reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

oo czegoś takiego nie widziałam, my mamy takie zwykłe ceramiczne, ale oglądam właśnie na allegro takie elektryczne...

reklama
ja w sumie potrzebowałabym w sypialni, tam gdzie mała będzie, w salono/kuchi nie jest tak źle, teraz na parapecie mam wilgotność ok 50% ale to jest przy kwiatkach(moich kochanych owadożerach) i przy temp 22 st więc jak rozpalą to jest tragedia:( Już się boje co będzie z małą jak zaczną na serio hajcować:(

fasolka: a jakies 3 tygodnie czakaliśmy na dowód, normalnie jak dla doroslego sie czeka :-)

ja to mam pochłaniacz wilgoci w domu :-)

wykopcie mnie z domu na dwór lub zmuście do prasowania bo jestem baaaardzo leniwa dzisiaj - i nie tylko dzisiaj :-p

Ostatnia edycja:
Lamiav to wiem, ale pytam na ile go wydają na 2-3-5 lat?
co będziesz pracowała poleż sobie troche ;-)
a ja za niebawem idę do fryzjera nananana obciąć przyrost nananana
a w ogóle przy następnym kolorowaniu upierzenia marzy mi się taki kolor i fryzura "Prawo Agaty": Małgorzata Kożuchowska o prokurator Okońskiej - Film - WP.PL patrz Kożuchowska i taką kieckę z kołnierzykiem też bym chciała ;-)

aaaaa na 5 lat wydają taki dowód ;-)
no fryzurka odwazna, ale ty na ogół masz krótkie włosy co nie ?? taką sukienke tez bym chciała, w ogóle podobaja mi sie takie w stylu pensjonarki :-)
A tam leże od rana i nic nie robię a deska do prasowania woła zeby sie nią zająć, pranie na balkonie czka na zdjęcie, i w ogóle wszystko

no ostatnio coraz krótsze, a teraz mi się właśnie takie zamarzyły i już chyba dzisiaj tak przytnę, tylko za miesiąc kolor jaśniutki zrobie
ja dzisiaj idę zobaczyć spódnice i tunikę bo mi mama wyszukała i muszę Zbyszkowi coś na dzień chłopaka kupić i chyba po linii najmniejszego oporu kupie mu koszule :-)
Lam, a próbowałaś wystawić deskę na balkon? może się samo poprasuje?
Kurde licytuje fajne spodenki i muszę wyjść z domu, a koniec aukcji za2h lipa pewnie mi ktoś podbije :/

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav a daj spokój odpoczywaj kobieto;-)
Mi też by się przydała wizyta u fryzjera,ale ja to w ogóle nie mam na siebie pomysłu. Przez dłuższy czas miałam włosy do ramion,mąż mnie namówił na coś krótszego tzn boba i to był już szok no ale 9 miesięcy urosły,że kite robię,więc ogólnie już się zapuściłam:/

Do góry