reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hej Wam mamuśki :-)

Przepraszam, że tak egoistycznie i tylko o sobie, ale naprawdę nie mam ostatnio na nic czasu :no: Z racji, że małżonek mój zakupił nowiusieńki aparat - doprosiłam się w końcu o zgranie zdjęć na komputer, a co za tym idzie mogę Wam pokazać mój brzuchol.

Tak dla porównania ten jest równo 8 tydzień skończony:
015.jpg

a ten z dzisiaj, czyli równiutko 18 tydzień :-D patrzcie co za cuda się w 10 tygodni dzieją:
Zobacz załącznik 497282Zobacz załącznik 497283

jak uda mi się Was w końcu nadrobić to poodpisuję, tymczasem uciekać prasować :-D

reklama
HEJ HEJ ja na malinkach byłam i nazbierałma tylko na jeden litrowy słoik bo pajaka zobaczyłam - gdzie moja zona magdalena co miała mnie przed tymi mutantami bronić ???????????????????????????

slyp: no Filipek to jest gość, ah jak dobrze że juz zaklepany dla Ady bo czuje że nie jedna by mi go z przed nosa sprzątnęła ;-)

neciuszka: paczka ma być na jutro a jak nie to zaskarżę pocztę :tak:

ewa: sliczny brzuszek i niech zdrowo rosnie

co jeszcze miałam nie wiem bom jakaś dzisiaj zakręcona i z mężem pokłócona od paru dni mamy jakies wahania. A on mi tu przynosi w ramach nie wiem czego przeprosin, jakies suszone potpourri i mysli że co ja na to polecę a niech se to w d.....wsadzi to będzie pachnące baki wypuszczał

Boziu co się namęczyłam żeby Kalę uśpić, a tak oczy tarła, że hej... niech już Jej te górne wyjdą bo oszaleję.

Ewa - jaki malutki masz brzuszek :) wiesz już co w środku??? :)

Dagne w środku rośnie ogromny chłopak :-)

Pani doktor na ostatniej wizycie powiedziała nam, że najmniejsze ciuszki mamy na 62 kupować, bo jest naprawdę długaśny :-D

Jednak wzrost rodziców robi swoje :tak:

reklama
Do góry