reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hej babeczki
Pierwsza noc w domu za nami,nawet nie było najgorzej gdyby nie te stolce przejściowe... mała się troszkę męczy i denerwuje,jak można jej pomóc? Masujemy brzuszek,nosimy... a mogę jej podać odrobinkę herbaty?
Teraz Lila odpoczywa po śniadanku

Załączniki

• DSC_0200.jpg
    DSC_0200.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 37
reklama
miq ale ona słodko wygląda :) kurcze te herbatki to chyba po 1 tygodniu są dopiero. kochana pw ci wysłałam

kwiatuszek &&&&&&&&&&&& za jutro :)

natka a cholera wie czy ona co chce, ale zmiana jest mam wrażenie że tutaj babcia męża teściową ustawia nieco

widzisz no roztrzepana jestem :) to spokojnie myślę troszkę możesz dać jakiejś rumankowej czy koperkowej, jest chyba z humany na brzuszek tak się nazywa :-)

dobra laseczki ja lecę w miasto - w sumie pierwszy raz sama bez małża i dziecka :) i nawet deszcz mi nie popsuje zabawy :D

Ostatnia edycja:
Kobietki stosowała któraś osłonki na sutki? Warte to uwagi? Czy przecierpieć i czekać aż sie zagoi?
Jeszcze jedno pytanko do cycowych mam,dziewczyny wybudzałyście dziecko do karmienia?

Ostatnia edycja:
Kobietki stosowała któraś osłonki na sutki? Warte to uwagi? Czy przecierpieć i czekać aż sie zagoi?
Jeszcze jedno pytanko do cycowych mam,dziewczyny wybudzałyście dziecko do karmienia?
ja stosowałam i lipa nie mogła mała sie przyssać bo powierze mi podchodzilo. Ja nie wybudzałam, pediatra nie kazala.
Lilka wcale na tym zdjęciu nie wygląda jak tygodniowy dzieciaczek. Poważna już panna z niej ;)

reklama
Hejka
Natkusia 4-9kg
Miq jak chcesz to za koszt przesylki moge ci wyslac oslonki gdy krew leci z sutka sa fajne ale mi pediatra kazala sie przemeczyc i wietrzyc sutki i smarowacmaltanem zdzialal cuda a nakladki to takie smieszne aventu mam 2 rozmiary bo kupilam duze i byly zaduze do jej buski a mniejsze nawet jadla ale duzo mniej karmienie wcale nie boli bo ona musi gume scisnac razem z sutkiem by mleko polecialo..
Ja raz wybudzilam wiecej tego nie stosowalam pediatra nie kazala tylko w szpitalu kazali
Ewika sliczne zaproszenie wow to zaraz roczek jak ten czas leci ..
Kwiatuszek &&&&&&& za piatek

Ostatnia edycja:
Do góry