reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hmm dziwne z tymi pieluchami.. dzisiaj ubrałam mu 2 razy nr 3 i zlatywały mu z dupy choć mocno były sklejone :sorry2: i są takie mega luźne.. nie kumam..

Necia zakupy super! Ja też obkupiłam troszkę Małego.. uwielbiam! :tak:

Fasolka ja tęskniłam i zauważyłam Twoją nieobecność ale mój Brzydal marudny i zapomniałam napisać..

Miq ja to jestem weteran więc możesz mnie o wszystko wypytać :-D spróbuj tych osłonek bo jak zostawisz to, to niestety ale mogą Ci się pogorszyć i mogą Ci krwawić a wtedy już nie jest fajnie bo Mała może pić Twoją krew (ja miałam tak z Michem i musiałam go odstawić na 2-3tyg! bo wymiotował krwią.. :-() - choć Michał nie umiał ssać z tymi osłonkami ale może Lilka będzie potrafiła (jak będziesz kupować to mały rozmiar bo pisałaś że ma małą buźkę) .. dobry jest krem Maltan! Poza tym najlepsze na scharatane brodawki jest Octenisept! Genialnie będzie Ci leczył te skaleczenia! No a jeżeli będziesz miała mało zagojone to warto zainwestować w muszle laktacyjne.. Wkładasz do stanika i piersi przez cały czas oddychają i ciągle się goją :tak: i nie musisz z cycami latać na wierzchu ;-) to takie wstępne info.. jak coś to pytaj! I powodzenia.

Boszzzz mój Mały dzisiaj taki płaczek że serce mi pękało :-( teraz śpi biedaczek...

reklama
Miq rane po cięci też ci nadal polecam octeniseptem pryskać.
Wróciłam z biego-spaceru i chyba ducha za chwilę wyzionę ;-) ale uśmiech na papie mam od ucha do ucha, jakby nie uszy to by się chyba konciki ust z tyłu głowy połączyły.

Natkusia serducho niech nie peka tylko się uodparnia,a cierpliwość pielęgnuje bo to pewnie nie ostatni raz ;-)

A TERAZ PRZYWOŁUJĘ WSZYSTKIE DO PORZĄDKU,MELDOWAĆ MI SIĘ TU I TO RAZ -OBIBOKI FORUMOWE JEDNE, LENIE - GDZIE POSZŁY SIĘ PYTAM? NO GDZIE?!!!

Ostatnia edycja:
Bry :-)

Ale dzisiaj z rana zimno.. A dzisiaj jeszcze z Michem idziemy na szczepienie :-(

Czy ja juz mówiłam ze internet w teł jest super? :-) z łóżka nie trzeba wychodzić hihi żeby coś Wam napisać :-D

cześć laseczki :) u nas histeria od rana więc na bogato jest :confused2:

natuś powodzenia na szczepieniu :-)

Fasolka mojej wystarczą na rzepy buty :-)

miq jak tam kolejna nocka z Lilianką? :-)

coś ja miałam jeszcze ale skleroza no cóż w tym wieku to wiecie ;)

Neciuszka piękne te wszystkie rzeczy kupiłaś! :biggrin2: Czekamy na zdjęcia na modelce ;-)
Fasolka ja też kocham zabawki z czasów, gdy byłam dzieckiem. Proste, mądre zabawki. Też takie będę kupować mojemu bąbelkowi :)
Natkusia bądź dzielna. Dzieci czasem tak mają. Bądź blisko niego. Buziak w czółko i już się nie smutaj :*
Pyscek po pierwsze ja grzecznie (na razie grzecznie!) proszę o zmianę opisu pod nickiem. Ja Ci dam poddaną! :wściekła/y::wściekła/y: Nogi z tyłeczka powyrywam :tak: Twój małż bierze cały czas l-karnitynę? Ile już bierzecie? Nam bardzo pomogła :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!! :*

A ja wróciłam z USG u lekarza, który już niedługo poprowadzi moją ciążę (bo w Novum jestem ostatni raz za 1,5 tygodnia). Wszystko jest dobrze - mój olbrzym ma już prawie 4 cm!! :szok: :-D I rozwija się dobrze. Lekarz uspokoił mnie, że mam się nie martwić tym USG genetycznym, które mam za 1,5 tygodnia, bo dziś już dokonywał pomiarów i jest ok, więc mówi że raczej wszystko powinno być w porządku. Termin porodu wg USG - 04.05.2013. Moja mamusia urodziła się 01.05. i mówi, że jej wnuczka (tak - ona jest pewna na 100%, że wnuczka, bo przecież wnuczka już ma :-p) też będzie z 01.05. :-D Ale się uspokoiłam. Wczoraj już szalałam z nerwów. Mojego bąbla 2 tygodnie nie widziałam. Lekarz się śmiał, że strasznie długo :-p No strasznie... :biggrin2:

Pyscek w tym Androvicie jest l-karnityna? Pytam, bo nie wiem :( Ja kupowałam zwykłą w aptece ;-)
A co do opisu - jest kłamliwy :tak: - jak możesz być poddana skoro walczycie? (bierzecie leki)

Powiem tak - czytałam kiedyś, że czynnik męski jest łatwy w leczeniu, choć czasem leczenie jest długie, bo plemniki potrzebują ok. 3 miesięcy na rozwój, a czasem takich cykli potrzeba kilka. Więc głowa do góry! U nas też był z tym spory problem, a się udało naturalnie :-D

reklama
aguś nie wiem musiałabym sprawdzić, a opis nie kłamie bo ja się poddalam a mój mąż bierze bo chce, bo myśli że jeśli się polepszy to może wpadkę zaliczymy ...
Skład: Beta karoten, witamina E oraz C, niacyna, tiamina, ryboflawina, witamina B6 oraz B12, biotyna, cynk, miedz, selen, chrom.

Do góry