reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Cześć dziewczynki :-)

Przełożyli mi wizytę u genetyka z 21.11. na jutro, bo przyszły już wyniki badań prenatalnych.... Trzymajcie kciuki, bo nie ukrywam, że strasznie się stresuję :sorry2:

Hej dziewczyny...
Ja dzisiaj już od samego rana jestem padnięta :baffled: Julia się dzisiaj wściekła... nie wiem, o co jej chodzi.... od wstana rano, do pójścia na drzemkę cały praktycznie czas płakała :szok: z każdego powodu, jak wyszłam z pokoju, jak nie mogła wyciągnąć zabawki, nawet jak wzięłam swoją komókę do ręki... , jak przebierałam jej pieluchę... i to nie zwykły krzyk tylko rozpacz po porosty :confused: ja już nie wiedziałam co mam robić, a teraz opadam z sił i nie wiem jak się nazywam :baffled: ehhh... mam nadzieję, że teraz wstanie już w lepszym humorze... a ja pójdę wezmę sobie teraz kąpiel z pianką może mnie troszkę zregeneruje...

Co do Fasolki to ja też ostatnio o niej myślę... czemu tak przestała pisać?? Fasolka odezwij się do nas! :tak:

KOCHANE WCIĄŻ WALCZYMY ALE ZOSTAJEMY W TYLE WIĘC JAK KTÓRAŚ JESZCZE NIE GŁOSOWAŁA A ZECHCIAŁABY NAS WESPRZEĆ TO BARDZO PROSIMY O GŁOSIKI :tak:
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,c11af00f-6baf-45d2-9f75-dd0deb3470d9

konto na stronie rossmanna zkłada się bardzo szybciutko

Natkusia wyniki bardzo sie pogorszyły morfologia spadła z 6%do 0 ruch A+B z 15% do 2 wiec sama widzisz
jak emek nie bral lekow to było lepiej a do @ chyba 4-5dni zalezy kiedy przylezie

Kwiatuszku no to rzeczywiście pogorszyły się wyniki... troszke to dla mnie dziwne, bo u mojego męża wyniki się zdecydowanie poprawiły po lekach (fakt nie brał tak specjalistycznych jak Twój mąż)... Ale powiedz mi co na to lekarze????

ze tylko ivf,teraz chcemy odpoczac od lekow emek bierze tylko l-karnityne i flegamine i pozniej zbadamy zołnierze i skonsultujemy z jeszcze jednym lekarzem nim postanowimy isc na ivf n co najpierw trzeba odłozyc kase a z jednej pensji ciezko odlozyc

Witam
Kwiatuszku &&&&&&&
Sun bedzie dobrze za wizyte &&&&&&&&&
Udalo sie sprzedac jeden fotelik jeszcze jeden i bede szczesliwa :-) a jeszcze bardziej jak w koncu mops mi da sianko.. A tak to z wózka jestem mega zadowolona :-) jest superowy polecam :-) niunia znow je cale sloiczki to mnie cieszy :-) niemam neta tylko w tel wiec malo jestem jakas awaria od kablowki..co net mamy

Lili mam nadzieję, że Jula już lepiej :tak:

Kwiatuszku to jest mega dziwne z tymi wynikami :baffled: trzymam mocno &&&&&&& żeby wyniki się polepszyły.. co do ivf to obyście dostali dofinansowanie.. a najlepiej jakby jedna mała kruszynka zrobiła Wam niespodziankę i sama, naturalnie się pojawiła :tak: tego Ci Malutka życzę :*

Sun czyli jutro masz badanie? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& :*

Atan no pięknie, gratuluję całego słoiczka! :-) a wózek na prawdę super!

DZIEWCZYNY MACIE KONTAKT Z AGĄ??? BO SIĘ O NIĄ MARTWIĘ.. ZAWSZE WCHODZIŁA CODZIENNIE A TERAZ NIC...

Co do Fasolci to mam informacje że odpoczywa..

reklama
Natkusia nie mam badania tylko mam wizytę u genetyka bo przyszły wyniki prenatalne z krwi... Po 17 dam znać co usłyszałam :-)

Do góry