reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Bry :-)

Ma_g no to super! W końcu opuści nas tęsknota ;-)

Lili zaproszenie extra! :tak: kurcze.. ale pociechy rosną :szok:

Kasia nie pomogę.. może najlepiej dowiedzieć się u pediatry?

Żoneczko udanych zakupów :*:*

Necia dla mnie bomba (to co wysłałaś) .. aż mi troszkę przykro że ja takiego kubeczka nie dostałam a większość ma :-( to taka fajna pamiątka..

Lam gdzie Ty jesteś?!?!?! Tęsknie.. :-( Sleep??

Dziękuję dziewczynki już za zainteresowanie sklepem :-) mam w sobie takiego powera, że nie ma opcji żeby się nie udało :-D a związku z tym, że mam kupę roboty a mało czasu i jeszcze Michała obok siebie.. mogę mniej tu bywać za co z góry przepraszam :*

cześć kobietki co się tu ostatnio działo, jak miq sobie radzi w roli mamy i jak jej maleństwo? Kto mi streści ostatnie 2 tygodnie.
A ja wypoczęłam, nalatałam sie po sklepach, wysoałam sie 3 nocki bo siostry zabierały Adę do siebie do łóżka na noc i spałam jak niemowlę bo wiedziałm ze mała jest za sciana i mogłam spać spokojnie. Prawie nic tm nie kupiłam drogo jak sie przelicza na złotówki, siostry kupiły Adzie ubranek trochę, a ja za 500 zł kupiła w sumie jedne spodnie, buty, koszulki dla męża i Seby, pare par gaci i w sumie tyle:-). Ale sam wyjazd byl super pomysłem, samolot mi sie podoba i moge latac codziennie, Ada w dwie strony była grzeczna , spała prawie cały lot, a były dzieciaki co sie tak darły ze szok, naprawde mam cud nie dziecko :-).
Siostry mi Ade rozpieściły nosiły ją na zmienę na rekach, ale nie miałam serca im zabraniać bo one ja uwielbiają, w koncu to ich jedyna siostrzenica. tylko teraz ada chce na raczki non stop.
Mało co zobaczyłam bo to miasteczko co siostry mieszkają male i właściwie nie ma co oglądać. A bylismy w m ieście Szekspira, w motylarni .

natkusia: wołasz mnie i juz sie melduję :-D, co u was jak młody ?

A ZMIENIŁAM HASŁO W ALBUMIE, TERAZ HASŁO TO MOJE IMIĘ
DSC_1307.jpgAdusia z motylkiem

Ostatnia edycja:
moja Lam!!! :*:* noż nareście Obiboku! :-p:-D ależ się cieszę że już jesteś!

U nas wszystko ok :-) z mężem prawie brałam rozwód ale w miarę wróciło do normy, otwieram sklep internetowy z art. dzieciecymi :-) a Michał.. jest cudowny i nie sprawia problemów :tak: ale ma prawdopodobnie skaze białkową i jutro idziemy do lekarza :-(

a co do reszty hmmm..
Gosienka od Neci biedna ma zapalenie oskrzeli :-(
u Miq ok ale wiadomo, bardzo rzadko wchodzi.
Sleep też rzadko bywa, Fifi ostatnio był biedny chory..
Dziewczyny od Lili i Ewiki przygotowują się na roczek :-)
Aga i Sun liczą dni ciąży i nie umią doczekać się końcówki, szczególnie Aga z mdłościami..
Ma_g nie ma czasu wchodzić ale wczoraj pisała, że obiecuje być codziennie wieczorem :-)
kasia.natka walczy z małą i butelką.. za bardzo nie chcę załapać i będzie wprowadzać gluten
u Żoneczki mej (Fifki) wszystko ok, starają się nadal o bobaska a Konrados rośnie :-)
u Fasolci lepiej z nockami :-) i pięknie dogryzła mężowi o łysinie także wygrywa :-D
aaaa Pyscek dzisiaj idzie do gin.. ostatnio widział pęcherzyk także czekamy i trzymamy &&&& żeby była dzidzia!

Chyba wszyscy ufff :-D

a jak tam Twoja królewna? Zarzuć fotosem!

natkusia: o dziekuje kochana za skrót , wiecej fotek w albumie w moim suwaczku
Co to sie działao u ciebie i męza ? A sklep no ile nowości daj linka chcę zobaczyć co za cudo stworzyłaś :-).
O przykro mi ze Michas ma tą skaze, ale bpodobno dzieci z tego wyrastają także trzymam kciuki zebu szybko mu przeszło. Moja Adusia jak przyleciałyśmy do Anglii tez była chora katar miała straszny i musze z nią do lekarza do kontroli iść, czy nic tma jej sie nie dzieje, bo ma kaszelek.
Moja mała sobie spi i popierduje przez sen :-p
Fajnie byc w domu ,jak to mówią wszedzie dobrze ale.... :-D

Neciuszka: oj biedna Małgosia, oby szybko wyzdrowiała,
Miq: gdzie moge twoje maleństwo zobaczyć, bo jestem bardzo ciekawa ?
sleep: no i mój zięcio chory i ja nic o tym nie wiem, toż bym balonem przyleciałą skoro spadochron sie nie srawdził , oj moja droga nie zawiadomiłas mnie , masz minusa od swojej swasi, melduj mi tu jak Filipek sie czuje
Aga: na mdłości to ja mnie mam rady , pić wode chyba tylko pomaga,
sun: tyle czekałaś na dzidzie wiec teraz pewnie przezywasz każdy dzien ciazy z wielkim namaszczeniem , a juz nie długo bedziesz ze swoim maleństwem
magdalena: żonao moja jak sie miewasz, co u ciebiek, jak Bartus dawno go nie widziałm , czy taki przystojny jak zawsze ?
kasia.netka: jak ten gluten wprowadzasz, bo i umnie chyba by juz trzeba było ?
fifka: jak starania idą, jest szansa ze w tym roku sie uda ?> i jak Konradek sie miewa?
fasolcia: ni skoro sie odgryzłaś męzowi znacvzy to ze juz on nie ma nad taba takie władzy jak wczesniej, postaw sie a on bedzie twoim poddanym , wierze w ciebie i twoją siłę. Pozdrowienia i całuski dla Łucji
pyscek: trzymam za ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
No dokładnie, najlepiej w domu :-)
Jaaa ale Ada jest słodka :-) :* zaraz lecę do albumu!!
Ajj wiesz.. od porodu z małżowiną źle ale okazało się że Łoś zazdrosny jest o Michała :confused2: ale to też moja wina bo cała miłość i zainteresowanie przelewałam na Młodego a o mężu zapominałam :zawstydzona/y: poprawiłam się i już jest lepiej :-)

Co do sklepu to jestem w trakcie, zaczynam od 2 listopada.. Jak będę miała gotowe to ujawnię ;-)

o widzisz, faceci nie powiedzą o co chodzi tylko tak w sobie noszą te swoje mysli, dobrze ze wiesz o co chodzi i jest lepiej, a cóż poradzić ze cała miłość na dziecko sie przelewa, skoro nasze dzieciaki są takie słodziuchne:-), trudno podzielić uczucia po równo na wszystkich.
a jak wpadłas na takie pomysł ze sklepem ,czy wczesniej o tym myslałas?

Za mną i Adą podobno młody tęsknił, mąz mówił ze juz nie mógł sie doczekać kiedy wrócimy, stwierdził ze bez nas w domu jest pusto i nudno :-)

reklama
Nie dziwię się że mąż tęsknił za takimi kobietkami ;-)

No ja chciałam otworzyć działalność i myśle od 2 lat i w końcu wymyśliłam :tak: chciałam już w ciąży no ale znowu małe dziecko itd.. Michu już jest fajny więc ja już zaczynam :-) obadałam rynek, mam umowę z hurtownią no i będę działać :-) będę też sprzedawać na allegro. Najważniejsze, że będę z Małym :-)

Do góry