reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Niestety torby nie dam rady zabrać, znowu czeka mnie wycieczka busem bo mąż ma dalszy wyjazd i będzie późno:-( dodatkowo cholera jakiś katar mi się przypałętał:angry:

reklama
Sleepy wyglądowo nie :-) od 3 miesiąca z buzi się prawie nie zmienia... ale cała reszta i owszem... normalnie jak widzę jaki się sprawny zrobił to oczy z orbit wychodzą... siada sam z leżenia na brzuszku, wstaje też sam bez problemów przy czymś czego może się złapać... turla się z prędkością światłą (przewijanie to katorga) ogromną różnicę widzę po tym skoku rozwojowym :-D

No tak miałaś face na sesje zdjęciową to ja poproszę foteczki przystojniaka!!! :-D

Miq ja kiedyś pokazywałam zdjecia znajomej która w 9 miesiącu miała brzuch jak ja w 5.... a ja miałam mały brzuszek... :szok:

Teraz mnie szybko wywali jak uda mi się zajść... bo już skóra nie ta.. no i już wyglądam jak w ciąży :-D

To ty kochana patrz bo zostaniesz w szpitalu bez torby :-p ja zawsze woziłam :-D

czytałyście? Matka dzieci z Pucka: Błagam oddajcie mi moje dzieci - Media - WP.PL
nosz kurde trafiło mnie od rana. co za świat do grzyba! człowiek by wiedział to by jej ten cholerny remont zrobił, jakaś ściepa po znajomych i dałoby radę. a teraz kto jej odda życie maluchów.. aż się zapieniłam..

fifka: nie robiłam zdjęcia tylko oglądałam stare;) ale ciocia do nas przyjedzie może niedługo to porobi zdjęcia;) i może zorbie tez zdjęcia tapety w pokoju małego to się wam pochwalę, a co!:p

miq: spoko, coś ci tam dadzą w razie niemca a mąż dowiezie;) Ale trzymam &&& żebyś już w końcu urodziła;P

Fifka wiesz co po każdym jedzeniu strasznie mi ulewa, nadal jakieś zalegania są jedzonka i co kilka dni odbija jej się takim twarożkiem ale mnie to się kojarzy przepraszam że tak powiem z glutkiem jakby ze śluzem to było i choć miesiąc ponad żelaza nie bierzemy z kupą są problemy.

sleep z małżem było przyjemnie nie mówiąc o nocy :-D bo to już w ogóle :-D ale jak na chwilę obecną wątpię czy jutro będzie pamiętał zobaczymy. Za to popłakałam się bo w sobotę wchodzi mój tata nagle z tortem ciastem itd. zrobili mi miłą niespodziankę

ojj ja sam torby nie uniosę, szpital miał sporą listę, ale nawet jakby mnie chwyciło to przecież w 5 min nie urodzę a do rodzenia i tak niech szpital daje swoją koszule a cooo, nie będę swojej niszczyła;)
sleep ten artykuł ... ja się dziwie, że ta kobieta jeszcze na łep nie dostała... Boże aż czasami, się wstydzę, że pracowałam w OPS, jako asystent rodziny, ja dla swoich rodzin wszystko bym zrobiła, żeby im pomóc ale niestety nie wszyscy pracownicy tacy są, koszmar

Cześć dziewczynki :-)

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po urlopie...
Powiedziałam Dyrektorowi o ciąży.. (bałam się jego reakcji) a się strasznie ucieszył... ucałował... powiedział, abym koniecznie o siebie dbała i jakby były dni w których nie mogę przyjść do pracy to śmiało, mam dać tylko znać i odpoczywać... :tak: Sama byłam zdziwiona reakcją... ;-)

Główka dzisiaj już mniej boli... mimo, że nic nie brałam... samo przechodzi...

Byłam dzisiaj na badaniach krwi i wydałam 236 zł :szok: ...

To widzę, że tak samo bałaś sie reakcji szefa jak ja, ale też byłam miło zaskoczona...
ooo pamiętam też te droższe badania, szok, prawie tam padłam
Sun a mierzyłaś sobie ciśnienie, czy to nie od tego? mnie najczęściej jak bolała to właśnie jak ciśnienie mi spadło, wtedy lekka kawka i było ok. Chociaż był też tydz gdzie bolała mnie codziennie i nie wiem do tej pory co było przyczyną, ani okłady nie pomagały ani nic-został apap, no ale też nie można przesadzać;/ teraz odpukać daaawno mnie nie bolała

reklama
sun kochana to super :) widzisz już nie musisz się martwić :-) ach te badania ;) ja jutro idę robić tarczycowe ale to na szczęście bardzo mnie nie zje ;)

czekamy na panią doktor Gosia śpiąca ale znów się pręży po jedzeniu śpiąca jak nie wiem ale spać co to to nie

Do góry