reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

fifka: oj szkoda ze masz objawy @ , uuu a tak czekałam na dobrą wiadomość, ale dalej trzymama &&&&&&&&&& a moze jakiś mały cud sie zdarzy :-)
magdalena: a to masz fajnie tak krótko w pracy, ja od 7 do 15 mam pracować ale do konca roku wykorzystam 1 godzinke na karmienie mimo ze piersią nie karmie ;-)
kasia,netka: oo fjnie ze na basenie byliście my czekamy az mała skonczy pół roczku, bo u nas tylko od takiego wieku wpuszczają dzieciaczki. Coprawda ja sie wstydze pokazywać bo mi brzuchal wisi i moje wielkie udziska przeszkadzają, ale jakoś musze przezwycięzyć wstyd i sie wybrać

natkusia: no to masz robote, sfotografować najpierw wszystkie przedmioty a potem wstawić, no ale masz swoj biznes :-). a tescviowa - no korzystaj póki dobra :tak:bo nie wiadomo kiedy jeej sie dobroć skonczy
kwiatuszek: tak to amalfi robiła czapkę

Moja mała córeczka spi, młody sie uczy, mąz szykije sobie jedzonko do pracy a ja mam dla siebie chwilkę, no i corobić z wolnym czasme :laugh2:

a musze zarazaBarusia pooglądać
Już widziałam i sleep: nie czytaj teraz, Magdalena Baruś cudowny ,ty wiesz ze gdyby nie Filipek to ja bym go z moją Adą ożeniła ;-)no ale córka wierna po mamie :-p i juz ma narzeczonego , ale Barkowe oczy uwodzą

Powem wam ze popijam pyszny likier z kukułek ktory zrobił moj mąz mówie wam pycha :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra... nareszcie mam chwile bo mały zasnął...

Czuję się zmordowana, strawiona, przeżuta i wypluta przez tą szkołę... Ale teraz mam weekend przerwy więc cieszę się jak nie wiem! :-p

@ Nadal nie ma, ale śluz jest zabarwiony więc pewnie wredota niedługo przyjdzie... a szkoda bo miałam ogromną nadzieję że zaskoczyło... PMS doprowadza mnie do szału i doła mam jak diabli jak myślę o staraniach, ale już nie będę wam tu o tym smęcić...

Magdalena ależ z Bartusia mały przystojniak!!! :-) Będzie uwodzić dziewczyny!! :-D A jaka kluska!
I dobrze że zostawiasz to w pracy... To bardzo ważne że nie przynosisz tych problemów do domu! Bartuś na pewno by to wyczuwał a i tak masz inne sprawy na głowie! I masz ekstra godziny pracy! :tak: Tak to można pracować! Mały pewnie nie odczuwa nawet twojego braku, bo przynajmniej u mnie mały z rana po nocy fajnie się sobą zajmuję i dopiero popołudniu włącza mu się przytulanka :-p

Żonko domyślam się ze z tą stroną masz kupe roboty... ale za to jaka radość będzie jak to w końcu ruszy!!!! :-)
I jak po spacerze małego z babcia? Może faktycznie chce się podlizać? :laugh2:

Miq
i jak malutka???

Kasia gratuluj postępów!! A jak tam Twoje mleczko? Chcesz już przestawić małą tylko na MM?

Claudusia witaj!!! O jacie!! Jesteś już na samej końcówce! :rofl2: Oj chyba każda z nas się bała... ale spokojnie, poród jest do przeżycia! A za to jakie piękne cię chwile czekają!!! Ten pierwszy krzyk... (u mnie stęknięcie bo nie chciał krzyczeć :-p) Zobaczenie po raz pierwszy malucha... COŚ WSPANIAŁEGO!!!

Lam to miałaś wczoraj pracowity dzień! :-D Dzięki kochana za kciuki i wiarę ale ja jakoś straciłam nadzieję na ten cykl...
A Likierku to dałabyś spróbować!! :-) Ależ bym dzisiaj sobie coś wypiła na takie odmóżdżenie się... ale kurcze nic nie ma... Chociaż... chyba mam Martini w baryku! :-p

Wrzucam zdjęcia małego! Później usunę :tak:

Załączniki

• P1100164.jpg
    P1100164.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 39
  • P1100338.jpg
    P1100338.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 39
Dobry wieczór :-)
Fifka przytulam mocno :tak: Może w kolejnym cyklu już się uda? Trzeba być dobrej myśli.
Neciuszka jak się udał weekend? :)

A mnie przeziębienie nadal trzyma :baffled: Nie biorę leków - katar już minął sam, gardło jeszcze odrobinkę pobolewa i trochę kaszlę (ale bardzo mało). Boję się leków i nic nie ruszam. Mam nadzieję, że jeszcze 2-3 dni i już zapomnę o tym :tak:

A jutro jadę na badania krwi i moczu. Muszę zrobić przed wizytą, którą mam w środę. Wtedy też mam USG prenatalne i już się nie mogę doczekać ;-)

kasia,netka: oo fjnie ze na basenie byliście my czekamy az mała skonczy pół roczku, bo u nas tylko od takiego wieku wpuszczają dzieciaczki. Coprawda ja sie wstydze pokazywać bo mi brzuchal wisi i moje wielkie udziska przeszkadzają, ale jakoś musze przezwycięzyć wstyd i sie wybrać
idźcie koniecznie bo to super sprawa a co do wyglądu to do wody z Misią wchodzi tatuś ( z resztą akurat sami tatusiowie) a mamusie potem ubierają itd. :tak:

Kasia gratuluj postępów!! A jak tam Twoje mleczko? Chcesz już przestawić małą tylko na MM?
dziękuję ale postęp butelkowy już nieaktualny :-( dziś znów porażka...
a co do mleka to nadal tylko pierś ale w przyszłym miesiącu chyba zaczniemy mm

Kasia ale sama chcesz? Czy mleko ci się kończy?

Madziu
opowiadaj co tam!! Widziałam na FB ze promieniejesz kochana!! :*

Aga
dzięki :* No to w takim razie już zaciskam kciuki za badania prenatalne!! &&&&&&&&&&&&

mleka chyba nie brakuje skoro Misia się najada a karmię mniej więcej co 3,5-4h ale ze względu na powrót do pracy będę musiała przejść na mm więc wolę zacząć wcześniej

Heeej!! Wstawać śpiochy!!!

Kasia a no tak... w takiej sytuacji to faktycznie nie masz wyjścia jak przestawiać na mm... W takim razie zaciskam kciuki za naukę butelkowania! :-)

Sun
haha korzystaj!Choć w ciąży można poobijać się bezkarnie!
:-D A jak się czujesz?

No i tempka spadła... plamie coraz mocniej więc @ już jest za rogiem! Swoją drogą mam takiego PMSa że aż głowa mała... mogłaby wreszcie przyjść...

reklama
cześć laseczki :-)

aga dziękuję weekend był cudny :-D chociaż krótki, ale wróciłam z ciuszkami dla Małgosi kupiłam co nieco w sklepie którego nie ma w Kielcach, a przede wszystkim mam nową enegrię. Takie rozstanie dobrze zrobiło i mi i Gosi. tylko ciotka wczoraj była i jak mnie mąż z dworca przywiózł to z taką dziwną miną - i ty na noc pojechałaś? nie wiem czy nie można czy co :confused: ale ogólnie mam to gdzieś ;)

oj fifka a mówiłaś że się nie będziesz przy drugim tak nastawiać :-p może w następnym cyklu się uda :tak: Konradek słodziak jest malutki :-)

sun jak samopoczucie?

lamia nooo wróciłaś kobietko :-)

no i lecę bo moja zrzęda już wyje :cool2: postaram się potem jeszcze napisać reszcie to i owo

Do góry