reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Witam się z rana! :-D

Wczoraj miałam dłuuuugą poważną rozmowę z mężem. Pogadaliśmy o tym co nas boli i jak możemy to zmienić i powiem wam ze dzisiaj czuję się jak młody bóg! :-) Czasem bardzo potrzebne są takie szczere rozmowy.

Atan widziałaś ten fotelik na żywo? To twoja sprawa i zrobisz jak uważasz... ale mi się wydaje że mała się utopi w tym foteliku...
Haha mój wczoraj zasnął o 18... ale dla niego to pora nocna i już spał do rana! :-)

Lily 100 LAT 100 LAT! DLA JULECZKI!!!
Zdaj koniecznie relację z urodzin!!

Necia
o jak ci fajnie!! :-D To udanego spotkania z rodzicami!!! :*

Żoneczko :* Jak tam stronka??!!

Aga i jak się czujesz?

Załączniki

• beermettaartxv1.gif
    beermettaartxv1.gif
    44,2 KB · Wyświetleń: 60
Cześć dziewczynki :-)

Ja wczoraj przesiedziałam cały dzień w domku... Nie wyobrażałam sobie w moim stanie jechać na cmentarze (tłok, zimno)... Jutro pojedziemy z mężulkiem na spokojnie ;-)

Nie jestem w stanie was nadrobić... wybaczcie.... Niestety ja dzisiaj w pracy :-( ale szybko zleci bo będę tylko do 14:30... Mam mało pracy tak więc najwięcej będę tutaj na forum... :-)

Fifka dziękuję, że pytasz. Czuję się bez zmian - czyli krótko mówiąc słabo.
Mdli cały czas :confused: I jestem mega zmęczona... Ja chcę już maj :-p :-D

Haha z tym 'czuła świetnie" to ja bym nie powiedziała... Choć fakt.... II trymetr był najlepszy bo III jak dla mnie był gorszy od tych nudności ale u mnie to zupełnie inna sytuacja...

Sun
rozumiem ze u ciebie wszytko w porządku? Plamienie się nie powtórzyło? Ah... ja już zapomniałam jak to jest chodzić do pracy... :no:

Aga
jeszcze troszkę! Zobaczysz ze szybko zleci! Ja już pamiętam jak niedawno test robiła a już zobacz? Zaraz II trymestr! :-D Teraz się ma dość ale później się tęskni za ciążą :tak: Dlatego cisz się z tych nudności i krągłości bo jeszcze za tym zatęsknisz - choć na razie wydaje się to niemożliwe :-)

Ja jutro idę do szkoły na 12h... a w niedziele na 8.... ah... wspaniale... :dry: A w poniedziałek mam Gina i zobaczymy czy da mi na jakieś badania hormonalne i co powie :-)

Fifka u mnie to brudzenie ustąpiło całkowicie... Gin wyjaśniła mi, że to są rzeczy normalne i takimi brudzeniami, nie ma się co przejmować, byłaby inna sytuacja jakby była tam widoczna krew lub bardzo bolałby brzuch.... a nic takiego nie było...

Ostatnio mówiłam do mojej siostry, że mimo, że wiem, że jestem w ciąży, brzuszek już duży (nie sposób go nie zauważyć) to nie czuję się abym była w ciąży.... a to dlatego, że nie mam mdłości, wymiotów (z których oczywiście bardzo się cieszę ;-)) i nie mam takich typowych objawów ciążowych... :-)

reklama
Do góry