reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Sleepy ja też chce na priva Info o tych bombkach! :-D Przydadzą się takie nie tulące przy tym małym łobuzie :-) No i piękne są!!

No jeszcze samodzielnym chodzeniem bym tego nie nazwała :-D To dopiero pierwsze samodzielne kroczki i przewracanie się na tyłek! No ale nieźle mu idzie :-)

A a co do "mamy" to oj pamiętam jak to cieszy!! :-p Teraz woła tylko mama jak zaczyna płakać :rofl2:

Dzisiaj chciałam zrobić mu zdjęcie jak sam stoi ale skubaniec woli "pozować" do zdjęcia po swojemu... inie chciał się puścić.... ale ja go jeszcze dorwe jak nie będzie widział aparatu :laugh2:
P1100407.jpg

reklama
Witam sie jestem zla mam po prostu pecha wczoraj w nocy w sortowni wozek ulegl zalaniu pekla rynna.. I co facet niema juz 2 fioletu musza uszyc to sie liczy z tym ze w pon wysle i wtorek u mnie bedzie wiec na groby ide w chuscie...

Fifka slicznie stoi :-)

Atan kurcze to się chyba już kwalifikuje jako pech ;/
fifka Konradek śliczniutki i jaki silny
sleep kocham Cie wariatko ty moja! A odnosnie gotowania to zapraszam bo ja NIECIERPIE GOTOWAĆ!!!!

Kwiatuszku mysle ze on.chce za jednym razem wyslac wszystkie wozki bo 4 osoby u niego kupily i napewno czeka za pieniedzmi a po 2 jutro swieto wiec nawet jak by dzis nadal to watpie czy by doszedl bo jutro nie pracuja a duzo osob robi piatek wolny a w weekendy kurierzy nie jezdza jak do wtorku nie dostane to dzieki temu ze przez peya placilam jestem bezpieczna ale komentarze ma dobre tylko 3 zle a reszta super wiec niewiem ja po prostu mam pecha jedyna wiadomosc to ze mozliwe ze w piatek bedzie material czerwonego to wtedy powiedzialam ze chce czerwony ale powiedzial ze nue daje gwarancji bo to wiadomosc nie na sto procent..

reklama
atan przekichane z tym wózkiem twoim naczekasz się ale może się uda ten czerwony. Ja za to lubię koszulki z długim rękawkiem teraz zakładam jej bodziaka na ramiączkach na to koszulkę i cieplutko ma :-)

ewika ładnie cię wykosztuje córcia ;) ja też swoją na zimę muszę wyposażyć :) pierwsza nasza zima

Fifka słodziak straszny, patrzę już po raz enty na tą fotkę :-)

Do góry