reklama
miq
Fanka BB :)
oj dziewczyny uparciuch z niej i to jaki, i jak uwielbia matkę kopać ojjj w ogóle urodził ktoś po terminie?czy tylko ja mam takie szczęście...
ahh może paczuszka przekona małą żeby wyłaziła he he a mój adres mają Neciuszka i Fasolka jak coś
ahh może paczuszka przekona małą żeby wyłaziła he he a mój adres mają Neciuszka i Fasolka jak coś
zafasolkujęodzaraz
natkusia u mnie też smarańsko. W środę mija tydzień i jak do tej pory nie przejdzie to idę do pediatry. Nrazie tylko krople i czyszczenie 3 razy dziennie :-)
miq
ludzie ona zwariowała... zamiast brzuch mi opadać to ta łobuziara pacha się do góry
a u Nas od 2 dni teściowa pali w centralnym iiii jest koszmar, okna pootwierane i zdechnąć idzie... jak tak będzie przyjdzie mi nawilżacz powietrza kupić bo nie ma czym oddychać

a u Nas od 2 dni teściowa pali w centralnym iiii jest koszmar, okna pootwierane i zdechnąć idzie... jak tak będzie przyjdzie mi nawilżacz powietrza kupić bo nie ma czym oddychać
zafasolkujęodzaraz
Ja nawilżacze mam na kaloryfarech jak tylko zaczyna się palenie w piecu i również w upały je uzupełniam
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Necia bardzo możliwe że mała ma refluks... często ostatnio problem z maluchami... Daj znać co lekarka powiedziała!
Sun oj tak... te ceny badań są zabójcze... :-(
Sleepy artykuł czytałam... to jest właśnie nasz system... daje się tyle kasy rodzinom zastępczym a wystarczyła by połowa żeby dzieci mogły sie wychowywać w domu...
Fasolka ależ żeś się obłowiła!
Obejrzałam wszytko! Super ciuszki! :-)
Natkusia jeju współczuję choroby... :-( ja już jedną chorobe małego przerabiałam.... oj biedny był wtedy...
Idę teraz zająć się moim dzieciem i domem! Zajrzę wieczorem do was
Sun oj tak... te ceny badań są zabójcze... :-(
Sleepy artykuł czytałam... to jest właśnie nasz system... daje się tyle kasy rodzinom zastępczym a wystarczyła by połowa żeby dzieci mogły sie wychowywać w domu...
Fasolka ależ żeś się obłowiła!

Natkusia jeju współczuję choroby... :-( ja już jedną chorobe małego przerabiałam.... oj biedny był wtedy...
Idę teraz zająć się moim dzieciem i domem! Zajrzę wieczorem do was

hej hej, sprawdzam czy miq jest i widze ze sie na porodówke nie spieszy :-), ja tak na chwile bom za długo spała, a moje dziecko ma jakiś dzisiaj senny dzień, do najpierw spała od 21-6.45, zjadła mleczko 7.15-10 tej zjadła kleik z owocami i teraz znowu spi
tylko brać sie za robote w domu a tu mi sie nie chce,
necia: a co to Małgonia chora, bo tylko zerknęłam na wpis fifkai ze coś do lekarza idziecie ?
moja Adusia w czapie od amalfi , troszke za duza ale wole taką bo będzie miała jak juz zacznie chodzić na wiosnę

necia: a co to Małgonia chora, bo tylko zerknęłam na wpis fifkai ze coś do lekarza idziecie ?
moja Adusia w czapie od amalfi , troszke za duza ale wole taką bo będzie miała jak juz zacznie chodzić na wiosnę
Ostatnia edycja:
reklama
zafasolkujęodzaraz
hyhyhy Lamiav cudna jest ja czekam na moją :-)
miq ja mam takie http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-plastikowy-mtm-pasat-i2664906296.html
miq ja mam takie http://allegro.pl/nawilzacz-powietrza-plastikowy-mtm-pasat-i2664906296.html
Podziel się: