reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

hyhyhy fifka nie masakra,to jest poepaneee i każdy tak uważa, tylko nie mój mąż - ja pieroleeee w jakie ja gowno wdeptałam i ja zostawiłam wszystko dla niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i głupia liczyłam na to że po ślubie wszystko się zmieni szoooook co za kretynka a niby yntelygentna ja pieroleeee

reklama
a pojadę i odpocznę :-)

Fasolka eh szkoda gadać po prostu, widziałam fotki pięknie wyglądałyście :tak: nie wiem co ten Zbyszek chce a swoją drogą żaden z niego apollo to nie wiem co się tak puszy ;-)

nala moja z miesiąc chyba się obraca ale częściej na jeden ma czas Aluś

Necia i dobrze! :*

Fasolka
ależ Łucja jest duża!! :szok: aż trudno uwierzyć ze takie maleństwo się urodziło....
I lepiej niż Necia bym tego nie określiła! - bez urazy... :confused2:

ahahahhahaha chyba przy najbliższej okazji mu z tym apollo wyjade ahahahhahahah boskie jesteście

Mam dosyć, właśnie po raz milionowy usłyszałam jaka jestem tłusta. Jak by nie Łucja to bym sobie chyba coś zrobiła bo mam dosyć.

Ostatnia edycja:
Znowu sie czepia?? Noż ku^wa... co za facet! Jak można ukochanej osobie takie rzeczy mówić... :-( I ty nie mów takich rzeczy o zrobieniu sobie czegoś! Jesteś fajna babka!

A ty mu powiedz ze odchodzisz się jak on zapuści włosy.... Przepraszam ale mnie az nosi... model się znalazł! :angry: Ja nie wiem jak ty to wytrzymujesz.... normalnie trzasnełabym drzwiami za coś takiego i tyle by mnie widział (i dziecko)

reklama
fasola no! ileż można słuchać takich rzeczy?! Każdy by się załamał zwłaszcza że twoja samoocena z założenia po porodzie jest średnia(juz ja o tym wiem doskonale bo sama tak mam)! A ty nie masz gęby żeby mu powiedzieć trochę prawdy? Już ci tyle razy mówiłyśmy.. co on jest jakiś adonis do k**** nedzy?! No jak patrze to niekoniecznie.. tupecik mu kup na urodziny może coś mu to da do myślenia.. Matko co za facet! Zwłaszcza że twoje zdjęcia widzę. i ok, może i masz ramiona i nogi masywne, ale do grzyba muchomora piękna z ciebie kobieta! Masz wspaniałą oryginalną urodę, oczy to bym chciała mieć takie, rysy twarzy cud miód i orzeszki, ja nie wiem jak tak można...
przepraszam że tak tego ale akurat jak weszłam to się nadziałam na newsa i tak mi wyszło..

Do góry