reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Atan to u Nas może być podobnie,mam tylko nadzieję,że mała nie urodzi się jeszcze mniejsza niż jak na ost usg,no cóż moja córa już dba o linię;-)

reklama
Atan ja kupuje cerazette za 29.90, wiec na twoim miejscu poszukaabym jakiejs tanszej apteki

Moj Alus dzisiaj znowu spal od 21 do 6!:szok:
Zenuje sie sobą ale wasnie opycham sie ptasim mleczkiem :( choc nawet wcale g tak bardzo nie lubie :(

3 podejście do posta, wczoraj w ciągu dnia się rozpisałam i coś przycisnęłam i mi się wszystko skasowało...więc się obraziłam i zamknęłam niewspółpracującego laptopa...wieczorem też pisałam, pisałam i jakoś się w tym pisaniu zatraciłam, że w końcu nie opublikowałam:-) Dziś raz jeszcze....

Sleepy gdzie ty takie wykręcone skarpety zakupiłaś Filipowi???? moja biorąc pod uwagę jej niemijającą od miesiąca fascynacją stopami na pewno będzie zachwycona!!! Poza tym gratujuję pierwszych obrotów!!! Moja to leń patentowany, tak konkretnie zaczęła przewracać się na brzuch dopiero jak skończyła 5 miesiecy, chyba gdzieś tak na początku sierpnia
Miq jeszcze się trzymasz w dwupaku:-) fajny brzucholek, ciesz się nim bo za parę miesięcy bedziesz za nim troszkę tęsknić:)

Fasola to już nie w temacie w tej chwili ale zatyka mnie jak czytam o Twoim mężu...szlak by mnie trafił i podziwiam twoją wytrwałość i siłę, ja to już na bank bym depresję musiała leczyć...Musicie ze sobą na poważnie porozmawiać, przecież kochacie się, oboje przyrzekaliście sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską...o związek warto i trzeba walczyć, próbuj poki masz siły a jak nic nie działa to chyba faktycznie powinnaś zniknąć mu z oczu na dobrych parę dni...Bardzo mi przykro jak o tym czytam, jesteś świetną kobietą i trzymam za Ciebie, za waszą rodzinę kciuki!!!!

Poza tym u nas dzień za dniem mija, a ja już myślę o powrocie do pracy...:baffled::-( przykro mi, że muszę małą zostawić

paluszek a kiedy wracasz do pracy, bo mi cały macierzyński konczy się 7 października ale jeszcze urlop biorę to gdzie w 2gim tygodniu listopada wrócę i juz po nococach nie spie tylko myslę z kim Adusię zostawię, jak ja bym chciał byc w tej chwili bezrobotna nie miałabym wyjścia tylko siedziałbym w domu z dzieckiem

ale pogoda, ale mam dosć siedzenia w domu i rozmyslania jak mała wstanie to ide chociaz na pół godzinki połazić

Ostatnia edycja:
Lamiav No ja wykorzystałam już cały macierzyński plus troszkę urlopu, teraz jestem na l4 na dziecko(zasiłek płaci ZUS:)) no i 1 października wracam....
Wiem, że mała będzie miała świetną opiekę bo głównie bedzie zajmowała się nią moja mama, poza tym lubię swoją pracę, czasem nawet tęsknię, ale to chyba dla mnie za szybko...zeby tak chociaż do końca roku móc z nią pobyć...no ale chociaż mąż źle nie zarabia to kasa potrzebna...takie życie:-(

a na zwolnieniu to zus płaci tyle co na macierzyńskim czy mniej? i z jakiego powodu masz l4 naprawdę ci potrzebne czy fikcyjne, bo ja coś bym chciał wymysleć zeby dłużej siedzieć

neciuszka: a to ominie panią w okienu na poczcie ochrzan :-p, mam nadzieje ze cos sie przyda i musisz mi koniecznie napisać czy te opajace dobre to juz wtedy będę wiedziała jakie a Małgonie ciuszki pasują.
O to długasna panienka :-)

Nie nadrabiam inie odpisuje bo nie mam siły.
Ogłoszenie bezpłatne
kupię rampersy z długim rękawem rozmiar 74 (takie bawełniaki nadające się do spania do spania)
kto chętny żeby sprzedać proszę priv :-)

Necia to Gosieńka nieźle śmiga. Moja przy niej to kiepściarz mały :-(.

Kobietki chyba zniknę na jakiś czas z forum. Źle mi jest samej ze sobą i nie chcę tutaj Wam marudzić. Kłopot goni kłopot i niestety powoli wysiadam.
Trzymajcie się ciepło :*
Dziękuję,ze jesteście takie cudne :*

Ostatnia edycja:
reklama
Fasola, nie wygłupiaj się :) ja tam chce czytać Twoje wypociny :D Ty głuptasie :*
Razem raźniej :)

Dziewczyny - W Realu są Pampersy zielone Active za 79.99 (bynajmniej w Rzeszowie - dziś kupiłam 2 paki), czwórek było 132sztuki :) wiadomo- im mniejszy rozmiar, tym więcej sztuk w paczce. OPŁACA SIĘ :) ja to tylko na takie promocje czekam, bo Kala nie toleruje innych pieluch.

Do góry