reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hej hej!

Ja tylko na chwilę bo mały nie daje mi wejść na forum... dopiero teraz zasnął na pierwszą drzemkę i coś czuję ze za długo nie pośpi....

DZIURENCJO!!!!!! Ależ się cieszę ze cię widzę :* Moje zdanie co do spotkania znasz :-)

Necia
ja też dzisiaj kupiłam te naklejki :-D Ozdobie komodę małego nimi :tak: No i buziaki dla ślicznej Małgosi!!! :*

Żoneczko słyszałam właśnie o tym płynie z rossmana i od razu pomyślałam o tobie... T jest po prostu nie do pomyślenia... a parę lat temu była afera z tymi trującymi zabawkami... :no:

Miq i jak???? Dalej w dwupaku?????? Oj Lilianko!
Naklejki też kupiłam! Boskie są!

Kwiatuszku
czasem może tak się zdarzyć! Trzymam kciuki za pomyślny cykl!! :*

Sun oj ja też przed każdym USG się stresowałam... I tak jak Natkusia piszę po porodzie też się martwisz o maluszka co raz, ale na tym polega nasza miłość :* Cały czas trzymam kciuki za Twoją kruszynkę! Musi być dobrze! :*

Aga
cieszę się ze z bąbelkiem wszytko w porządku! Buziaki w brzuszek :*
Ja tez tych dodatkowych badań nie robiłam, na USG było wszystko w porządku i nie dociekałam czy aby na pewno. Ufałam swojej lekarz :tak: A nawet jeśli i tak nigdy bym ciąży nie przerwała...

Lily!!!! Moje kochana jak dobrze cię widzieć :** Przekaż buziaki dla Julci i domagam się zdjęć!! :*

Fasolka ja słyszałam ze MAXI COSI są jednymi z najlepszych. Ja już mam ten większy fotelik ale nawet nie pamiętam jakiej firmy :-D Dostałam od brata ciotecznego męża po jego synku, a jako ze mało jeździmy nie przywiązywałam do tego większej wagi.

Jakiś dzisiaj ciężki dzień mam...

reklama
Dzięki :* dzisiaj się dowiem bo kule nie będę czekać kolejnego msca a i tak niewiadomo czy one będą dostępne..

Ojj dzisiaj jest jakiś taki ciężki dzień, chyba ta pogoda..

Jest tu która? Od paru dni odchodził mi czop,a teraz wyskoczył taki wielki kawał z krwią... i co dalej? Czekać?

Czekać :tak: Ale jak już poszedł czop z krwią to podobno (z tego co czytałam ostatnio w gazecie M jak mama) poród może się zacząć w ciągu 2 dni :-)) jeśli bez krwi to do 2 tygodni.

Mi czop odchodził na dwa tygodnie przed porodem ale u mnie to inna historia

Witam
Necia sliczna małgosia
Fasolko lucja super sie rozwija :-)
Natka my szczepimy 5 w 1 i spoznienie jak dziecko chore ci sie nie stalo wedle pediatry...wiec sama zobaczysz :-)

Buu musimy znowu pobrac krew niuni ... Morfologia dobra podobno bo babcia odebrala ale niestety zelaza wyniku nie dali bo cos sie wytworzylo w probowce bo zadlugo to trwalo...nie bedziemy placic ale samo pobranie mnie dobija bo tak plakala i ksztusila sie ...wryyy wedle mnie zdrowa jest ale jak kaza to trzeba ... Buu a jedynie plus taki u nas ze niunia zaczela jesc duze sloiczki i ciasteczka i wafelki ryzowe dla dzieci :-)

Ostatnia edycja:
miq
ja bym zadzwonila do gina albo do spzitala pytac na wszelki wypadek :) ale wszystko wskazuje na to, ze juz blizej niz dalej :)
a Ty w razie czego masz wyznaczony termin wywolywania czy cus?

atanku
a nie moga jej znieczulic miejsca klucia? jakies plastry sa czy zele, ktorymi sie dzieci przed szczepieniem znieczula. nakleja sie ranow domu czy cus takiego. skoro tak plakala strasznie to moze warto byloby sie wywiedziec o to cos?

Dzieki pok spytam jak bede jutro w punkcie pobran :-) nie pomyślałam w pracy mamy zel na dziasla przed znieczuleniem igla by mniej bolalo :-) bo wczoraj 2 probowki byly pobierane i strasznie wolno z tych 2 paluszkow co kazdy 3 razy byl ukuty lecialo..

reklama
Mig widzę, że coś zaczyna się dziać... ;-) Już nie mogę się doczekać... :-)

Atan ja nie mam jeszcze dziabąga... ale też sama nie wyobrażam sobie jak to będzie jak mojej dzidzi będą pobierać krew... przecież ja chyba będę ryczała razem z nim... :baffled:

Do góry