reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Haha Atan mój siedzi tak samo biegaczek :-p
No i fajnie że doczekasz się swojego kolorku!

Ja czekamna mojego M i jedziemy na zakupy! A jutro szkoooooła.......

ale dziś mam w pracy ciszę :) tęskno mi za Wami.. tak już zaglądam od czasu do czasu.. :) muszę zacząć ogarniać staraczkowy wątek, żeby wiersza dokańczać :)

Magda noooo to fakt! Ciekawo czy ja się załapię bo już mało czas zostało :-D Też się tam czasem udzielam ale tam teraz prawie same nowe osoby są :-)

Sory, że Wam tak truje... ale ten roczek to taki niesamowity dzień... wszystko mi się od rana przypomina... dokładnie rok temu o tej godzinie leżałam już na stole operacyjnym :szok: pamiętam te wszystkie emocje... i ten strach... a potem, nie zdążyłam się obrócić... i już rok minął...

Atanku śliczna ta twoja kruszynka :-)
Nie wiem jak to jest na 100%, ale ja czytałam, że nie powinno się wsadzać dzieci w grubych kombinezonach do fotelika. Ponoć pasy powinny być jak najbliżej ciałka. Dlatego często można kupić specjalne ocieplacze do fotelików. Ale ile w tym prawdy nie wiem :( To jeszcze nie mój temat ;-)

Fifka tej szkoły nie zazdroszczę... Choć dla Ciebie może to fajne, że możesz raz na jakiś czas "wyrwać się" z domku i spotkać z koleżankami i kolegami z roku. Ale tak czy inaczej Cię podziwiam. Bo ja nie wiem kiedy ty znajdujesz czas na naukę przy takim maluchu. Naprawdę szacunek :-)

Lilly to chyba normalne w taki dzień. Czas szybko leci. Ani się obejrzysz a Julia do szkoły pójdzie. Mi "niedawno" urodził się chrześniak. No dosłownie jakby kilka lat temu... A dziś chłopak ma 12 lat :szok: Kiedy to zleciało to ja nie wiem ;-)

no i pojechali :(

aga ależ cię męczą te mdłości a siooo sioooo niedobre. naprawdę teraz to już chyba kwestia dni żeby ci lepiej zaczęło być nieco bo niestety te dupki i inne potęgują mdłości jak sobie przypomnę to brrrr

lilly nie trujesz :) ważne święto przed wami :-) czekam na foto relację z niecierpliwością

natuś gdzie ten lin bo ja czekam :-p

Moja Małgoś ledwie się mieści do fotelika i pora będzie kupić ten większy już teraz w listopadzie. Jak tak dziś popatrzyłam to taka maleńka była jak ją przywieźliśmy w nim.
Zobacz załącznik 512459

reklama
Aga wiem tylko jak bylam u babci i jechalismy do sklepu a zimno sie zrobilo a ma sie tylko jeden spiworek do fotelika to powstaje problem bo ze soba go nie mialam a i tak w spiworku tez musi byc ubrany zima bo spiworki do szyji nie dochodza wiec tak czy siak ciasno jej bo sam spiworek duzo miejsca zajmuje gdy byla mala to luzik :-) a teraz to ciuszki 80 nosi wiec dluga jest ale lekka :-) a i tak chce sprzedac bo my tylko samochodem tylko do sklepu jeździmy

Do góry