reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hello, laseczki :)
Jakiś skrócić poproszę, bo wpadłam sobie ot tak, troszkę się stęskniłam troszkę z ciekawości, a że leń jestem, to nie nadrabiam

reklama
siemka wpadam tylko na chwilę pożalić się, że padam na pysk od tej roboty ale jeszcze troszkę i będe za stołem świętowac ;) buziaczki
PS: Lili ja w tej chwili dokladnie rok temu to wyłam przez mega skurcze ;)

Sil ja nie pomogę bo sama rzadko wpadam i z nadrabianiem mam problme :zawstydzona/y:

Ewika wszystkiego naj dla Twojej córci!!!! "Kurcze jak już będzie 8 stycznia to ja chyba cały dzień będę myślała o porodzie :-p

Natkusia sklep cudoo!! Przeogrom artykułów!! Zaraz jeszcze na spokojnie sobie pooglądam!! sama strona też bardzo ładna ;-) życzę duuuużooo klientek! :*

Fifka porąbane jakieś te dziołchy!!!!! Szkoda gadać :baffled: co ona z tego ma?? przecież mi w życiu nie chciałoby się siedzieć na jakimś forum i czytać o zupkach i kupkach i sama o tym pisać jakby kompletnie mnie to nie interesowało :crazy:

Co taaaaam u Was tak poza tym???

Hej hej!!!!

Ja już po szkole! Dzisiaj wcześniej nas puścili! :-) A Jutro idę dopiero na 12 więc zdarzę się małym nacieszyć :-D

Atan fajny!! Mój jest bardzo podobny tyle że nie ma tej regulacji pasów (znaczy regulację ma, ale nie na zasadzie przekładania ich niżej.)

Kasia wiem co czujesz.... oj jak mnie serce bolało jak ja małego odstawiałam.... moze nie do końca specjalnie... ale mleko miałam a mały pokochał butelkę i cycy nie chciał... Ale najgorszy jest tylko ten moment odstawienia... później już jest dobrze. Czasem jeszcze tęsknie za tą bliskością no ale butla też zła nie jest!

Hej Sil! Ze skrutów to życie jak co dzień na forum! Eve męczy się się ze skurczami i z fenoterolem... dzieci rosnął... Mała Lily skończyła roczek.... W sumie nawet sama nie wiem :-D

Ewika czekamy na fotki z urodzin!!! Wszystkiego dobrego dla małej :*** 100 LAT!!!

Magdalena
no mnie nie pytaj..... ja nie wiem co ci ludzie z tego mają... chyba tylko zainteresowanie i poklask... Co tam u Bartka?

no dzieki fifka w sumie go dostajemy za tanie pieniazki od kumpeli bo cos rafalkowi za to kupi bo on fan zygzaka ;-) bo i tak kupuje mu wiekszy fotelik wiec sie pozbyc chce bo wagowo jeszcze sie w nim miesci ale jest tak jak amelka dlugi ale drobny no i ma 5 lat juz wiec podobni sa w tym ;-)

Hallo :-)

Ale tu pustki :szok:

cześć Sil :* chyba w sumie nic nadzwyczajnego się nie dzieje ;-)

Ale mnie dzisiaj głowa boli :sorry2: chyba będę musiała tablete wziąć..
Miłej niedzieli :*

Hej hej!!!!
Kasia wiem co czujesz.... oj jak mnie serce bolało jak ja małego odstawiałam.... moze nie do końca specjalnie... ale mleko miałam a mały pokochał butelkę i cycy nie chciał... Ale najgorszy jest tylko ten moment odstawienia... później już jest dobrze. Czasem jeszcze tęsknie za tą bliskością no ale butla też zła nie jest!
bardzo bym chciała żeby moja Kropka sama nie chciała piersi :sorry2: ale ona nawet jak po butelce najedzona widzi jak odciągam mleczko to nie może wzroku oderwać...

Hej hej! A no cisza straszna... Choć w sumie to niedziela więc nic dziwnego :-D

Atan to niech się dobrze użytkuję :-)

Necia Taka pogoda pewnie... u mnie szaro ponuro i zapowiadają deszcze i też czuję jakaś taka "kopnięta"...

Kasia bo ona jeszcze potrzebuję tej twojej bliskości... ściągaj mleko i może nie odstawiaj jej tak całkowicie. Przecież przed pracą i po możesz ją karmić piersią a w trakcie pracy ktoś inny butelką. Póki masz mleko to ściągaj i mroź. Będzie jak znalazł!

Ja czuję się mega uradowana bo mój mały nareszcie się przestawił na czas zimowy! I śpi jak pan bóg przykazał do 7.30! Bo te parę dni pobudek około 5-6 mnie wykończyły... :dry: Jakoś człowiek miał więcej siły na nocne wstawanie jak dziecko było maleńkie...

No ja zaraz spadam do szkoły! Będe wieczorem!

Ostatnia edycja:
reklama
Fifciu rano planuję ją karmić piersią jak długo się da ale wieczorem już odpada bo w grudniu pracuję do 22 a normalnie do 21 i nawet jak wyjdę godzinę wcześniej to Kropka i tak już dawno śpi a w nocy nie budzi sie na jedzenie już od daaawnaaaa
co do odciągania to robię to zawsze zanim pójdę spać i teraz jak dajemy raz dziennie butelkę ale nie jestem w stanie odciągnąć takiej porcji jak Misia zjada więc zapasy szybko topnieją :-(

Do góry