reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja elektrycznego nie chciałam,a ten jest spoko mogę polecić
Lamiav jaki jest termin dowodu osobistego dla takiego małego Borsuczka?
Ja sobie właśnie uświadomiłam, ze w sierpniu będąc na Słowacji nielegalnie dziecko wywiozłam :/
Lamiav jaki jest termin dowodu osobistego dla takiego małego Borsuczka?
Ja sobie właśnie uświadomiłam, ze w sierpniu będąc na Słowacji nielegalnie dziecko wywiozłam :/
zafasolkujęodzaraz
ja mam w każdym pomieszczeniu z elektrycznym nie chciałoby mi się latać
miq
ja w sumie potrzebowałabym w sypialni, tam gdzie mała będzie, w salono/kuchi nie jest tak źle, teraz na parapecie mam wilgotność ok 50% ale to jest przy kwiatkach(moich kochanych owadożerach) i przy temp 22 st więc jak rozpalą to jest tragedia
Już się boje co będzie z małą jak zaczną na serio hajcować
fasolka: a jakies 3 tygodnie czakaliśmy na dowód, normalnie jak dla doroslego sie czeka :-)
ja to mam pochłaniacz wilgoci w domu :-)
wykopcie mnie z domu na dwór lub zmuście do prasowania bo jestem baaaardzo leniwa dzisiaj - i nie tylko dzisiaj
ja to mam pochłaniacz wilgoci w domu :-)
wykopcie mnie z domu na dwór lub zmuście do prasowania bo jestem baaaardzo leniwa dzisiaj - i nie tylko dzisiaj

Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Lamiav to wiem, ale pytam na ile go wydają na 2-3-5 lat?
co będziesz pracowała poleż sobie troche ;-)
a ja za niebawem idę do fryzjera nananana obciąć przyrost nananana
a w ogóle przy następnym kolorowaniu upierzenia marzy mi się taki kolor i fryzura "Prawo Agaty": Małgorzata Kożuchowska o prokurator Okońskiej - Film - WP.PL patrz Kożuchowska i taką kieckę z kołnierzykiem też bym chciała ;-)
co będziesz pracowała poleż sobie troche ;-)
a ja za niebawem idę do fryzjera nananana obciąć przyrost nananana
a w ogóle przy następnym kolorowaniu upierzenia marzy mi się taki kolor i fryzura "Prawo Agaty": Małgorzata Kożuchowska o prokurator Okońskiej - Film - WP.PL patrz Kożuchowska i taką kieckę z kołnierzykiem też bym chciała ;-)
aaaaa na 5 lat wydają taki dowód ;-)
no fryzurka odwazna, ale ty na ogół masz krótkie włosy co nie ?? taką sukienke tez bym chciała, w ogóle podobaja mi sie takie w stylu pensjonarki :-)
A tam leże od rana i nic nie robię a deska do prasowania woła zeby sie nią zająć, pranie na balkonie czka na zdjęcie, i w ogóle wszystko
no fryzurka odwazna, ale ty na ogół masz krótkie włosy co nie ?? taką sukienke tez bym chciała, w ogóle podobaja mi sie takie w stylu pensjonarki :-)
A tam leże od rana i nic nie robię a deska do prasowania woła zeby sie nią zająć, pranie na balkonie czka na zdjęcie, i w ogóle wszystko
zafasolkujęodzaraz
no ostatnio coraz krótsze, a teraz mi się właśnie takie zamarzyły i już chyba dzisiaj tak przytnę, tylko za miesiąc kolor jaśniutki zrobie
ja dzisiaj idę zobaczyć spódnice i tunikę bo mi mama wyszukała i muszę Zbyszkowi coś na dzień chłopaka kupić i chyba po linii najmniejszego oporu kupie mu koszule :-)
Lam, a próbowałaś wystawić deskę na balkon? może się samo poprasuje?
Kurde licytuje fajne spodenki i muszę wyjść z domu, a koniec aukcji za2h lipa pewnie mi ktoś podbije :/
ja dzisiaj idę zobaczyć spódnice i tunikę bo mi mama wyszukała i muszę Zbyszkowi coś na dzień chłopaka kupić i chyba po linii najmniejszego oporu kupie mu koszule :-)
Lam, a próbowałaś wystawić deskę na balkon? może się samo poprasuje?
Kurde licytuje fajne spodenki i muszę wyjść z domu, a koniec aukcji za2h lipa pewnie mi ktoś podbije :/
Ostatnia edycja:
reklama
miq
Lamiav a daj spokój odpoczywaj kobieto;-)
Mi też by się przydała wizyta u fryzjera,ale ja to w ogóle nie mam na siebie pomysłu. Przez dłuższy czas miałam włosy do ramion,mąż mnie namówił na coś krótszego tzn boba i to był już szok no ale 9 miesięcy urosły,że kite robię,więc ogólnie już się zapuściłam:/
Mi też by się przydała wizyta u fryzjera,ale ja to w ogóle nie mam na siebie pomysłu. Przez dłuższy czas miałam włosy do ramion,mąż mnie namówił na coś krótszego tzn boba i to był już szok no ale 9 miesięcy urosły,że kite robię,więc ogólnie już się zapuściłam:/
Podziel się: