycznie wyjść.. ale ja znowu wychodzę i ciągle myślę o małym bo on jest bardzo do mnie przywiązany i nie raz mój G nie umie sobie z nim poradzić (choć dużo się nim zajmuje) a ja przyjdę tylko mnie zobaczy i już jest dobrze, ma uśmiech na twarzy

Fifka to trzymam &&&&&&&&&&& 20 :tak: a interes dobrze, już prawie na ZUS zarobiłam :-D wiadomo że początki są ciężkie ale i tak jestem zadowolona. Jutro rano odbieram ulotki i będziemy rozprowadzać w różne miejsca no i pomału wprowadzam artykuły na allegro.

Kwiatuszku :* głowa do góry Mycha!

Atan matko ale Amelka jest drobniutka :szok: mój to wczoraj był ważony i ma 7100 :-D ale jestem z tego dumna i w sumie nie wiem gdzie on tą wagę chowa bo jest szczupły :sorry2: dojdzie pomału Amelka do jedzenia :tak:

Milia kochana jeszcze raz gratuluję i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&& za powodzenie! Teraz to już musi się udać :tak: i będzie piękny prezent ślubny.

No ja dzwoniłam żeby się zapisać na wizytę do Śląskiego Centrum Zdrowia Dziecka i co.. najszybszy termin to lipiec :szok: a niestety najlepiej żebyśmy się tam dostali.. po rozmowie z kilkoma osobami podjęliśmy decyzje że pójdę z Michałem do tego centrum na oddział.. Zbadają go całego, będzie miał opiekę na najwyższym poziomie i będę mieć pewność co się dzieje a takie latanie po poradniach niewiadomo czy przyniesie efekt. W poniedziałek będę dzwonić żeby się wszystkiego dowiedzieć, jakie są warunki i mam nadzieję, że szybko nas przyjmą (chce już za tydzień) więc proszę trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&. Boje się że mu się pogorszy (a już pomalu się tak dzieje) więc ryzykować nie będę.

Buziaki :*

hej dziewczynki :) Anetka marnotrawna postanowiła zajrzeć do was :tak: z tego co doczytałam ostatnie posty:

bellka ogromne gratulacje :) oczywiście czekam na fotki

mila kochana moc &&&&&&&&&&&&&&& popijaj winko na endo i życzę wam żeby się maluszek przytulił do ciebie na 9 mcy. Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :-)

natuś kurcze biedna ty z tym Michasiem :( mam nadzieję że się dostaniecie szybko tam do tego szpitala

miq ja dawałam 10-13 kropelek boboticu nawet. a kochana potrzeba czasu żeby te przeżycia zbladły i odstawienie ich na boczny tor niejako też pomaga

Fifka no lekarka zalamala rece bo wyniki wszystkie super na wadze nie gubi wiec dobrze wiec taka jest jest natura taki szybki metabolizm bo co 2 h je wiec przezto ze malo w dzien spi a kreci sie caly czas wiec co zje to strawi i spali i wiecej niezje bo jak zje wiecej to zwymiotuje wiec ma jesc czesto tak jak wola :-) a mpeko dzis 80 hukany wypite i w brzuszku zostalo :-)

CZY KTOŚ ZECHCE NAS WSPOMÓC GŁOSIKAMI... KONKURS TRWA JESZCZE TYDZIEŃ I JAKBY KAŻDY CODZIENNIE ODDAŁ NA NASZĄ HISTORIĘ TRZY GŁOSY TO MIELIBYŚMY OGROMNĄ SZANSĘ NA WYGRANĄ :) NIE TRZEBA SIĘ NIGDZIE LOGOWAĆ TYLKO WPISAĆ TRZY RAZY HASŁO I TAK CODZIENNIE DO 23. LISTOPADA
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS
BebiKlub, Bebiko - Galeria

W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0

a no u mnie dobrze :-)
od 10.11.12 jestem szczesliwa mezatka
pracuje, studiuje, gotuje, prasuje, sprzatam i tak w kolo...
teraz musze przystopowac troche, bo wracam do gry i walki o mojego dzidziusia...
uparlam sie, zeby teraz podejsc do crio...no i takie plany poki co, zaczelam juz brac jakies leki na ladne endometrium, co by moj maluszek chcial sie u mnie zadomowic:tak:
jezeli sie nie uda, a nie daja nam zbyt duzych szans musze isc na operacje usuniecia tych torbieli endometrialnych...
takze mozna powiedziec, ze u mnie i dobrze i zle :blink:

wzystkie was caluje w czulko, bo nie jestem w stanie nadrobic, zrobilam sobie wielka przerwe i normalnie nie ogarniam ;-) ale wiecie, ze zawsze cieplo o was mysle:tak:

Fifka...za testowanko &&

widzialam widzialam na fb piekna gratulacje kochana

a u mnie po staremu szukamy funduszy na ivf cos marnie to idzie
jedno auto w komisie mamy moze jak sie sprzeda to cos ruszymy

Widzę, że tu tak średnio.

Jutro idziemy z Michałem do szpitala.

Jak grochem o ścianę. Przykre.

Ostatnia edycja:
hej wkocu mam troche czasu by coś napisac ;)
natkusia to już jutro? szybko się dostalicie, 3mamy kciuki żeby wszystkie baradnia wyszły dobrze ;) albo przynajmniej znaleźli powód tego ulewania

reklama
Żoneczko kochana :* Oby pomogli dla Michasia i zeby wszytko było w porządku! :* Zaciskam za was kciuki z całych sił!! :-) Faktycznie szybko się dostaliście!

Do góry