reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Wwitam
Fifka powiem ci jedno nienawidze tych lekkich spacerowek ala parasolka sa do niczego na nasze drogi... I moja niemoze jezdzic przodem bo ostatnio mi zwymiotowala bo wszystko do buzi bierze a ja nic z tylu nie widze i szlak mnie wzial jeszcze nie trafilam na fajny wozek choc podoba mi sie na pozniej ten nowy quinny zapp czy jakos tak ale on tacek niema i male kola ma a taki mi wejdzue do samochodu chociaz zadowolona jestem z spacerowki tej wczesniejszej tylko gabarytowo strasznie duza jest i badz tu madry..

Necia gratuluje 6 mc i w sukieniusi odemnie ale mi milo :-) i jak ladnie se siedzi :-)

Miq straszne ze masz ja daleko od siebie wspolczuje musisz byc silna dasz rade !!!&&&&

Magda wspolczuje zapalenia... Aby szybko sie wyliczylo

reklama
Atan ja z tego swojego małego wózka jestem zadowolona, ale on jest tylko na ciepłe dni, bo słabo chroni przed wiatrem no i te małe kółeczka zakopią się przy pierwszych śniegach.... :dry: A ten mój Tako jest jak dla mnie za ciężki i ten brak obracanych kół mnie obija przy takim spacerowaniu po mieście... Chyba się zdecyduję jednak na ten Graco Delux wydaje mi się jednym z fajniejszych spcarówek a waga... no cóż mocny wózek swoje waży i tak jest lżejszy o prawie 5kg od tego mojego Tako a to sporo...

Mój jeździ tylko buzią do kierunku jazdy, nie lubi na mnie patrzeć, woli podziwiać krajobrazy - ostatnio ulubione zajęcie to oglądanie naszego cienia :-D

No ja zima bede jezdzic tym baby comfort trophy fajny jest tylko stelarz mi nie wchodzi i wazy niecale 10 kg i fajny daszek ma bo dlugi .

Też fajny! Szkoda tylko ze nie ma tych tacek bo ja je bardzo lubię... no i na stronie piszę że waży 13 kg więc tylko troszkę ponad kg cięższy od tego mojego Graco... heh wszystkie podobnie ważą...

Fifka sztywna jak nie wiem. Łapie się za co może i ciągnie do góry najpierw podnosiła tylko głowę teraz już plecki też idą do góry :-) jeszcze chwila i będzie sama siadała pewnie

Atan :) tak w sukienusi od ciebie :-) pasuje idealnie

ja będę musiała zimę obskoczyć z tym co mam albo to coneco albo z tego dużego spacerówkę

Necia te nasze duże wózki (bo ty masz przecież identyczny tylko z innej formy) są dobre to takiego jeżdżenia na miejscu! Ja sobie go chwalę jak spaceruję po okolicy bo nie muszę patrzeć czy wjeżdżam na konar czy na piasek... idąc chodnikiem gdyby nie leciutki podskok kierownicy to nawet bym nie zauważyła ze wjechałam na krawężnik :-D Problem się zaczyna jak chce jechać o sklepu, galerii czy po prostu do miasta... już nie wspominając o pakowaniu go SAMA do autobusu... plus to że on się nam nie mieści do auta... po rozmontowaniu kół damy rade wsadzić go tylko na przednie siedzenie co też nie jest takie fajne...
Ja go nie sprzedam! Nirch stoi sobie bo nie raz się mi przydał ten nasz czołg :-p ale potrzebuje czegoś zwinniejszego...

Całe szczęście nie kupowałam nowego wózka i te co mam kupowane były za bezcen praktycznie...

Hej hej :)

Witam i się Was o zdrówko pytam :D

Bo nasze coś nie za bardzo... Kalina ma zapalenie ucha plus dochodzą do tego rozpulchnione górne dziąsła i gorączka :/:( powiem Wam - coś strasznego. Płacze nocą, płacze w dzień. Ma mega płytki sen. Chodzę jak duch, a i tak cud, że dziś ogarnęłam pokój bo po całym tyg wyglądał jakby jakiś huragan przez niego przeszedł...

Mąż wrócił z poligonu, to z deczka lżej, ale po miesięcznej nieobecności, to Małą potrafię uspokoić tylko ja... ciągle ma-ma, ma-ma :) a niedługo znowu jedzie na 2tygodnie podobno...

Projekt domu mam - adaptacja się tworzy :) w międzyczasie konsultujemy się z doradcą w sprawie kredytu. Mam nadzieję, że zdąrzymy na RnS...

Sorka, że tak o sobie... :p

Aha a Kala chodzi przy łóżku bokiem, wstaje chwytając się nawet moich spodni i puszcza, stoi po 3s i bam, ale nauczyła się spadać na pupę :) a raczkuje jak szalona, nie nadążam hyhy :)

Zauważyłam, że Lily i Dziurka są z nami :) ogromnie się cieszę :D

Co do spacerówek, mam Caretero Spacer i na razie nie narzekam. Chociaż te przednie kółka wydają się liche, ale po tych moich wertepach to radzi sobie nawet, nawet :) doczekać się nie mogę, aż wybudujemy się i wprowadzimy, bo z działki mamy wjazd prosto na asfalt :D

A jakie mamie plany weekendowe??? miło posłuchać/poczytać, jak się będzie samemu musiało siedzieć w 4 ścianach :D

reklama
Byłam właśnie u córeczki,mała zjadła swoją porcję mleka i domagała się mamy;-)dostała cyca,zassała odrazu,potem sobie pościemniała i zasnęła. Ogrzewanie przynosi efekt, jutro zrobią jej badania i bedziemy wiedzieli co dalej

Kobietki jakie herbatki na laktację polecacie?

Ostatnia edycja:
Do góry