reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

No ja koszulke zakladam jedynie jak do tego mam rajstopki i np rampersik z krotkim rekawem ale to tylko na wyjscie bo w domu mam 21 stopni bez ogrzewania a tak to koszulki sa wedle mnie malo uzyteczne bo co chwile sie podnosza chyba ze taka tuniczkowa to na wierzch na bodziaka bo nienawidze golych nerek a koszulek mam cala szuflade roznych rozmiarów az mi ostatnio by od ciezaru sie wywalila.. Wiec polowa schowana wiekszych rozmiarow pod lozeczko do pojemnika na posciel :-)

Necia no zyje nadzieja ze jak juz tyle czekam i jestem bez wozka to a noz bedzie czerwony :-) nadzieja umiera ostatnia :-)

reklama
Atan ja na początku też tak mówiłam dopóki mały nie zaczął być mobilny :-D Teraz zakładam mu tylko bluzeczki (z bodzikiem pod spodem jako podkoszulka) plus rajstopki i spodnie. Teraz to najwygodniejszy zestaw :tak: On przez caly czas jest w pionie więc nic mu się nie podwija poza tym ma podkoszulkę jakby co. A do tego w takim zestawie wygląda jak prawdziwy facet!
Oj naczekasz się na ten wózek... ale za to jaka radość będzie :-D

A tak BTW jak ty wyjdziesz z małą w chuście w taką temperaturę? :szok: Masz jakaś kurtke która mieści was obie?

Mój mały spał dzisiaj w dzień 2 i pół godziny a teraz zamiast spać to szaleje... eh...

Co taka cisza na wieczór? :-D

Moze wejde w meza kurtke jak nie to po prostu nie pojde na groby pojdziemy jak bedzie wozek mowi sie trudno.. Ale na szczescie u nas az tak zimno nie jest jak u ciebie Dzis teraz jest 6 stopni a u nas drzemka byla a niedlugo kapiel ale spac szybko nie pojdzie bo wyspana :-)

Witam się i ja :)
Ale Wam zazdroszczę tych wizyt na grobach jutro. Bardzo lubię jeździć na cmentarz w tym dniu. Ale jutro nie pojadę, bo nie dam rady. Po pierwsze musimy jechać godzinkę w jedną stronę, po drugie będą tłumy, po trzecie - wiadomo taka wizyta trochę trwa. I niestety jest to dla mnie nie do przejścia :(

Natkusia
ja odliczam już czas ;-)
Fifka twój mały jest uroczy. Co go widzę to uśmiechnięty od ucha do ucha. Strasznie pogodne z niego dziecko.
Sun super, że wszystko wyszło ok.
Sleepy masz jakąś fotkę literek twojego autorstwa? :)))
Atanku naczekasz się, ale jaka radość będzie w przyszłym tygodniu! Strasznie fajnie ten wózek wygląda - tzn. wygląd ma super, ale przede wszystkich wygląda na funkcjonalny, stabilny i taki, który dobrze się prowadzi.

aga siedź w domku i odpoczywaj :-)

Fifka ja za to ubieram gosi często bodziaka na ramiączkach na to koszulka z długim i rajstopki do tego :-)

wstawiłam fotki do albumu :)

Aga a co boisz się że będziesz się źle czuła?

Ja jutro też nigdzie nie jadę. Byłam dzisiaj na chwilę żeby postawić znicz i się pomodlić bo jutro mój M niestety pracuję...

Co do malucha o tak to pogodne dziecko :-D Dodatkowo zawsze tak się uśmiecha jak widzi aparat dlatego zawsze widzicie go takiego uśmiechniętego :-p

Necia no ja właśnie podobnie! - Body na ramionkach bądź z krótkim rękawem i bluzeczka. Na dól rajstopki i spodnie (choć po domu często łazi w samych rajstopkach)
A moja synowa jest PRZEPIĘKNA!!! Moja mała gwiazdeczka! :*
Zwłaszcza to zdjęcie na macie jest BOSKIE :*

No i dzisiaj rano pisałam o pierwszych krokach a dzisiaj już mały zasuwał w jedną i drugą stronę - od rączek taty do mamy i z powrotem! (taka droga na 3-4 kroczki) :-D Ależ jestem z niego dumna! Myślę ze to kwestia dni żeby zaczął pokonywać większe odległości! :-)

Ostatnia edycja:
Fifka kawaler biegał będzie lada dzień ani się obejrzysz a porządki ci będzie robił :-p po domu w samych rajstopkach sobie jest a jak spodnie jakieś chociaż częściej to jej geterki zakładam to wtedy skarpecioszki do tego.

dziękuję :) cudaczek mały się robi coraz bardziej. Jak coś chce to wyciąga ręce w tą stronę i jęczy ;) leżała dzisiaj z głową między moimi nogami to tak się łokciami podpierała podnosiła że sama siadła

Ostatnia edycja:
Fifka - fizycznie nie dam rady. Takie wypady są już nie dla mnie. Szybko się męczę :( A źle się czuję codziennie, więc nawet nie myślę, że jutro akurat coś się zmieni :-p Już się przyzwyczaiłam, że jestem jak małe dziecko - chodzę spać po bajce, śpię w dzień i generalnie duuuuuuużo leżakuję. Nawet do mdłości się już przyzwyczaiłam. Wiem, że są i już przestałam odliczać dni kiedy miną. Odliczałam tak do 12 tygodnia i się zawiodłam. Po prostu - leżę, jak trzeba śpię lub jakoś staram się przeżyć. Wyjścia nie ma.
A mały jest spryciarz - wie kiedy się uśmiechać :-D

Necia ale słodziak :)))

A ja uciekam do spania - do jutra :*

Witam pustki ze hej mam na sprzedaz dwa foteliki od 0-13 kg pozniej dodam zdjecia bo na tel jestem jeden to creatis fix pasuje na stelarz baby confort trophy :-) kremiwy z szarym 60 zl do negocjacji mam daszek do niego tylko zdjecia z daszkiem brak bo u babci fotelik jest a 2 to maxi cosi granatowy z bialymi lapkami kota z wkladka dla niemowlat 65 zl do negocjacji ten pierwszy wyglada tak http://tablica.pl/i/oferta/fotelik-creatis-fix-0-13kg-ID1Lm37.html

i ten 2
http://tablica.pl/oferta/fotelik-maxi-cosi-0-13kg-ID1LnXD.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry