reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

witam :-)
Atan u mnie znalazłam cerazette za 31 :happy2: co apteka to inna cena więc może podzwoń i popytaj

jejku jak miło zobaczyć taki "świeży" brzuszek ciążowy :tak: tak niewiele czasu minęło a jednak wydaje się to takk odległe...miq i eve super brzuszki!

u nas dziś jak zwykle pobudka koło 7 :happy2: ciekawe jak długo będziemy się tym jeszcze cieszyć??? a może Misia jest śpioszkiem po mamusi :blink:
za to za oknem dramat - ciemno, szaro i deszczowo :dry:

dziewczynki jakie książki o rozwoju/karmieniu itp. dziecka polecacie?

reklama
ja mam książkę coś z stylu 1 rok życia dziecka ale w sumie nie korzystam ale poza tą co pisałam do Fasolki szukam Wcześniak - pierwsze 6 lat życia nowa jest strasznie droga :-(

hej hej!

ja tam nie mam żadnych książek ani artykułów nie czytam. Człowiek się potem tylko martwi bez sensu. Każde dziecko jest inne jak na moje oko i nie ma sensu się wczytywać. Właśnie sprawdziłam na tej stronie od lam małego i... powinien już siadać chwytając się barierek łóżka a podtrzymywany za rączki stawać<?!>. Otóż mój syn Filip dziś po raz pierwszy obrócił się z plecków na brzuszek i jestem z niego przedumna;):D o siadaniu to on wg nie wie że istnieje coś takiego, a stanie to już naprawdę jakiś absurd;P

i chciałam się pożalić, że moja super kanapa złapała dziurę chyba po powietrze z niej schodzi b. szybko;( eh..

miq: świetne sobie robisz te zdjęcia:)

lam: dałaś małej kaszki? :)

Miq - cudny ten brzuszek :) jak tak patrzę, to chcę taki spowrotem :) no ale trzeźwo myśląc - obecnie nie poradziłabym sobie bankowo...

U mnie nerwówka. W nocy wzywaliśmy pogotowie do babci. Wyobraźcie sobie, że wzięła ją karetka na oddział, a tam zonk! nie przyjęli jej...!!! wzięli, że to serce, potem zrobili ekg - i tak: "proszę pani w normie", kazali przyjechać po nią autem, że ręka boli od stanu reumatycznego i że reumatolog od 7 jest, to nie może czekać w szpitalu... paranoja. Więc teraz pojechałam po ciocię, żeby mi się Małą zajęła, bo raz: muszę odwieżć babcie z mamą moją na oddział, dwa - umówiłam się na obgadanie spraw z notariuszem i trzy - mam wizytę u dermatologa, a zapisuje się do niego z 2tygodniowym wyprzedzeniem, więc muszę jechać...

norma oni maja na wszystko czas moj tata lezal 5dni z otwartym złamaniem bo nie przyjeli go do innego szpitala i czekal na miejsce w 3 szpitalu

slyp: z racji tego że poklóciłam się z męzem on pojechał na zakupy sam, i jak to chłop nie wiedział jaką kaszke kupić, więc nie kupił żadnej, dzisiaj, jest w pracy do 19stej a ja nie mam jak sie z tej dziury wydostać, bo oczywiście samochodem pojechał i samochód pod praca będzie cały dzien stał a ja uziemiona , jeszcz ejakby ciepło było to bym piechota poszłą ale pada . no i tak dopiero jutro pojadę do sklepu

Co do tych opisów o rozowju niemowląt, ja to czytma bo lubie ale nie przywiązuje wagi do tego co kiedy dzieko powinno robić, każdy maluszek swoim tempem sie roziwja. a wszystko co Ada robi jest dla mnie wspaniałe, czy to plunie czy piernie czy sie usmiechnie kocham wszystko co robi :-D

o to dranie, zapewniała mnie baba że na dzisiejszy dzień będzie na 100% :angry:już ja im powiem jak sie tam pojawie :-D

Co za dupna pogoda, w związku z tym mam zamiar przechodzić cały dzień w szlafroku a teraz niestety musze iść gotować obiad- który sam sie zrobi bo będzie to sosik jakiś taki z mięskiem,

reklama
Witam lamiav dzis jadla sa fotki i filmik wgrywaam na fb z telefonu wiec niewiem sie uda stoi na 80 procentach..
Miq sliczny brzusio ah ah mi kowili ze bedzie ponad 3600g a miala 2980 a wychodzac 2780g wiec nie wierze w usg do wagi wogle :-)

Do góry