reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Ja mam taki rudy hmmm rdzawy
A ja nie wiem na co ona czeka,już jej tłumaxze,że lepiej.żeby wylazła i sama ze słoneczka na.spacerku skorzystała bo jak tak dalej pójdzie to słońce przegapi ale za nic nie słucha....
Jeszcze najdzieja w.ciotce Neciuszce...

miq ktorego mialas ostatnia miesiaczke?bo moja wedle obliczen szpitala wyszla ;-) od ostatniej miesziaczki odejmujesz 3 miesiace i 7 dni ;-) ja urodzilam wedle suwaczka 41tyg ...

Hej
ja przepraszam, ze tak pozno woadam ale przed narodzinami zosi nie ogarnialam wiecej iz jednego watku na forum a teraz to juz w ogole :/ nie zeby zosia byla pochlaniaczem czasu, bo w ciagu dnia non stop spi ale a z kole non stop na nia patrze jak zahipnotyzowana. Hormony szaleja i popadam od wczoraj w jakies strachliwe stany ale daje rade to komtrollwac.

DZIEKUJE WAM OGROMNIE ZA GRATULACJE I KOMPLEMENTY! To naprawde przemile, tym bardziej, ze tak rzadko u was bywam! Bylam szczerze wzruszona :zawstydzona/y:

Miq kochana. Termin masz dopiero dzis i od teraz sie neicierpliw dopiero :)
ja na ktg raz mialam cos, co przypominalo skurcz, szyjke nieskrocona, w poniedzialek mialam isc do gina a w sobote wody mi odeszly w najmniej odpowiednim momencie - bylismy ze znajomymi na festiwalu wina w pobliskiej wsi. Dobrze, ze moja mama i em wzieli zestaw do pobrania krwi pepowinowej i moja szpitalna torebke ze soba, bo ja mialam w nosie. Bylam pewna, ze jeszcze tydzien bede w ciazy :) wody poszly przy stole jak ledwo usiedlismy i laly sie az do szpitala. Bylam mokra jakbm do basenu wskoczyla. Znajomi przerazeni, m jechal buspasai (czekamy na mandaty). Cale szczescie moja mama umiala zachowac spokoj :)
skurczow zadnych znaczacych nie mialam, brzuch mi twardnial, a czym jest skurcz przekonalam sie jakies pol godziny po przybyciu do szpitala - lajcik :) hardkor byl potem :)
lez, odpoczywaj i jedz czesto! Moj porod trwal 13 godzin a jadlam ostatnio ze 4-5 h zanim odeszly wody... a! I koniecznie spakuj sobie grube skarpety. Mi poradzila kumpelami po porodzie dzwnilam jej podziekowac. Nie wiem czy dziewczynom tu tez sie cos takiego zdarzylo ale stopy to mi po prostu skostnialy!

Ooo kochane! Zosia spi juz mocno, czas i na mnie.

Mysle o was czesto!

Fasolka ten twój to ma oczy w d^&%$... bez kitu! :angry: Ależ z ciebie piękna dostojna babka! :-D Ślicznie ci w rudym! :*

Dziureczko
już się doczekać nie mogę!!! :-)

Magdalena
witaj!!! Jak dobrze cię widzieć!! Jak tam powrót do pracy i rozstania z malutkim??
Starania trwają... właśnie kończę @ i zaczynam 3 cykl starań :-D
No i powodzenia z praca! :*

Pok jeszcze raz gratuluję!! No to miałaś niezłe zaskoczenie!! :-D No i przyznam długi poród! Ale fajnie że Zosia już jest po tej tronie brzuszka :-)

witam z rana
i jak myślicie, działo się coś? oprócz bólu podbrzusza nic, chociaż dzisiaj jakoś tak psychicznie wystraszona jestem aaa i przeziębienie mnie dopadło, nawet apapu w domu nie mam:(
Pok dzięki za szybki opis porodu;-)

reklama
Do góry