reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Wiem Dziurko ;-)... Za tydzień idę z wynikami badań na kolejną wizytę i z jeden strony nie mogę się już doczekać... ale z drugiej modle się, aby wszystko było dobrze...

reklama
Sun ogromne &&&&&&& za Was oboje:-)

A teraz kobitki do rzeczy bo widze żeście się rozbestwiły bez ciotki Dziury a tu postanowienia trzeba jakieś zrobić bo rok się kończy itd. Co ze spotkaniem...heee? Mówić mi tu raz co która na ten temat myśli etc

Małgonia cudna jest ale to Ty matka wiesz...:p

Ostatnia edycja:
Mialam popisac i sie rozpisac ale Zosia wlasnie przysnela, wiec lece tez sie jeszcze zdrzemnac!

A tak na szybko tylko to sie bardzo niezmiernie ciesze, ze widze lily i dziurke :-D:-D

A! I nie chce zapeszac ale plesniawki chyba powolutku odpuszczaja :-):rofl2:

hej laseczki na 99% wczoraj 10dc mialam owu mam tylko nadzieje ze znow cos sie nie krzani
a co do szczepionki 5w 1 tam chyba sa 3 dawki o ile kojarze moja sis tez sie spoznila z jedna bo mala była chora i nawet jakby podali ta dawke to i tak szczepionka nie dawala niby zadnej ochrony

fasolka się okaże bo ona zwykle rano jest ok bo wyspana jazda się w południe zaczyna :tak: ale niech już się naprawi, chwila spokoju bo na macie się bawi teraz i jakieś opowieści snuje do małpy

kwiatuszek szybko ta owu twoja

sun buziak przekazany

hyhy tatusiek naklejki w biedronie zakupił :-D

reklama
Do góry