reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Dzisiaj już nie dam rady do niej zerknąć,ale jutro z samego rana polecę bo ponoć będę mogła.chodzić ją tam karmić,nie mam już cewnika więc myślę,że będzie coraz lepiej

Witam no wiec juhu niunia ma sliczne wyniki oto on Wynik ma 47,8 a przedział jest od 43 do 184 wiec jest zdrowa i taka jej uroda ze jest zgrabna laseczka :-) z dlugimi nogami sorki ze dopiero teraz piszę ale jutro impreza bo robie swoje 25 urodzinki imieninki niunu i taty imieninki co juz byly wiec w kuchni bylam a od rana w moprze dawalam wniosek i musze tylko w stepnie jeden druczek donies juz wypisany ale maz musi sie podpisacale od 10.20 do 13 tam siedzialam straszne tyle czasu by dostac 400 zl ...
Miq jestes silna !!!
Necia pozdrow dziurke :-)
Fifka to trzymam kciuki za plemniczki :-)
Ewika boze jaka lili piekna i duza juz i sama siusiu robi ah ahh jak ten czas leci :-)
Eve je tego kaszlu ja w ciazy za to co chwile psikalam ...aby ci szybko uciek kaszel &&&&
Fasolka ja paznokcie mam do niczego i jeszcze moj glupi nawyk wrocil obgryzanie ich..
Kwiatuszku &&&&&&&
A widzial ktos donie ? Dawno jej nie bylo...
Jesli kogos ominelam sorki ...

Dobry wieczór dziewczęta ;)

Miq cieszę się, ogromnie,że Lila już z Tobą ! a to co przeżyłaś.. współczuje, ale najważniejsze ,że mała już jest.. taka Mała Księżniczka :-))

a ja mam zapalenie rogówki.. zajebiscie boli.. a jeszcze dziś na randkę miałam iść..

Cześć Magda :-)

No to ładnie się załatwiłaś... zdrowiej szybciutko bo jedna randka przeszła Ci koło nosa... to szybko zdrowiej i umawiaj się na następną ;-)

Boze moje dziecko ma koszmary taki sen ze histeria ze jej uspokoic nie koglam teraz huz spi spowrotem ale steka faly czas niewiem co sie dzieje ..
Sun nie dziekuje teraz odpoczywam

Atan super że wyniki Amelki są świetne :-) szczuplutka dziewczynka ;-)

Magda co ze spotkaniem? Chyba zapomniałaś :-( zdrowiej!

Sun jeżeli Twoja gin tak zdecyduje bo będzie uważać że jest za duże r zyko to inny lekarz nie może podważyć jej decyzji bo to ona Cię zna.. no chyba że Ty będziesz chciała zaryzykować :-) Mój lekarz też był w szpitalu w którym rodziłam ale pech chciał że 2 dni przed porodem poszedł na urlop.. ale każdy lekarz konsultował z nim mój przypadek i nic nie robił bez jego wiedzy a jak szedł na urlop to powiedział co i jak :-) a jak byłam u niego po połogu to wszystko wiedział.. więc uważam że tak powinno być i lekarz kierujący decyduje :-)

Natkusia dziękuje za info. Ponieważ ginekolożka powiedziała, że będę miała cc to nastawiam się na cc i nie wiem jakbym zareagowała jakby nagle była zmiana decyzji... więc dlatego się wypytuję ;-)

reklama
Jak będziesz bliżej końca ciąży to porozmawiaj też ze swoim ginekologiem o swoich obawach że boisz się że inny lekarz może zmienić jej decyzje a ona na pewno da cynk wszystkim lekarzom w szpitalu i będziesz spokojna :-)

Do góry