reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Witam kto mi powie czemu od 3 dni moje dziecko niechce hesc swojej ulubionej kaszki ?
Natkusia wyslalam priv cena do negocjacji didatkowo w gratisie moge dac 10 pieluch na basen z rossmana

reklama
Żoneczko nie sprzedaje maty :-( wiesz staramy się o drugiego bąbla i głupio by było jakbym ją sprzedała a później nowej szukała... Konrad nie korzysta z maty ale bawi się zabawkami :-p Oddaje tylko ubranka bo równie dobrze moze trafić się dziewczynka a zresztą i tak pewnie część do mnie wróci :-D

Atan powiem ci jak ty mi powiesz czemu mój obraził się na banany i ogólnie na jedzenie! :sorry2:

Mój mały już padł! Aż uwierzyć nie mogę bo od paru dni zasypiał o 20... w ogóle coś z nim nie tak... STRASZNIE mało je... dzisiaj jak zjadł o 7 mleko jakieś 180ml to o 11 podjadł troszkę herbatników których nie liczę nawet jako posiłku bo ile ich tam było... a następnie o 14 obiad! :szok: o 17 zjadł może z 100ml MM i teraz na wieczór przeprosił jedzenie i zjadł 200ml Kaszy manny...

Moje dziewcze śpi od 20 minut, taka była zbrzydawa dzisiaj, że szok,zeby troche odpocząć to aż na 2h na spacer poszłysmy.
Ja mam takamate Interaktywna mata edukacyjna TINY LOVE Sunny Day (2690070443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i też polecam - też tiny love :-)
Ja czekam do 20 i śmigam na spacerek.
Kobietki, które dużo spacerują z dzieciątkami i mają telefony w miare nowe proponuje zainstalować sobie program endomondo. Program liczy kalorie spalone, czas spaceru, dystans i takie tam różne pierdoły. Do pobrania z tej strony Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports. Do tego nie trzeba internetu w telefonie wystarczy łączyć się przez domowe wi-fi zarówno do instalacji jak później wgrania danych na stronę - polecam

Fifka Necia dziękuję za przepis, moja Łu jednak skończyła dzisiaj na mm bo była taka padnięta,ze nie zdążyłam tego ugotować

Ostatnia edycja:
Fifka zdrzęda, wyjec, maruda i co tylko teraz tatuś zabawia :-) spróbuję jej kaszę mannę dać na noc dzisiaj może lepiej coś pośpi jak się zapcha ;) u nas mata w użyciu codziennie po 2-3 godziny w sumie

pok rosołu chcesZ? :-)

Fasola a ty znowu na nordic? ja nie instaluje nic bo tylko się spinam i wtedy nie chudnę tym bardziej. wrzuciłam na luz.

kwiatuszek jak tam weekend?

Moja od18.05 spi dobrze zePo 17.30 ja wykapalam.. Moja tak cycek O 4 rano o 6 i 9 i kilka lykow o 11 o 13.30 sloik spagetii 190ML o15 cycek i wczesbiej wafelek ryzowy o 17.00deserek jabuszko z narchewka ale z100ml i o 18 cycek i spi kaszki nie chciala wyginala sie i uciekala...

Oto nasz piękna Lilianka mms_img-1283663762.jpg

Info od Miq: U nas ok, mam już małą w pokoju, mam pokarm ale póki co średnio idzie mi karmienie,ale dzielnie się uczę, niestety w szpitalu nikt nie pomaga, nie daje wskazówek, przywieźli małą i tyle ich widziałam.

Miq walcz dzielnie z karmieniem.. ja miałam identyczną sytuacje też zero pomocy w szpitalu co niestety przeniosło się na dalsze karmienie.. ale dzielnie walczyłam 2,5 msca i jestem z tego dumna :tak: trzymam &&&&&&&&&&&

Atanek dziękuję :* ale mój Mały tak się interesuję zabawkami że musi mieć raczej taką matę jaką dziewczyny dały w linkach, kolorową i z dużą ilością zabawek :-)

Śmigam spać.. dobranoc :*

reklama
Do góry