reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Bry :-)

a mówiłam Wam.. u mnie na lipcówkach 2 rozwody~! Ja nie wiem co się dzieje z tymi facetami eh..
u mnie na czerwcówkach miały być trzy ale teraz jakoś przycichło

co tu tak pusto???
Powiem wam że widze jak mało czasu spędzę z moim dzieckiem, praca potem zakupy ,obiad i robi sie 17 sta, lekcje z Sebkiem i tak mało czasy dla Ady zostaje, boje sie ze jakoś to się na niej źle odbije, ale nie mam wyjśća musze pracować. Od przyszłego tygodnia bedzie jeszcze gorzej, bo mała bedzie u mamy to zanim po nią zajadę i do siebie do domu dojadę to już bedzie wieczór. Koniecznie przydał by sie 2gi samochod.
ja wracam do pracy od 1. grudnia i będę wracać koło 21 do domu :eek:

a kupilismy mleczko humana bo kazd niestety jej nie smakuje i to wypila raz 70 ml bylo wszystko oki a wieczorem niestety po dobiciu wymiotowala wiec niewiem czy zaduzo bo 120 wypila.. a herbatki tez tylko 80 max wypija wiec niewiem.. zobaczymy dzis tez jej pozniej dam mleczko wazne ze siega po butelke jak zrobie i pije bo kazdymplula... dobrze ze mam pokarm w piersiach bo ciezko by bylo.. a chce ja troche dokarmic bo stoimy z waga na 6,74kg mnie to nie przeszkadza ale wiiecie ;-)

*
Atanku a jak wyglądają wasze karmienia w ciągu doby? i co Amelka je oprócz twojego mleka?

fifka gratuluję ząbka!!!

kasiu karmienia zaczne pisac od wieczora od
19 kapiel i kaszka potem kolo
22 cyc potem przed
24 cyc i spi potem o
6lub 8 cyc o
11 owsianka o
13 sloik 190ml potem
15 lub 16 mleko mm 80-100ml wiecej niechce potem gdyy zglodnieje kilka chrupek kukurydzianych lub piszkopty lub chrupeczki gerberka (ma z usa) uwielbia je ;-) do tego czasem woda do popicia ale to ledwo co 50 wypije czasem soczek no i wracamy do 19 na kaszke ;-)

Atan no to wygląda całkiem dobrze jak dla mnie, trochę mała ta porcja mm ale jak ma zwrócić to lepiej niech zje mniej i zostanie w brzuszku a poza tym i tak macie dużo karmień w ciągu doby :tak: może rzeczywiście taka jej uroda :sorry: a jaką miała wagę urodzeniową? i czy ta waga to tak jak napisałaś stoi w miejscu czy coś przybiera jednak?

Kasiu mm od niecalego tyg je i wiecej narazie niechce teraz juz sama po 80 wyjmuje butle i be :-) ale z czasem.sie nauczy wiecej no wiec wedle mej wagi to w ciagu tyg zeszlego bo wczoraj jej nie zwazypam to z6.63 na 6.74 wzrosla waga wiec czasem przyrasta ale malutko :-) a wychodzac miala 2780g a urodzipa sie 2980g

Atan, a kiedy dajesz owoce, warzywa, mięsko, pieczywo? Moim zdaniem ma bardzo mało urozmaiconą dietę...

Tak sobie przyszłam, zobaczyć co tu, ale widzę, że pustki ogromne. Rozpada się forum

Sil owocow nielubi polowe ja uczupa a jak jej wzmusze by zjadla to zwymiotuje a wazywa i miesko ma w sloiku na obiad

reklama
Do góry