reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

hej dziewczyny padam na dopier osiadłam a stałam w kuchni od 17 a wczesniej na mieście latanie i tych opakowan na jedzonka szukałam, zrobiłam 20 opakowan po 123 ml, marchewkę, marchewkę z jabłkiem, dynią, i takie mieksy

Dziewczyny co do tej czapeczki to napiszcie do amalfi wiadomość na pw wklejcie fotke jakiej czapki chcecie i z nią omówcie szczegóły ,nie wiem czy wpłata przed czy po bo jakoś. zapomniałam zapytać, Ja w gogle wpisałam czapeczka na szydełku dla dziecka i grafike, i tam pojawiły sie różne czapki te co wam pokazaywąłm to mi sie podobają.

Ide sie kapać bo jestem cąła spocoa i zgrzan od stania w kuchni przez to gotowanie a jeszcze robie jabłka na szarlotkę na zimę .

reklama
Ja póki co jestem spłukana,ale czapki boskie są
Oj neciuszka,jedz kochana jedz,chociaż psychicznie odpoczniesz

nigdy nie było kolorowo ale teraz przechodzi sama siebie :/ skończy się na tym że będę miesiąc siedzieć u mamy, małż obiecał na weekendy wpadać do nas bo urlopu nie dostanie niestety

Żoneczko ma.. Tęskniłam! :* a Twój teściu mnie rozbawił :-D jak tam mały przystojniak? Aaaa no i pisz mi tu jak się mają staranka :>

Nala chyba będziesz musiała wypróbować rożnych butelek, jakąś musi załapać. A TT próbowałaś? Ponoć najlepsza przy karmieniu piersi.

Dagne no to jest straszne ale co zrobię :confused2: męczyć go nie będę.. dostanie moje mleko tak długo jak będzie. Mój na szczęście ma już swoje mleko i też nie ma problemu żeby pić z butli więc nie ma aż tak źle :tak:najważniejsze że jest szczęśliwy :-)

Necia już Ci pisałam :* nie warto.

Netka współczuje, wiem co czujesz. Moja ma troche inne choroby psychiczne, ale ja mam jej dość.
Niestety u mnie dochodzi jeszcze poebana ciotka mojego męża. Wpieralala się we wszytsko,wszystko chce wiedzieć aaaaaaaaaaaaa nawet do konta jest upoważniona. Ja niebawem pier*dolca dostane

Natkusia n wlasnie TT jeszcze nie probowalam, na razie tylko avent, choc on juz z niej pil jak sie urodzil i jak mialam problemy z karmienirm,zbuntowal sie kiedy zaczelam go od 2 miesiaca karmic tylko piersia.i gdy teraz chcialam sprobowac butle była istna tragedia :|
Neciuszka tule mocn i wspolczuje ale nie denerwuj sie bo nie wart
ps. zadna z was nie odpisała jak to jest z tym przewracaniem a bardz mnie to interesuje
ps2 Aus dzisiaj pierwszy raz przelozyl zabawke z jedej rączki do drugiej!!!!!!

Ostatnia edycja:
Moja żoneczko :* przepraszam ze tak rzadko się odzywam ale mam taki zasuw przy małym ze głowa mała... :confused2: nauczył się chodzić i teraz siedzenie jest fe... więc weż mnie za rączki i łaź po chacie... bo jak nie to pójdę sam rozbije głowę i będę płakać... Czekam na jakąś kase żeby mu pchacz kupić, bo do chodzików jestem na nie, ale mój kręgosłup odmawia posłuszeństwa jak chodzę taka przygarbiona...

A starania dobrze :-) idą powoli bo mam dłuuuugie cykle... boje się troszkę tej ciąży... będziemy musieli wyremontować pokoje dla dzieci, bo teraz żyjemy w jednym plus sypialnia i jak nas przybędzie to nie damy rady...

W galerii w Sygnaturze są nowe zdjecia mojego synka :-)

A jak u ciebie? z mężem w porządku?

Necia jedź... odpoczniesz od niej... troszkę atmosfera się oczyści...

Fasolka
co ty mówisz????? Co KONTA?? :szok: a po kiego czorta???

Nala
mój też od początku na Avencie... popijał z nich herbatkę jak był na piersi ale mleka nie chciał... dopiero z TT zaczął ładnie jeść! Tak więc ja też polecam!

Co do obrotów to mój zaczął jakiś w 4 miesiącu... a dopiero jak miał 5-6 mies. zaczęło mu to dobrze wychodzić. :tak: Tak więc Aluś ma czas!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry