reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Dobry wieczór :-) jakiś mały skrócik bym chciała :-) bo od czwartku nie ma mnie z Wami.. fizycznie :p mentalnie jestem zawsze :p

hej kobietki :-)
u nas jakiś kryzys :-( trzeci dzień Misia płacze przy kąpieli a zawsze lubiła i uśmiechała się, potem jest raczej w porządku bo zjada i śpi spokojnie więc o co może chodzić bo głodna nie jest, świeżo po kupie a dziś nawet wcześniej ją kąpaliśmy bo pomyśleliśmy że może zmęczona ale nie :confused: dodatkowo zaczęła też płakać przy wyjściach tzn. przedwczoraj hipermarket, jak tylko weszliśmy to wrzask i 3/4 chodzenia na rękach a wczoraj rynek a że nie niedziela to tłum więc Misia od razu wrzask i znów na rękach trzeba było ją nosić...czy możliwe żeby się nagle taka wrażliwa zrobiła, może się boi tłumów, hałasu, świateł w hipku???

Lamiav ja się przyznaję do bycia fryzjerką :)

Kolorek całkiem fajny i dosyć łatwy do uzyskania i -co najważniejsze- do utrzymania :-)

Tylko to też zależy jaki masz teraz mniej więcej kolor włosów i jak duzy odrost :)

lam: ja tez chcę takie włosy!! jestem na etapie przechodzenia z brunetki w blondynke i udało się osiągnąć to co u mnie w albumie widać. A teraz już fryzjerka zapowiedziała że będzie docelowy efekt:D chociaż nadal się zastanawiam czy nie wrócić do ciemnych. Może się Panie wypowiedzą?;)

eve: jak się czujesz?:) płeć zna? imiona wybrane?:)

magda: jak randki?

paluszek: skarpetki dostaliśmy,ale wiem gdzie są;) w rossmanie:) mają grzechotki i są super!:) co tam u ciebie? jak goście? już wszystkie wizyty za toba?

miq: biedna nasza... dotrzymasz! zawsze to lepiej trochę dłużej u mamy w brzuszku. a i ty korzystaj i śpij kobieto!;P

tu mała dygresja-dziecię moje spało dziś do 7!! czuję się wyspana jak nigdy:)

kasia: nie mam pojęcia czemu może tak być.. mój pustelnik też nie lubił wychodzić, ale to jak był mały i mu się zmieniało w drugą stronę.. a tak..? Może moczysz jej oczka w kąpieli? albo woda za ciepła/zimna? temp otoczenia nie taka? teraz się chłodniej zrobiło może to jej przeszkadza? oby jej szybko przeszło i wróciło do normy&&&&

fifka: biedna niewiasto.. zaiste konradek przeżywa gorsze chwile.. zęby? bo to już trochę trwa, co?;/

sleep z tym spaniem to nie tak łatwo ja od początku ciąży mam z tym problem, latam cały czas siu siu, a w dzień nie umiem spać bo jestem potem nieprzytomna ah

miq: no tak, pamiętam jeszcze:p to chociaż wyłąćz tv i radfio i wsłuchaj się w ciszę ;)

kwiat: no żebym zmęczyła wzrok czytając te twoje elaboraty to tez nie powiem;P:* Co tam u ciebie pisz mi tu!:)

reklama
cisza hmmm mieszkam niedaleko lotniska a za oknem bziuuuu i bziuuuu samoloty ćwiczą, ale po południu jadę do mamy tam to jest cisza
Pochwalę się Wam, że wygrałam książkę "Klątwa grzecznej dziewczynki":-)

Do góry