reklama
miq
Fanka BB :)
No ja pracowałam w hurtowni z nabiałem to też można domyśleć się jak "ciepło" miałam i też mąż kupił mi grzejniczek a w zeszłym roku zima dała popalić, śniegu u nas nie brakowało a jak spory kawałek z buta szłam, więc stwierdziłam, że nie ma co narażać siebie i maleństwa. Idź idź kochana nie ma co...
Qurcze miałam Wam wkleić jakieś zwoje zdj, ale chyba nam się płyty uszkodziły, nic nie działa, tylko z 2009 roku
Qurcze miałam Wam wkleić jakieś zwoje zdj, ale chyba nam się płyty uszkodziły, nic nie działa, tylko z 2009 roku
No mi moja Pani gin teraz chciała dać zwolnienie, ale skoro pracuję w biurze to uznałam, że jeszcze mogę pracować... wiedziałam, że zimą jest tu bardzo zimną, bo w ostatnią zimą miałam zapalenie płuc...
więc uznałam, że do listopada przepracuję jeszcze, ale chyba już nie... Idę do mojej gin w przyszłym tygodniu to z nią porozmawiam... 

Miq
mam tez bardziej szczegolowy ale nie wiem czy chcesz
ja przez tydzien przed porodem mialam czesto rozwolnienie, dwa dni przed chodzilam senna jak diabli, w podbrzuszu nic, a Zosia byla bardzo aktywna caly czas (szkoda tylko, ze sie nie obrocila plecami do mnie... Poszloby latwiej i szybciej)
Dzieki fifka
no... Z zaskoczenia, dlugi, bolesny i z proznociagiem, wiec lekko nie bylo a ka i tak wspominam super pozytywnie no i mam powod, zeby zrobic to kiedys jeszcze raz - sprobowac dluzej bez znieczulenia, bo taki byl plan. Ale... Ten, kto epidural wymyslil jest mom bogiem!
mam tez bardziej szczegolowy ale nie wiem czy chcesz

ja przez tydzien przed porodem mialam czesto rozwolnienie, dwa dni przed chodzilam senna jak diabli, w podbrzuszu nic, a Zosia byla bardzo aktywna caly czas (szkoda tylko, ze sie nie obrocila plecami do mnie... Poszloby latwiej i szybciej)
Dzieki fifka
no... Z zaskoczenia, dlugi, bolesny i z proznociagiem, wiec lekko nie bylo a ka i tak wspominam super pozytywnie no i mam powod, zeby zrobic to kiedys jeszcze raz - sprobowac dluzej bez znieczulenia, bo taki byl plan. Ale... Ten, kto epidural wymyslil jest mom bogiem!
miq
Sun ja już nie wrócę do pracy, miałam ogromne szczęście bo jak szłam na zwolnienie to okazało się, że firma zmieniała właściciela i wszystkich zwolnili a ja byłam w najlepszej sytuacji bo mnie już nie mogli, więc czeka mnie szukanie pracy...
pok ja tam o porodach mogę czytać, jakoś nie przeraża mnie to bo nie mam pojęcia jak to będzie i jaki to ból...
Rozwolnienie miałam w zeszłym tyg, a teraz 2 dni się męczę
pok ja tam o porodach mogę czytać, jakoś nie przeraża mnie to bo nie mam pojęcia jak to będzie i jaki to ból...
Rozwolnienie miałam w zeszłym tyg, a teraz 2 dni się męczę

zafasolkujęodzaraz
Witam, witam z rana:-)
Moje rano rozpoczęło się dzisiaj o 2 w nocy, bo się Łucja tak rozgadała, ze miałam ochotę ją zakneblować. Geba jej się do 6 nie zamykała. Ona zaraz na spacerze przyśnie, a ja chyba się umaluje bo wyglądam jak zombi. Będę dzisiaj elegancko umalowaną kurą domową hyhyhy

Miq, a jak się narazie nic nie będzie działo, to kiedy masz wizytę?
Moje rano rozpoczęło się dzisiaj o 2 w nocy, bo się Łucja tak rozgadała, ze miałam ochotę ją zakneblować. Geba jej się do 6 nie zamykała. Ona zaraz na spacerze przyśnie, a ja chyba się umaluje bo wyglądam jak zombi. Będę dzisiaj elegancko umalowaną kurą domową hyhyhy

Miq, a jak się narazie nic nie będzie działo, to kiedy masz wizytę?
reklama
zafasolkujęodzaraz
to Ty masz termin dopiero za tydzień? Łoooooooo to ja idę sobie kawę zrobić i serial obejrzeć, myślałam, ze termin masz na już za godzinę ;-)
A poważnie idę zupę gotować i na zakupy, będę zaś :-)
A poważnie idę zupę gotować i na zakupy, będę zaś :-)
Podziel się: