reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Natkusia to bardzo się cieszę :-) Trzeba w końcu coś kupić dla bąbla. Już sobie zrobiłam listę czego potrzebuję i kiedy co kupię. Muszę to podzielić na kilka miesięcy to będzie łatwiej niż wszystko na raz. A i cieszę się, że masz w ofercie rzeczy TT :)))
Co do pieluch - właśnie się tego boję, że roboty będzie tyle, że nie dam rady. Ale na razie jestem marzycielką ;-) I sobie wmawiam, że pampersy nie będą mi potrzebne :-p :-D Ale nie myślę o tetrze, tylko o takich pieluszkach, które wyglądają jak pampersy, ale są z materiału.

Necia a jakie mięsko do obiadków dajesz małej na tym etapie? Pytam z ciekawości :)

Miq wiem co czujesz z teściową. Ja kiedyś z moją też się kłóciłam. Nie potrafiłyśmy razem mieszkać. Tzn. były fajne dni, ale były też ciężkie :( Odkąd mieszkamy oddzielnie jest zupełnie inaczej. Lubimy się odwiedzać, ale każda ma swój ład i porządek w domu. I robi po swojemu.

Atanku
szkoda, że nie było "twojego" koloru. Ale jak Cię to pocieszy to fioletowy jest wg mnie ładniejszy :-) I &&&&&, żeby doszedł. Ja też tak mam, że jak już coś kupię to chcę jak najszybciej dostać :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
atan oj no szkoda że nie było ale ja mam skrzywienie na fiolet więc mi się podoba :) my mamy czarno szary z takim jagodowym

aga z tych co ja robiłam to schab, pierś z kury i wołowinka. Teść ma załatwić cielęcinkę od znajomego to wtedy jej jeszcze takie zrobię. A jadła jeszcze obiadek z łososiem, jagnięciną i indykiem. Indyka też muszę kupić ale ostatnio nie było.

miq ach ta baba okropna jest wrrrrr. Moja jakoś znormalniała ostatnimi czasy z czego się cieszę bo jest dobrze żeby nie zapeszyć tylko

miq witaj w klubie u mnie non stop okno otwarte bo pala jak pojebusy jakies w piecu po 2wpadla oststnio rano jak dopiero odsłoniłam rolety i do mnie ze mam wietrzyc bo grzyb wejdzie a ja ze jak by tak nie palili to by nie było pary,po 3obiekcje jakies aluzje ze jak nas nie było to za prad było mniej bo ona nic nie uzywa nosz k.... w pokoju siedzi a w kuchni i na korytarzu sie dla kota swiatło pali albo dla duszków i jeszcze rozpieszcza teraz wnuka który h.. wie czy wogole jest jej wnukiem
Boze jak bym chciala isc na swoje ale nie ma narazie takiej mozliwosci nawet nie potrafi powiedziec miłego słowa zeby nas wesprzec to by jeszcze cos dowalila o dziecku juz moja mama lepiej mnie rozumie choc starej daty jest

atanku fioletowy też śliczny. My wczoraj z mężem stwierdziliśmy że na wiosnę sprzedamy swojego jumpera chociaż za 200 zł bo przy następnym dziecku chcemy inny wózior ;)

kwiatuszku no masz jak jedna w jedną to druga w drugą u nas problem był do niedawna że nie paliła prawie nic teraz się poprawiło ogólnie wszystko na szczęście i niech tak zostanie bo prędko na swoje też nie pójdziemy

miq zaglądaj kochana wygadasz się odprężysz :)

ewika ja jeśli byśmy kiedyś mogli mieć drugie też bym chciała inny wózek niż teraz

www3_k8.jpg

ten kupiłam
HIT 2012 Wózek SPEED spacerowy PL 0-3 lat (2732809352) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dzieki dziewczyny ;-)za mile slowa bo jakos na zaden sie nie moglam zdecydowac w sumie niunia ma na zime kombinezonik zimowy fioletowy
wiec idealnie pasuje ;-)Zobacz załącznik 511627

Atanku wózek jest śliczny. Ja nie przepadam za kolorem czerwonym, dlatego ten dużo bardziej mi się podoba. A kombinezon też macie piękny :tak:

Sun opowiadaj :)))

reklama
Hej dziewczonki :)

Ach nie mogę się zorganizować po tej zmianie czasu... ciągle coś mi nie pasuje jak patrzę na zegarek :sorry2: i ciemno się robi już o tak wczesnej porze :szok:

U Julii był dzisiaj kolega i się trochę pobawili :) jak ja lubię jak ona się spotyka z maluszkami w podobnym wieku :) wtedy patrzę na nią z zupełnie innej strony, obserwuję jak sobie radzi w towarzystwie i czy jest samodzielna. Jak Julia jest z kolegą/koleżanką to wkracza w zupełnie inny świat, ja już się nie liczę, jest zabawa, małą rywalizacja, trochę popisywania ;) hehe, fajnie to wygląda :D

parę dni temu wkleiłam parę zdjęć z jej spotkań więc są w moim albumie :) zaraz też dodam jakieś nowe :)

Ewika ile czasu śpi Twoja Lilianka w ciągu dnia? bo Jula od jakiegoś tygodnia śpi tylko raz dziennie po góra 2 godziny :szok: w nocy śpi po ok 12 godz, ale żeby tak mało w dzień?? :szok: i jak tam idą przygotowania do imprezki? :D

Aga27
GRATULUJĘ z powodu udanego usg!!! :-) suuuper :) na pewno jesteś szczęśliwa :D no i będzie dziewuszka :tak: Fajnie!! :tak: a Jule to ŚWIETNE dziewczynki :-p coś o tym wiem :tak: bardzo żywe ale za to bardzo grzeczne ;-);-)

Sun czekam z niecierpliwością na wieści z USG:-)

Miq współczuje ciężkiego dnia i podejścia teściowej :baffled: najgorzej :dry: a nie da się z nią jaokś normalnie o tym wszystkim pogadać? np Twój mąż nie mógłby?

Natkusia nie mogę się już doczekać Twojego sklepu :tak:

Neciuszka gratuluję sukcesu z obiadkami :) no i ugotowania 20 porcji!! :-) jak na pierwszy raz to bardzo dużo :tak:

Fifka
jak tam z koleżanką?

oki idę wklejać zdjęcia do albumu :)

Dziewczyny, gdzie Wy się podziałyście?? :cool2:

Ostatnia edycja:
Do góry