reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

hej dziewczyny padam na dopier osiadłam a stałam w kuchni od 17 a wczesniej na mieście latanie i tych opakowan na jedzonka szukałam, zrobiłam 20 opakowan po 123 ml, marchewkę, marchewkę z jabłkiem, dynią, i takie mieksy

Dziewczyny co do tej czapeczki to napiszcie do amalfi wiadomość na pw wklejcie fotke jakiej czapki chcecie i z nią omówcie szczegóły ,nie wiem czy wpłata przed czy po bo jakoś. zapomniałam zapytać, Ja w gogle wpisałam czapeczka na szydełku dla dziecka i grafike, i tam pojawiły sie różne czapki te co wam pokazaywąłm to mi sie podobają.

Ide sie kapać bo jestem cąła spocoa i zgrzan od stania w kuchni przez to gotowanie a jeszcze robie jabłka na szarlotkę na zimę .

reklama
Ja póki co jestem spłukana,ale czapki boskie są
Oj neciuszka,jedz kochana jedz,chociaż psychicznie odpoczniesz

nigdy nie było kolorowo ale teraz przechodzi sama siebie :/ skończy się na tym że będę miesiąc siedzieć u mamy, małż obiecał na weekendy wpadać do nas bo urlopu nie dostanie niestety

Żoneczko ma.. Tęskniłam! :* a Twój teściu mnie rozbawił :-D jak tam mały przystojniak? Aaaa no i pisz mi tu jak się mają staranka :>

Nala chyba będziesz musiała wypróbować rożnych butelek, jakąś musi załapać. A TT próbowałaś? Ponoć najlepsza przy karmieniu piersi.

Dagne no to jest straszne ale co zrobię :confused2: męczyć go nie będę.. dostanie moje mleko tak długo jak będzie. Mój na szczęście ma już swoje mleko i też nie ma problemu żeby pić z butli więc nie ma aż tak źle :tak:najważniejsze że jest szczęśliwy :-)

Necia już Ci pisałam :* nie warto.

Netka współczuje, wiem co czujesz. Moja ma troche inne choroby psychiczne, ale ja mam jej dość.
Niestety u mnie dochodzi jeszcze poebana ciotka mojego męża. Wpieralala się we wszytsko,wszystko chce wiedzieć aaaaaaaaaaaaa nawet do konta jest upoważniona. Ja niebawem pier*dolca dostane

Natkusia n wlasnie TT jeszcze nie probowalam, na razie tylko avent, choc on juz z niej pil jak sie urodzil i jak mialam problemy z karmienirm,zbuntowal sie kiedy zaczelam go od 2 miesiaca karmic tylko piersia.i gdy teraz chcialam sprobowac butle była istna tragedia :|
Neciuszka tule mocn i wspolczuje ale nie denerwuj sie bo nie wart
ps. zadna z was nie odpisała jak to jest z tym przewracaniem a bardz mnie to interesuje
ps2 Aus dzisiaj pierwszy raz przelozyl zabawke z jedej rączki do drugiej!!!!!!

Ostatnia edycja:
Moja żoneczko :* przepraszam ze tak rzadko się odzywam ale mam taki zasuw przy małym ze głowa mała... :confused2: nauczył się chodzić i teraz siedzenie jest fe... więc weż mnie za rączki i łaź po chacie... bo jak nie to pójdę sam rozbije głowę i będę płakać... Czekam na jakąś kase żeby mu pchacz kupić, bo do chodzików jestem na nie, ale mój kręgosłup odmawia posłuszeństwa jak chodzę taka przygarbiona...

A starania dobrze :-) idą powoli bo mam dłuuuugie cykle... boje się troszkę tej ciąży... będziemy musieli wyremontować pokoje dla dzieci, bo teraz żyjemy w jednym plus sypialnia i jak nas przybędzie to nie damy rady...

W galerii w Sygnaturze są nowe zdjecia mojego synka :-)

A jak u ciebie? z mężem w porządku?

Necia jedź... odpoczniesz od niej... troszkę atmosfera się oczyści...

Fasolka
co ty mówisz????? Co KONTA?? :szok: a po kiego czorta???

Nala
mój też od początku na Avencie... popijał z nich herbatkę jak był na piersi ale mleka nie chciał... dopiero z TT zaczął ładnie jeść! Tak więc ja też polecam!

Co do obrotów to mój zaczął jakiś w 4 miesiącu... a dopiero jak miał 5-6 mies. zaczęło mu to dobrze wychodzić. :tak: Tak więc Aluś ma czas!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry